Laurell kako si, ti je bolje? 🙂
Manu ajme bliži se 🙈🥰
Melian, gabby bravo za dobre preglede ❤️
Leeloo super 🤗
Marta sretno, sigurna sam da će sve biti okej 🤗🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Prijavljujem dobar pregled 😊 mala dama je jako narasla, 752gr, u mj dana dobila skoro pola kile i sad su sve mjere po 7-10 dana vece od stvarnih tjedana, iako je do sad kasnila 5 dana. Aktivna je, rita i lupa na sve strane, sljedeci tjedan radimo OGTT i drzim fige da dobro prođe.
Dobili smo i predivnu slicicu lica pa stavim cim skuzim kak to napraviti 😊😊
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
https://ibb.co/VCXtZZY
evo i nas 🥰
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
marta96 držim fige da bude sve u redu
nekak najviše s tobom susjecam ove trudnicke strahove i panike. moj pregled je tek u četvrtak a isto svaki dan strepnja.javi nakon pregleda kak je prošlo sve
Evo i mene s pregleda. Sve je super. Usce zatvoreno, plodna voda u redu. Provjerio je i prokrvljenost pupčane. Uzeo bris za BHSB. Sljedeci pregled 20.5. Sad radimo na 2 tjedna. Iduci put CTG.
Bebač raste, u zadnja 3 tjedna on dobio 600g, a ja pola kile 🙈 sve mi je uzeo, a stalno jedem i bas sam gladna. Iako vise ne stane puno po obroku 🤣 kaze dr da ima cca 2300g. Ja sam +10,5kg. Pohvalio me da sam trudnica za poželjet 🤗
Inače sobica spremna, kupili skoro sve. Jos neke sitnice tipa lijekovi, higijena i event još malo robice. Premišljam se za grijač bocica. Imamo baby brezzu, a izdajalicu mislim iznajmiti spectru ako bude trebalo..
i vidjela sam da su se imena spominjala.. naš malac će se zvati Mark ❤️
Cestitam na super pregledu!! Nase bebe su bas slicnih mjera, moj je isto u 3 tjedna dobio 600gr 🥰
Mozda budemo cimerice hahaha
Melian, sparkle odlicni preglediii! 🥰🥰
Leeloo super pa nije nista zabrinjavajuce, bar si se rijesila toga, provjerila si i dobro 🥰🥰
Leptirko nemam trajni,al stalno lakiram na nogama i planiram i dalje, nekak mi ruzno bez. (Al dobro, skinuti cu ako moram haha). Na rukama vise ne lakiram pa kontam da ne to sasvim okej.
💙5/24💙
Jutro cure,
Bas su tjedni proletjeli.
Ja imam danas pregled i užasno me strah,ovakvu paniku i noćne more prije pregleda nisam nikad imala, svaki da bude sve ok 🥹🤞
Super za sve uredne preglede i sretno svima koji imaju🥰🙏
Sretno na pregledu! Drzim fige da je sve u redu! 🥰
Manuu nekako si nam ti najnaprednija 🤩🤩🤩🤩🥰
.
Hoce li netko ici u Vinogradsku roditi?
Imaju sad dane otvorenih vrata rodilista od 6. do 10.5., a 8.5. Tecaj za trudnice
💙5/24💙
Pozdrav svima 🤗 ! Čestitke na pregledima i ja sam danas bila pošto nisam mogla baš trpit bh kontrakcije. Obavila ctg koji je očitao nepravilne kontrakcije 😒...imam nešto viška plodne vode. Moram doć opet sutra ujutro.
Otišla doma stresirana i više mi se najrađe nigdje negdje.
Beba je i dalje veća , imamo 1250 grama , prednjači glavicom dosta nisko u kanalu.
Ukoliko se nastavi ovako moram opet na odjel.
Malo se osjećam ovdje na forumu glupo , jedina s toliko problema. Ako vas to frustrira i ne uživate u trudnoči budem se sklonila. Baš me krenulo sve nizbrdo.
Sva sam depresivna.
Puno pozdrava za sve ❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Pozdrav svima 🤗 ! Čestitke na pregledima i ja sam danas bila pošto nisam mogla baš trpit bh kontrakcije. Obavila ctg koji je očitao nepravilne kontrakcije 😒…imam nešto viška plodne vode. Moram doć opet sutra ujutro.
Otišla doma stresirana i više mi se najrađe nigdje negdje.
Beba je i dalje veća , imamo 1250 grama , prednjači glavicom dosta nisko u kanalu.
Ukoliko se nastavi ovako moram opet na odjel.
Malo se osjećam ovdje na forumu glupo , jedina s toliko problema. Ako vas to frustrira i ne uživate u trudnoči budem se sklonila. Baš me krenulo sve nizbrdo.
Sva sam depresivna.
Puno pozdrava za sve ❤
Ma daj, pa tu smo za tebe! 🥰🥰
Vjerujem da ti nije lako, ali dobro se drzis! 🤩
Samo polako, bit ce sve u redu🥰🥰🥰
💙5/24💙
Ej cure,evo mene
Bio muž i curica samnom na pregledu🥰 beba se okrenula glavom dolje 🙏🤞 ima 1690 g i sve je ok
Cerviks je i dalje skroz okej i prohodna sam skroz do unutarnjeg ušća,ali je zatvoreno pa je ok hvala Bogu😇 moram i dalje koristiti utrogestan 3x1 do iduće kontrole pa ćemo smanjiti i prekinuti. Onda budem 34+2 i vec jedva čekam te tjedne jer ovo mi je bas strepnja.
Jedino tlak 150/90 uf uzas, moram pratiti ako bude i doma takav da dobijem terapiju iako mislim da mi je to zbog stresa i nervoze ove dane zbog pregleda
Rekao da se opustim malo i nastavim mirnijim tempom,ali da mogu sve laganini bez straha pa mi je malo lakše psihički
Nadam se da bude sve ok dalje, idući pregled 28.5🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
marta96 držim fige da bude sve u redu
nekak najviše s tobom susjecam ove trudnicke strahove i panike. moj pregled je tek u četvrtak a isto svaki dan strepnja.javi nakon pregleda kak je prošlo
Ček jesi ti ono bila otvorena? Vec si stvarno u Super tjednima, jos malo i u terminu zapravo 🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji