Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    03. Svibanj 2024. 10:10

Laurell kako si, ti je bolje? 🙂
    Manu ajme bliži se 🙈🥰
    Melian, gabby bravo za dobre preglede ❤️
    Leeloo super 🤗
    Marta sretno, sigurna sam da će sve biti okej 🤗🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• sparkle212
    03. Svibanj 2024. 12:40

Prijavljujem dobar pregled 😊 mala dama je jako narasla, 752gr, u mj dana dobila skoro pola kile  i sad su sve mjere po 7-10 dana vece od stvarnih tjedana, iako je do sad kasnila 5 dana. Aktivna je, rita i lupa na sve strane, sljedeci tjedan radimo OGTT i drzim fige da dobro prođe.
    Dobili smo i predivnu slicicu lica pa stavim cim skuzim kak to napraviti 😊😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• sparkle212
    03. Svibanj 2024. 12:45

https://ibb.co/VCXtZZY
    evo i nas 🥰

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Ellfa
    03. Svibanj 2024. 13:06

marta96 držim fige da bude sve u redu 
    nekak najviše s tobom susjecam ove trudnicke strahove i panike. moj pregled je tek u četvrtak a isto svaki dan strepnja.javi nakon pregleda kak je prošlo sve 

purple13
    03. Svibanj 2024. 13:07

Gabby

Evo i mene s pregleda. Sve je super. Usce zatvoreno, plodna voda u redu. Provjerio je i prokrvljenost pupčane. Uzeo bris za BHSB. Sljedeci pregled 20.5. Sad radimo na 2 tjedna. Iduci put CTG.
    Bebač raste, u zadnja 3 tjedna on dobio 600g, a ja pola kile 🙈 sve mi je uzeo, a stalno jedem i bas sam gladna. Iako vise ne stane puno po obroku 🤣 kaze dr da ima cca 2300g. Ja sam +10,5kg. Pohvalio me da sam trudnica za poželjet 🤗
    Inače sobica spremna, kupili skoro sve. Jos neke sitnice tipa lijekovi, higijena i event još malo robice. Premišljam se za grijač bocica. Imamo baby brezzu, a izdajalicu mislim iznajmiti spectru ako bude trebalo..
    i vidjela sam da su se imena spominjala.. naš malac će se zvati Mark ❤️

Cestitam na super pregledu!! Nase bebe su bas slicnih mjera, moj je isto u 3 tjedna dobio 600gr 🥰
    Mozda budemo cimerice hahaha
    Melian, sparkle odlicni preglediii! 🥰🥰
    Leeloo super pa nije nista zabrinjavajuce, bar si se rijesila toga, provjerila si i dobro 🥰🥰
    Leptirko nemam trajni,al stalno lakiram na nogama i planiram i dalje, nekak mi ruzno bez. (Al dobro, skinuti cu ako moram haha). Na rukama vise ne lakiram pa kontam da ne to sasvim okej.

💙5/24💙

purple13
    03. Svibanj 2024. 13:10

marta96

Jutro cure,
    Bas su tjedni proletjeli.
    Ja imam danas pregled i užasno me strah,ovakvu paniku i noćne more prije pregleda nisam nikad imala, svaki da bude sve ok 🥹🤞
    Super za sve uredne preglede i sretno svima koji imaju🥰🙏

Sretno na pregledu! Drzim fige da je sve u redu! 🥰
    Manuu nekako si nam ti najnaprednija 🤩🤩🤩🤩🥰
    .
    Hoce li netko ici u Vinogradsku roditi?
    Imaju sad dane otvorenih vrata rodilista od 6. do 10.5., a 8.5. Tecaj za trudnice

💙5/24💙

zeka123
    03. Svibanj 2024. 14:20

Pozdrav svima 🤗 ! Čestitke na pregledima i ja sam danas bila pošto nisam mogla baš trpit bh kontrakcije. Obavila ctg koji je očitao nepravilne kontrakcije 😒...imam nešto viška plodne vode. Moram doć opet sutra ujutro.
    Otišla doma stresirana i više mi se najrađe nigdje negdje.
    Beba je i dalje veća , imamo 1250 grama , prednjači glavicom dosta nisko u kanalu.
    Ukoliko se nastavi ovako moram opet na odjel.

Malo se osjećam ovdje na forumu glupo , jedina s toliko problema. Ako vas to frustrira i ne uživate u trudnoči budem se sklonila. Baš me krenulo sve nizbrdo.
    Sva sam depresivna.

Puno pozdrava za sve ❤

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

purple13
    03. Svibanj 2024. 14:25

zeka123

Pozdrav svima 🤗 ! Čestitke na pregledima i ja sam danas bila pošto nisam mogla baš trpit bh kontrakcije. Obavila ctg koji je očitao nepravilne kontrakcije 😒…imam nešto viška plodne vode. Moram doć opet sutra ujutro.
    Otišla doma stresirana i više mi se najrađe nigdje negdje.
    Beba je i dalje veća , imamo 1250 grama , prednjači glavicom dosta nisko u kanalu.
    Ukoliko se nastavi ovako moram opet na odjel.

Malo se osjećam ovdje na forumu glupo , jedina s toliko problema. Ako vas to frustrira i ne uživate u trudnoči budem se sklonila. Baš me krenulo sve nizbrdo.
    Sva sam depresivna.

Puno pozdrava za sve ❤

Ma daj, pa tu smo za tebe! 🥰🥰
    Vjerujem da ti nije lako, ali dobro se drzis! 🤩
    Samo polako, bit ce sve u redu🥰🥰🥰

💙5/24💙

marta96
    03. Svibanj 2024. 14:26

Ej cure,evo mene 
    Bio muž i curica samnom na pregledu🥰 beba se okrenula glavom dolje 🙏🤞 ima 1690 g i sve je ok
    Cerviks je i dalje skroz okej i prohodna sam skroz do unutarnjeg ušća,ali je zatvoreno pa je ok hvala Bogu😇 moram i dalje koristiti utrogestan 3x1 do iduće kontrole pa ćemo smanjiti i prekinuti. Onda budem 34+2 i vec jedva čekam te tjedne jer ovo mi je bas strepnja. 
    Jedino tlak 150/90 uf uzas, moram pratiti ako bude i doma takav da dobijem terapiju iako mislim da mi je to zbog stresa i nervoze ove dane zbog pregleda 
    Rekao da se opustim malo i nastavim mirnijim tempom,ali da mogu sve laganini bez straha pa mi je malo lakše psihički 
    Nadam se da bude sve ok dalje, idući pregled 28.5🙏

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

marta96
    03. Svibanj 2024. 14:29

Ellfa

marta96 držim fige da bude sve u redu
    nekak najviše s tobom susjecam ove trudnicke strahove i panike. moj pregled je tek u četvrtak a isto svaki dan strepnja.javi nakon pregleda kak je prošlo

Ček jesi ti ono bila otvorena? Vec si stvarno u Super tjednima, jos malo i u terminu zapravo 🙏

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.