Znači ima nas još natečenih, nisam jedina 😂😂
Mene danas beba cijeli dan tuče, nije stala od jutros, jako je aktivna ❤️
Nada hocu, hvala ti 🤗
Perpetua super za dobar pregled i dobar položaj bebe 🤗
Cure pred malo se beba ritala, i onda sam odjednom osjetila kao neke brže trzaje u trajanju od par sekundi..? Jel koja to osjetila? 🫣
Meni budu isto nekad tako brži trzaji. :)
Odmah mi je malo lakše 🙈 hvala ti 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Naticu i meni stopala i znaju malo i ruke. Imala sam i prije s tom problema pa me ne cudi, al za svaki slucaj mjeri redovito i tlak.
Danas sam isla na ogtt, okusom mi je bilo ok, al me nakon 15 min smucilo, oblio me znoj i zamalo se srusila. Legla sam u ambulanti pola sata i nakon toga sam bila super. Sad cekam rezultat 🙄
Naticu i meni stopala i znaju malo i ruke. Imala sam i prije s tom problema pa me ne cudi, al za svaki slucaj mjeri redovito i tlak.
Danas sam isla na ogtt, okusom mi je bilo ok, al me nakon 15 min smucilo, oblio me znoj i zamalo se srusila. Legla sam u ambulanti pola sata i nakon toga sam bila super. Sad cekam rezultat 🙄
*Mjerim, a ne mjeri 😂
Večer cure!
Dugo se nisam javljala, malo forum nešto zezao, malo moja lijenost. Što više mirujem, to sam lijenija. 😂
Danas bili na kontroli, sve je uredno, mjere sve dobre, 1300 g, glavom prema dolje. 🥰
Udarci su baš postali jaki, zna boljeti taj donji dio i stalno moram na wc. 🙈
Dobro jutro cure 🤗 čestitam svima na dobrim pregledima, a tegobe će uskoro proći 🤞
Ogtt nalaz mi je uredan, s oticanjem nemam problema, jedino me zadnje dvije noći grč u nozi lovi, iako pijem skoro 800 mg magnezija 🤦
Kako vi stojite sa pripremama i kupovinom? Ja stalno mislim da je rano za robicu kupovati 😅
12/23 UZV ♥️✔️
Dobro jutro!
Mene je isto ulovio grč sinoć i nekoliko noći prije.
Od jučer me uhvatila nekakva mučnina i bolovi u želucu. Jedino što sam promijenila je to da sam smanjila slatko zbog ogtt-a. Je li moguće da je zbog toga? Nije mi bilo muka do sada i sada evo kad sam prešla pola. Nadam se da ću izdržati na poslu danas.
'21. 💙
'24. 💛
Katy kaya drzim fige za dobar nalaz 🍀
Eonaria bravo za dobar pregled 🤗 vjerujem da je lijenost veća s obzirom na to koliko moraš mirovati, ali izdrzi još malo i onda će biti punom parom akcija kad dodje malo klupko sreće 🥰
Monny super za ogtt 🤗 ma nije rano, prodju tjedni na kraju jako brzo.. iako ja i inače sve volim imati ranije spremno 🙈 mi smo nesto robice kupili, nesto dobili, i sad sve to treba pregledati, oprati, speglati.. i vidjeti sta jos treba 🤭
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Lista pregleda:
katy_kaya - 16.4.
laurell - 16.4.
LaFemme - 16.4.
ElisaDay - 18.4.
Ellfa - 18.4.
Johicaa - 22.4.
plave_okice - 22.4.
Hellobaby - 23.4.
deedee1405 - 27.4.
korni -29.4.
purple13 - 29.4.
pistacija13 - 30.4.
nada23 - 30.4.
Melian - 30.4.
Sreća2012 2.9 - 30.4.
Gabby - 2.5.
marta96 - 3.5.
Faith1509 - 14.5.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro cure!
Nadam se da ste sve dobro 🙂
Čestitke na dobrim pregledima ❤️
Ovako kada govorite za robicu morat ću se i ja pokrenuti..kako nismo imali nijednu ljetnu bebu, ipak nam treba te početne robice, za kasnije je spremljena.
Meni uz djecu baš lete dani, i evo konačno su mučnine popustile 😆
Cure koje ste na mirovanju nek i vama prolete dani 🥰
Mene neka nostalgija lovi jer je ipak ovo zadnje dijete..baš uživam u svakom lupkanju 🙂
..
Sutra je neradni dan, imate neke planove?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji