Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • plave_okice
    18. Travanj 2024. 14:15

Ja niti ne stignem razmisljat o terminu. 🤣 toliko doma posla s djecjim stvarima da nemam vremena odmorit se, a kamoli razmisljat. A trebala bih se vise odmarati. Sad kad sam doma, sam ful aktivna. 😂 jucer sam peglala 5 h i nocas cijelu noc sanjala koliko je toga za peglanje i da necu stici. 🫣

korni
    18. Travanj 2024. 14:16

plave_okice

Ja niti ne stignem razmisljat o terminu. 🤣 toliko doma posla s djecjim stvarima da nemam vremena odmorit se, a kamoli razmisljat. A trebala bih se vise odmarati. Sad kad sam doma, sam ful aktivna. 😂 jucer sam peglala 5 h i nocas cijelu noc sanjala koliko je toga za peglanje i da necu stici. 🫣

Ajme 5h peglanja 🥴 svaka cast! Ja izdrzim 45 min i onda me ledja rasturaju.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Faith1509
    18. Travanj 2024. 14:19

Ja ne mogu ništa reći, kako mirujem muž sve radi 😂 i peglanje i čišćenje i pranje. Dobro da mi dozvoli suđe oprati 🙈

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

ElisaDay.
    18. Travanj 2024. 14:23

Mene uhvati tzv.nesting, tj mislim da ništa još nije spremno, da kako ćemo mi to sve odjednom, onda skužim da imam još 10 tjedana, ako ne dođe ranije 😂 pa me malo pusti. 
    U svakom slučaju, zadovoljna sam jer sam riješila robicu, sve je oprano i ispeglano, složeno u komodici. Kolica i jaje su spremna, krevetić stiže do kraja mjeseca, još samo higijenske potrepštine za mene i nju. To ću u dm-u i mulleru kroz peti mjesec lagano kupovati. 

Što se tiče čeglanja, ni ja ne mogu dugo, 3 ladice sam 3 dana rješavala jer su me leđa ubijala kad bi duže stajala.

ElisaDay.
    18. Travanj 2024. 14:23

Peglanja* 😂

Haru
    18. Travanj 2024. 14:31

Ja sam danas uzela kompletić za izlazak iz bolnice. Jednostavan bijeli i na bodiju piše 'little one'  (h&m). Većina stvari je spremna, još komoda od većih i onda pranje svega i slaganje. Spremnija sam nego u prvoj trudnoći, ali valjda jer sam onda s 33 tjedna završila u bolnici pa se bojim da se nešto slično ne ponovi. U kući nam je gradilište, čekam da se to radovi provedu kraju da mogu kuću prati i čistiti, ali mjesec dana još sigurno ništa od toga. Prija par dana me uhvatila panika da ništa još nemamo pa sam u 22h gledala TV i sortirala odjeću po veličinama. 😂🙈 Peglanje volim, ali peglam sada češće i manje količine. Ne mogu i ne da mi se dugo stajati i peglati hrpu kao prije. 

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    18. Travanj 2024. 14:33

Bilo bi dobro da postoji opcija ispravka pogrešaka u pisanju , ne pročitam sve kako treba i onda kad vidim nešto krivo napisano već je kasno. 😬

'21. 💙
    '24. 💛

purple13
    18. Travanj 2024. 15:00

Faith1509

Vidim da je puno cura sada radilo Ogtt 🙈🙈 čestitam svima na dobrim pregledima općenito, Zeka osim prehlade kakvo je stanje kod tebe, kako si, kako provodiš dane? Mene ginekologica nije zvala znači ogtt je uredan 😂
    Cure koje su blizu termina, hvala li vas panika? 🙈

Nekad me uhvati osjecaj da sam nespremna hahah i kako cu ja to sve. 🤣🤣 Bravo za tvog muza koji ti pomaze, tako i treba! Meni nije prepisano strogo mirovanje, ali mi moj svejedno pomaze oko svega i ne da usisavati. 🤩🥰
    Elisa cestitam na super pregledu, bome mi se cini da su sve bebe vece i naprednije. 🥰🥰 a i svaka cast na opeglanoj i opranoj robici, ja sam zasad samo posteljinu rijesila. 
    Haru  i mi smo uzeli u h&m-u kompletic za izlazak i bas je sladak, nista pretjerano.
    Erica slazem se s tobom da se neki bas razbacuju dijagnozama nepotrebno, ispada da smo svi bolesnici. 😅😅 kako onda od tri razlicita misljenja znas koje je tocno? Hahah eci peci pec 🥰🥰🥰

💙5/24💙

• plave_okice
    18. Travanj 2024. 15:34

Dio peglanja sam rijesila sjedecki. Leda su mi za sad okej. Vidjet cemo kako ce biti do kraja. 🤗 neki dan smo kupili komodu tj. ladicar u ikei. Malm koji vec imamo jedan u sobi. Ali cekam da muz slozi kinderbet da se moze komoda slozit i da unutra sve lijepo sortiram. Robice sam vecinom dobila od seke jer ona isto ima curku. Za sad sam oprala i speglala velicine 56 i 62. Danas sam sortirala 68 pa bih jos to oprala i speglala da sam na miru prvih 6. mjeseci. Posteljina, ogradice, tetra pelene, rucnici - sve isto oprano i ispeglano. Danas su mi dosle i spavacice za rodiliste. Njih moram oprat jos i onda mogu polako spremat torbu. 🤗 i da vrijeme mi leti prebrzo. Brze nego kad sam radila. Vj. zato sto svaki dan nesto radim. Nisam ni bila svjesna koliko je toga za pripremit. Nadam se kad sve sredim, da budem imala 2 tjedna mira prije dolaska mlade dame. Budemo vidjeli. 

purple13
    18. Travanj 2024. 16:30

Žene koje su već rodile pa imaju iskustva: kolika torba/kofer se nosi u bolnicu? 🤣🤣
    Nekako zelim da imam sto manje stvari, ali ti ulosci zauzimaju hrpu mjesta... a opet ak dodem s kofercinom, ovi u vinogradskoj kontam da nece bit odusevljeni 😂

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.