Meni se pojavila neka bradavica na nosu pa mi je dr opće prakse dala Verrucutan otopinu, kaže da je sigurna za trudnice. Međutim, sad čitam u uputstvima i piše da nije 🥴
Jel ima tko iskustva s time, u sastavu piše fluorouracil i salicilna kiselina. Sad ne znam da li da je stavim ili ne
Hello cure 🌸
cestitam na dobrim pregledima! moj je danas popodne.
Jutros odem na kavu, pocne mi biti mucno, dodem kuci i sve ispovracam 🙈🥲 nikako kraja
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Meni se pojavila neka bradavica na nosu pa mi je dr opće prakse dala Verrucutan otopinu, kaže da je sigurna za trudnice. Međutim, sad čitam u uputstvima i piše da nije 🥴
Jel ima tko iskustva s time, u sastavu piše fluorouracil i salicilna kiselina. Sad ne znam da li da je stavim ili ne
Mozda je odobrila jer je u otopini full mala koncentracija? Koliko dugo moras mazati? Jednom samo ili?
baby boy
Mozda je odobrila jer je u otopini full mala koncentracija? Koliko dugo moras mazati? Jednom samo ili?
Pitala sam na kraju ginekologicu, rekla je da je u redu, ne zna zašto u uputstvima piše da se ne smije 😂
Svejedno mi je rekla nek odem kod dermatologa pa nek oni to dalje tretiraju da si ne bi još neki ožiljak napravila, tako da ću se naručiti :)
Evo nas s pregleda, uredno sve: ogtt ✅, tlak ✅ i sve s mrvicom koja je na 718 grama 💖. Lakše se diše. Veselim se i vašim pregledima 🥰
Evo i mene s pregleda! Potvrden djecak 😂. Gledao detaljno opet sve organe, srce, klijetke, presjek itd. Sve uredno. Ima 400g. I do sljedeceg pregleda moram napraviti ogtt 🥲
dobili smo i slikicu
https://ibb.co/3RnM4yN
baby boy
Katy kaya bravooo 🤗
Laurell divna sličica i mali frajer 💙
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Eonaria, katy, laurell cestitke na super pregledima! 💛💚🩵
Monny super za ogtt! 🥰
Hellobaby to lupkanje je bas posebno... tesko mi je zamisliti da ga vise nece biti, vec da ce beba biti vani 🤣
Mozda se predomislite pa bude jos jedno 😍😍
Ja sam doputovala kod roditelja, dok jos mogu. 😅😅 uzivancija.. 🥰
💙5/24💙
Jutro cure!
Čestitam na pregledima i dobrom ogtt-u ❤️
purple ajme super 🙂 nek te oni malo tetoše 🥰
Nekako smo odlučili da je to to 🙂 kako godine idu meni sve teže padaju trudnoće, ali nebi rekla zbog godina nego količine djece 😅🤣
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro cure!
Čestitam na pregledima i dobrom ogtt-u ❤️
purple ajme super 🙂 nek te oni malo tetoše 🥰
Nekako smo odlučili da je to to 🙂 kako godine idu meni sve teže padaju trudnoće, ali nebi rekla zbog godina nego količine djece 😅🤣
Haha, pa ne mogu ni zamisliti kako to sve uspijevas! Svaka cast 🤩😍 Vjerujem da je lijepo imati veliku obitelj, buduci da sam jedinica, uvijek sam mastala imati brata ili sestru 😅 ali mi je zelja ostala neispunjena... bit ce da sam bila zahtjevno dijete pa mami nije padalo na pamet jos jedno 😂
Ove godine cu napuniti 35, mozda moj mali ne bude jedinac, vidjet cemo! Samo neka on sretno dode! 😅🤩🥰
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji