Joj i ja bih bome rado kod frizera, i na pramenove i šišanje, ali cijene su ovdje takve da mi je doslovno jednako ili jeftinije sjesti na avion i doći u ZG na frizuru 😭😭 Tako da mislim da ću morati izdržati još koji mjesec, osim ako se ne usudim sama bar malo šišati 😄 Jesam prošle godine već nešto eksperimentirala s tim, dobro je ispalo, ali opet, ovo bi trebao biti malo veći zahvat skraćivanja postepeno pa me frka.
.
Imala sam pregled danas, brzinski UZV, sve ok, nemam procjenu trenutne kilaže bebe 😄 Glavicom je već dosta nisko u zdjelici, nadam se da je to dobar znak. Stvarno bih najviše htjela da krene sve samo od sebe 🤞
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Aha, i sljedeći pregled za 2 tjedna, tad ću biti već 39+1 😱😱
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Pozdrav cure.
Prvo čestitke novim mamicama, uživajte i mazite se sa svojim bebicama, čestitke i na svim urednim pregledima..
Mi također prijavljujemo uredan pregled, curka za tjedan veća, živahna i vrlo sramežljiva - nikako uloviti sličicu glavice, šteta.. sljedeći pregled 12.6.
Ja sam sa kilažom na -1 od početka, doktorica je zadovoljna s obzirom na trudnički dijabetes. Otvorila u pon komplikacije i sad se konačno mogu posvetiti nabavci stvari za bebu.
Budite mi sve dobro i veselo! 😊

👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
👨🏻🦲50
1/22 💔- missed ab
10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
29/11/23 - kuca 💗
24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
url=https://www.tickerfactory.com]
Vidim da smo se uskladile sa frizerim, ja sam jucer bila, a danas na noktima. I narucila sam se nadobudno tjedan dana prije termina za nokte pa cemo vidjeti haha.

Korni već neko vrijeme me jako bole leđa i bubrezi, ali ovih dana sve više. Doktorica je rekla ako krene prema stomaku da odmah pravac bolnica jer bi se mogla brzo otvoriti i imam non stop BH kontrakcije.
Tko zna kad ću, može ovo još i potrajati do termina. 😁

Hvala vam!
41 god, sve ok, M 41
2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍
Mene zgaravica i dalje ubija... bademi, donat mg, gattart ništa ne pomaže
I sinoć nisam spavala kako treba j jutros šećer odmah 5.6 😮💨😮💨😮💨
Dnevni su ok.. koliko to može utjecati na bebu 😔

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mene zgaravica i dalje ubija… bademi, donat mg, gattart ništa ne pomaže
I sinoć nisam spavala kako treba j jutros šećer odmah 5.6 😮💨😮💨😮💨
Dnevni su ok.. koliko to može utjecati na bebu 😔
Mene ti kod zgaravice jedino soda bikarbona spašava i spavanje na povišenom, ostalo mi ništa nije pomoglo.

Cure čestitam na dobrim pregledima 🥰
I ja sam bila jucer na frizuri i jedva izdrzala 😂
.
.
Pregled je prosao ok danas, samo su mjere bebe vece za 2-3 tjedna pa me tek sad salje na OGTT. Ne znam bi li se trebala brinuti ili ?? Beba ima oko 1300 g.

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji