Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    29. Travanj 2024. 11:49

laurell

Leptirkodobro da si otišla da budeš mirna da je s bebom sve ok! nadam se da su ti se bolovi smanjili 🙏🏼 mene zna kod duže vožnje ili sjedenja boljeti lijevo u predjelu jajnika i onda mi je bas teško zakoračiti sve me steže. Otpočetka me samo to ulijevo boli, a kako idu veći tjedni to jace i osjetim.
    Martaja sam dva puta imala napadaj bubrežnog kamenca (desno) jednom prije trudnoće i sad na početku trudnoće opet. Jako se tog bojim da se ne ponovi kasnije kad beba naraste.
    .
    Izgleda da sam se ja malo jače nahladila. Grlo me boli i sinusi. Sto smijemo za grlo uzeti?

Tako i mene najviše zaboli nakon sjedenja, ali na desnoj strani oko jajnika... 
    Prosli tjedan me isto bolilo grlo. Ispiri nos sa fiziološkom ili prokuhanom slanom vodom. Rhino Horn ti je najbolji za to. Za grlo mozes koristiti propolis oral sprej na bazi vode. Meni je pomoglo. Naravno uz to caj, med... 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Ellfa
    29. Travanj 2024. 12:07

laurell spinano mlijeko,caj,pastile isla koje su na prirodnoj bazi i pogodne trudnicama

Zadnjih dana imam ceste i jake bolove u rodnici, probadanja ko s iglom(najcesce) ili osjecaj ko da mi netko iznutra gura nesto prema van. Nije da mi se desi 2-3 put dnevno vec skoro kroz cijeli dan uz neke predahe. ginekologica kaze da nije beba jer mu je glava dolje..poslala me vadit krv i urin. no,zanima me jel ima jos koja takve bolove? mozda se otvaram i beba se gura u zdjelicu? 

Leptirko22
    29. Travanj 2024. 12:10

laurell

Leptirkodobro da si otišla da budeš mirna da je s bebom sve ok! nadam se da su ti se bolovi smanjili 🙏🏼 mene zna kod duže vožnje ili sjedenja boljeti lijevo u predjelu jajnika i onda mi je bas teško zakoračiti sve me steže. Otpočetka me samo to ulijevo boli, a kako idu veći tjedni to jace i osjetim.
    Martaja sam dva puta imala napadaj bubrežnog kamenca (desno) jednom prije trudnoće i sad na početku trudnoće opet. Jako se tog bojim da se ne ponovi kasnije kad beba naraste.
    .
    Izgleda da sam se ja malo jače nahladila. Grlo me boli i sinusi. Sto smijemo za grlo uzeti?

Dok god osjetim da me ona lupka - mirna sam !
    To me i spašava sto se ona javi.
    .
    A ovo sto mene boli, a s vremenom cu valjda naviknut na bol, ali stvarno nije niti malo ugodno. Mene samo muci sto mi je nekako cudno i neobicno da u trudnoci nesto moze toliko bolit i da se to smatra normalnim, a zaista mislim da imam dosta visok prag tolerancije na bol.
    .
    No dobro, sve cemo mi pretrpit za mala klupka ljubavi🩷💙

ElisaDay.
    29. Travanj 2024. 12:47

Pozdrav cure, suosjećam s vama koje trpite jake bolove, nadam se da će se smanjiti. Glavno da su bebe okej ❤️ Mene jedino mala s vremena na vrijeme opali u mjehur pa me zaboli ali jako kratko 🙂

Nego, htjela sam pitati ako tko zna, negdje sam pročitala da postoji mogućnost najma električne izdajalice preko recepta od gin. Kao, ostavi se neki polog, podigne u ljekarni i onda kad više ne treba se vrati. Jel tko zna što o tome, jel ima toga uopće kod nas u hr?

marta96
    29. Travanj 2024. 12:55

Ellfa

laurell spinano mlijeko,caj,pastile isla koje su na prirodnoj bazi i pogodne trudnicama

Zadnjih dana imam ceste i jake bolove u rodnici, probadanja ko s iglom(najcesce) ili osjecaj ko da mi netko iznutra gura nesto prema van. Nije da mi se desi 2-3 put dnevno vec skoro kroz cijeli dan uz neke predahe. ginekologica kaze da nije beba jer mu je glava dolje..poslala me vadit krv i urin. no,zanima me jel ima jos koja takve bolove? mozda se otvaram i beba se gura u zdjelicu?

Ja imam točno ta pikanja koja si opisala😏 i česte BH i lagane bolove u leđima stalno😑 nadam se da nije otvaranjem u pitanju, psiha mi je bas u banani od tih simptoma🥹

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Monny
    29. Travanj 2024. 13:30

Cure, kad smo već kod tegoba..jel ima koja bijeli iscjedak, bez ostalih simptoma, ne svrbi, ne peče? Kod mene najviše u jutro kad ustanem, doslovno kao sperma 😅

12/23 UZV ♥️✔️

nada23
    29. Travanj 2024. 13:34

Ja sam iste bolove imala i u prosloj trudnoći sve do kraja. Isto sam se bojala da nije otvaranje ili neka infekcija, ali sve je bilo u redu i sa trudnoćom i bebom. I tada mi je gin rekao da je to sve od sirenja i da nije ništa. A zadnja 2 mjeseca prije termina je bebina glavica bila prema dole i pritiskala mjehur i zdjelicu pa me je i od toga bolilo. Uglavnom, tek sam se pocela otvarati pred sam porod ( 2 dana poslije termina). Eto, i sad već imam te bolove pa mi opet nije svejedno. Uvijek je bolje sve provjeriti i biti siguran da je ok. Jednostavno neke žene su sklonije tome,a neke nisu. Barem se tjesim da ako je svemu opet uzrok sirenje da Ce porod biti laksi 😆

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leptirko22
    29. Travanj 2024. 14:34

nada23

Ja sam iste bolove imala i u prosloj trudnoći sve do kraja. Isto sam se bojala da nije otvaranje ili neka infekcija, ali sve je bilo u redu i sa trudnoćom i bebom. I tada mi je gin rekao da je to sve od sirenja i da nije ništa. A zadnja 2 mjeseca prije termina je bebina glavica bila prema dole i pritiskala mjehur i zdjelicu pa me je i od toga bolilo. Uglavnom, tek sam se pocela otvarati pred sam porod ( 2 dana poslije termina). Eto, i sad već imam te bolove pa mi opet nije svejedno. Uvijek je bolje sve provjeriti i biti siguran da je ok. Jednostavno neke žene su sklonije tome,a neke nisu. Barem se tjesim da ako je svemu opet uzrok sirenje da Ce porod biti laksi 😆

Ajme da, nek se siri da bude lakse 🤣🤣🤣🤣

nada23
    29. Travanj 2024. 14:50

Leptirko22

nada23

Ajme da, nek se siri da bude lakse 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Ellfa
    29. Travanj 2024. 15:08

Elisa ne znam, nisam cula za to pa nisam upucena jel to postoji. No ja sam si naručila električnu ni manje ni više nego za 25e s dostavom sa neke strnice što mi se nudilo na fejsu. Nisam ju naravno još isprobala ali za te novce mi nije žao pošto su prave jakoo skupe.
    shop.eshophrvatska.com je stranica pa pogledaj ako ti se čini okej 

marta96 da, i meni je psiha najgori neprijatelj trenutno.ali dosta daleko sam vec dogurala od početka otvaranja pa se nadam još barem 3 tjedna da dođem bliže 36/37 tjednu.pregled mi je tek 9.5 do onda budem spizdila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.