Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay.
    02. Svibanj 2024. 10:50

Matka24

ElisaDay.

Matka24

Jutro, cure! Nadam se da ste uzivale u jucerasnjem danu i fino se napapale☺️
    Nego, ima li koja problema sa zatvorom? Ja muku mucim vec par tjedana, plinovi izlaze ko ludi, ali nista vise od toga. Ima li kakvih trikova kako si olaksati?

Ja sam na početku kad me jako mučio pila onaj sirup Kivi laks, on me spasio. Siguran je za trudnice, ide svako jutro jedna žlica i nakon toga vode. U njemu ima šljiva, smokava, čak je i fin, kao neka marmelada :)

Ajme super, nisam znala da postoji tako nesto. Gdje se to kupi?

U ljekarnama, ja sam konkretno u Farmaciji kupila 

• manu11
    02. Svibanj 2024. 11:55

Sreca cestitke na curici 😍
    Laurell joj ulovila si neki virus 😩 nadam se da ce brzo proci bez potrebe za odlaskom doktorici. ☺️
    Ja sam jutros radila ctg, bio je uredan bez trudova, pregled za 7 dana. Nije bila moja doktorica nego neki doktor pa nisam htjela da me ceprka ako nema potrebe 😅
    Vec par dana braxton hicks koje osjecam vise nisu samo neugodne nego su mi pocele biti bolne, kao da se kroz tih par minuta koliko traju gradi pritisak koji osjecam dolje, koji je najveci na kraju kontrakcije pa onda prestane i bol i pritisak i stomak mi se opusti.
    Da i neizdrzivo moram piskiti tijekom ovih novih BH kontrakcija. Sad nakon jedne kad sam se obrisala bilo je malo roze krvi na papiru, znaci cervix se rasteze lagano 🫣🫣🫣... ako nastavi nazvat cu svoju dr.

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Melian
    02. Svibanj 2024. 11:56

Pozdrav cure,
    čestitke svima na urednim pregledima i velikim bebicama. Evo i ja prijavljujem uredan pregled, curka od 1300 g, za tjedan veća, aktivna, okrenuta glavicom, sve je ok.. sljedeći pregled 20.5. 
    Još uvijek muku mučim sa prehranom, traži me slatko a zbog gest. dijabetesa moram biti na strogoj dijeti, jednostavno se ne mogu suzdržati kad je slatko u pitanju.. jedino pozitivno je što sam još u minusu s kg.. na godišnjem sam od prošlog tjedna pa sad imam više vremena za kuhanje i planiranje jelovnika.
    Svima želim ugodan dan i da lijepo provedete nadolazeći vikend! 😊

👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
    👨🏻‍🦲50

1/22 💔- missed ab
    10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
    29/11/23 - kuca 💗
    24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
    url=https://www.tickerfactory.com]

Perpetua
    02. Svibanj 2024. 15:39

manu11

Vec par dana braxton hicks koje osjecam vise nisu samo neugodne nego su mi pocele biti bolne, kao da se kroz tih par minuta koliko traju gradi pritisak koji osjecam dolje, koji je najveci na kraju kontrakcije pa onda prestane i bol i pritisak i stomak mi se opusti.
    Da i neizdrzivo moram piskiti tijekom ovih novih BH kontrakcija. Sad nakon jedne kad sam se obrisala bilo je malo roze krvi na papiru, znaci cervix se rasteze lagano 🫣🫣🫣… ako nastavi nazvat cu svoju dr.

Ajme ti si zaista na finiš liniji skoro 🤗🤗🤗 Nevjerojatno mi je trenutno da će stvarno uskoro krenuti porodi ovdje, iz ove perspektive mi se čini da je jako brzo proletjelo!

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

ElisaDay.
    02. Svibanj 2024. 16:15

Ni ja ne mogu vjerovati da smo sve nekako pri kraju, kad vidim ovu traku sjetim se kad je bila na početku, kao da je jučer bilo 🩷🥹

Ja sam danas bila kod zubarice na čišćenju kamenca i prokomentirala mi je da su mi dosta natečeni dlanovi 😭a znam to i sama, baš osjetim kako sam puna vode. Jel još ko ima problema s oticanjem?

Leptirko22
    02. Svibanj 2024. 17:17

Ima li netko da planira s trajnim lakom na nogama u rađaonu? 
    Smije li se to uopce, kakva je procedura..
    .
    Ljeto ce, a lakirat nokte ce bit nemoguca misija od trbuscica 🤣

Gabby
    02. Svibanj 2024. 17:52

Leptirko22

Ima li netko da planira s trajnim lakom na nogama u rađaonu?
    Smije li se to uopce, kakva je procedura..
    .
    Ljeto ce, a lakirat nokte ce bit nemoguca misija od trbuscica 🤣

Ja 😁 na nogama cu pustit, a na rukama samo prozirnu bazu.
    Bitno je da negdje mogu vidjet plocu nokta.

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

Gabby
    02. Svibanj 2024. 18:06

Evo i mene s pregleda. Sve je super. Usce zatvoreno, plodna voda u redu. Provjerio je i prokrvljenost pupčane. Uzeo bris za BHSB. Sljedeci pregled 20.5. Sad radimo na 2 tjedna. Iduci put CTG. 
    Bebač raste, u zadnja 3 tjedna on dobio 600g, a ja pola kile 🙈 sve mi je uzeo, a stalno jedem i bas sam gladna. Iako vise ne stane puno po obroku 🤣 kaze dr da ima cca 2300g. Ja sam +10,5kg. Pohvalio me da sam trudnica za poželjet 🤗 
    Inače sobica spremna, kupili skoro sve. Jos neke sitnice tipa lijekovi, higijena i event još malo robice. Premišljam se za grijač bocica. Imamo baby brezzu, a izdajalicu mislim iznajmiti spectru ako bude trebalo.. 
    i vidjela sam da su se imena spominjala.. naš malac će se zvati Mark ❤️

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

Leeloo101
    02. Svibanj 2024. 18:14

Popricala sam sa dijabeticarkom,  rekla je da nema potrebe za nekim posebnim jelovnicima, da moram pripaziti na neke stvari, ali da stanje nije ni blizu alarmantnog. 

Naručit će me sljedeći tjedan na edukaciju i kaže da će sve biti ok

@Laurel pa stvarno ne bi bilo fer da te još i gest.dij. uhvati...

Držim fige da dobro prođe  

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

marta96
    03. Svibanj 2024. 06:47

Jutro cure,
    Bas su tjedni proletjeli.
    Ja imam danas pregled i užasno me strah,ovakvu paniku i noćne more prije pregleda nisam nikad imala, svaki da bude sve ok 🥹🤞
    Super za sve uredne preglede i sretno svima koji imaju🥰🙏

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.