Zeka drago mi je da ste ti i bebica dobro. ❤️ Neka vam brzo prolete 2 tjedna pa da idete kuci 🥰
.
.
Marta nadam se da će se tlak smiriti uz terapiju. Pokušaj i ti biti smirena koliko možeš.
Moj tlak je inače dosta nizak pa tako i sada u trudnoći. Cak kad sam bila pod najvećim stresom i na hitnoj, izmjereno mi je 97/70.

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja u ovaj čet idem opet mjeriti tlak kod dr, usput će mi i ctg napravit, tako da sam i ja na praćenju, ali nisam baš primjetila da me ova moja planira slati na hitnu, njoj je kao ako je do 140/80, okej
Meni je tlak na pregledu uvijek 130/90. Al ne čudim se kad dođem uspuhana uvijek.
Ma da, moguće da je to sve od toga, plus stres od pregleda. Prije sam čak bila paranoična i mjerila ga 3 puta na dan, sada nemam više volje, prošlo me. Nekad prođe dan , dva da zaboravim izmjeriti

Još je gore kad kreneš paničariti oko toga, da. Ja sam sanjala tlakomjer doslovno. Ali isto su mi proteini u urinu uvijek neg, nemam tegobe tipa bljeskovi, bolovi desno, tako da sam nekako samu sebe smirila da će sve biti ok, ne mora uvijek najgori mogući scenarij biti

Hellobaby vidim da stavljas srca zbog spola pa samo da jos jednom javim da ja nosim djevojcicu💕

I mi obavili jucer pregled. Sve je dobro. CTG uredan. Cerviks malo omeksan, 33 mm. Bebica je jos dosta visoko. Ima 2800g 🥰 iduci pregled 29.5.

👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
I nama je kontrola 27.5.
Sve je u redu na pregledu (mozda na iducem bude dogovor za indukciju) 🥰
Zašto indukcija, jesam nešto propustila? 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Curke, imam pitanje (btw pregled bio 13.5. brzinski kod socijalnog ginekologa, inače vodim privatno, kaže sve mjere uredne ali mali je na zadak zasad. Sad sam u 26 tt. Zanima me što vi mislite, pošto ću se selit iz jednog stana u drugi odmah nakon poroda (duga priča), koje je rješenje za krevetić - kupiti putni pack n play, pravi pa se zafrkavat s tim, ili nešto treće? voljela bi da bude nešto praktično i lako za sastavit/premjestit, hvala i nadam se da ste sve dobro :)
Koji vam je plan za krevetić poslije, tj. što bi uzela da ne seliš?
Ja bih vjerojatno uzela neki next-to-me krevetić (i prije selidbe i za "pravo"), oni se lako premjeste, a super su za imati bebu blizu sebe i olakšati si i dojenje ako će biti, ili jednostavno dizanja po noći 😊
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cure, pojedete li tu i tamo pastetu, npr pileca argeta i takve stvari? Nisam ju jela godinama i sad mi dosao gust da smazem malo. Pa jel se smije ili nije bas preporuka?
Gabby I Purple čestitam na dobrim pregledima 🥰 Jos malooo 🤗
Srceko, ako ti se jede pasteta pojedi je 😁 Nece ništa biti od ponekad. Ja tu i tamo kad me uhvati zelja pojedem Junior Argetu ( kokosju ili od tune) 😊

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, pojedete li tu i tamo pastetu, npr pileca argeta i takve stvari? Nisam ju jela godinama i sad mi dosao gust da smazem malo. Pa jel se smije ili nije bas preporuka?
Ja pojedem sve sto mi dođe. Naravno ne u enormnim količinama ni često, ovo sto nije preporučljivo za trudnice, ali ne izbjegavam ako imam zelju 😄

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji