Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay.
    15. Travanj 2024. 18:36

Znači ima nas još natečenih, nisam jedina 😂😂

Mene danas beba cijeli dan tuče, nije stala od jutros, jako je aktivna ❤️

korni
    15. Travanj 2024. 20:12

Perpetua

korni

Nada hocu, hvala ti 🤗
    Perpetua super za dobar pregled i dobar položaj bebe 🤗
    Cure pred malo se beba ritala, i onda sam odjednom osjetila kao neke brže trzaje u trajanju od par sekundi..? Jel koja to osjetila? 🫣

Meni budu isto nekad tako brži trzaji. :)

Odmah mi je malo lakše 🙈 hvala ti 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

katy_kaya
    15. Travanj 2024. 20:15

Naticu i meni stopala i znaju malo i ruke. Imala sam i prije s tom problema pa me ne cudi, al za svaki slucaj mjeri redovito i tlak. 
    Danas sam isla na ogtt, okusom mi je bilo ok, al me nakon 15 min smucilo, oblio me znoj i zamalo se srusila. Legla sam u ambulanti pola sata i nakon toga sam bila super. Sad cekam rezultat 🙄

katy_kaya
    15. Travanj 2024. 20:16

katy_kaya

Naticu i meni stopala i znaju malo i ruke. Imala sam i prije s tom problema pa me ne cudi, al za svaki slucaj mjeri redovito i tlak.
    Danas sam isla na ogtt, okusom mi je bilo ok, al me nakon 15 min smucilo, oblio me znoj i zamalo se srusila. Legla sam u ambulanti pola sata i nakon toga sam bila super. Sad cekam rezultat 🙄

*Mjerim, a ne mjeri 😂

Eonaria
    15. Travanj 2024. 22:32

Večer cure! 
    Dugo se nisam javljala, malo forum nešto zezao, malo moja lijenost. Što više mirujem, to sam lijenija. 😂
    Danas bili na kontroli, sve je uredno, mjere sve dobre, 1300 g, glavom prema dolje. 🥰
    Udarci su baš postali jaki, zna boljeti taj donji dio i stalno moram na wc. 🙈

• Monny
    16. Travanj 2024. 07:00

Dobro jutro cure 🤗 čestitam svima na dobrim pregledima, a tegobe će uskoro proći 🤞
    Ogtt nalaz mi je uredan, s oticanjem nemam problema, jedino me zadnje dvije noći grč u nozi lovi, iako pijem skoro 800 mg magnezija 🤦
    Kako vi stojite sa pripremama i kupovinom? Ja stalno mislim da je rano za robicu kupovati 😅

12/23 UZV ♥️✔️

Haru
    16. Travanj 2024. 08:04

Dobro jutro! 
    Mene je isto ulovio grč sinoć i nekoliko noći prije. 
    Od jučer me uhvatila nekakva mučnina i bolovi u želucu. Jedino što sam promijenila je to da sam smanjila slatko zbog ogtt-a. Je li moguće da je zbog toga? Nije mi bilo muka do sada i sada evo kad sam prešla pola. Nadam se da ću izdržati na poslu danas. 

'21. 💙
    '24. 💛

korni
    16. Travanj 2024. 08:09

Katy kaya drzim fige za dobar nalaz 🍀
    Eonaria bravo za dobar pregled 🤗 vjerujem da je lijenost veća s obzirom na to koliko moraš mirovati, ali izdrzi još malo i onda će biti punom parom akcija kad dodje malo klupko sreće 🥰
    Monny super za ogtt 🤗 ma nije rano, prodju tjedni na kraju jako brzo.. iako ja i inače sve volim imati ranije spremno 🙈 mi smo nesto robice kupili, nesto dobili, i sad sve to treba pregledati, oprati, speglati.. i vidjeti sta jos treba 🤭

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hellobaby
    16. Travanj 2024. 08:53

Lista pregleda:

katy_kaya - 16.4.
    laurell - 16.4.
    LaFemme - 16.4.
    ElisaDay - 18.4.
    Ellfa - 18.4.
    Johicaa - 22.4.
    plave_okice - 22.4.
    Hellobaby - 23.4.
    deedee1405 - 27.4.
    korni -29.4.
    purple13 - 29.4.
    pistacija13 - 30.4.
    nada23 - 30.4.  
    Melian - 30.4.
    Sreća2012 2.9 - 30.4.
    Gabby - 2.5.
    marta96 - 3.5.
    Faith1509 - 14.5. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    16. Travanj 2024. 09:00

Jutro cure! 
    Nadam se da ste sve dobro 🙂 
    Čestitke na dobrim pregledima ❤️ 
    Ovako kada govorite za robicu morat ću se i ja pokrenuti..kako nismo imali nijednu ljetnu bebu, ipak nam treba te početne robice, za kasnije je spremljena. 

Meni uz djecu baš lete dani, i evo konačno su mučnine popustile 😆 
    Cure koje ste na mirovanju nek i vama prolete dani 🥰 
    Mene neka nostalgija lovi jer je ipak ovo zadnje dijete..baš uživam u svakom lupkanju 🙂 
    ..
    Sutra je neradni dan, imate neke planove? 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.