Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    15. Travanj 2024. 10:18

korni

Elisadaydivan pogled 🥰
    Zekati baš nemaš mira..nadam se da je krvarenje stalo i da se nije ponavljalo 🍀 ipak cura? Kakav preokret 🙈
    Plave okicenadam se da si se uspjela i odmoriti 🤗
    Lafemmenadam se da će sve biti okej na pregledu 🍀
    Matkaja sam sve normalno jela kao i inače, i vodila sam se time šta bude bit će 🙈 i bilo je sve okej. Sretno 🤞
    Ericaajel te to kbc isprepadao? Mislim da je to stvarno malo odstupanje i da nema razloga za neku brigu .
    Laurell ja sam bez mučnina i povraćanja, pa mi se zeludac baš digao od tolike slatkoće. Reci im da imaš te probleme, možda dobiješ manju dozu 🫣
    Moj GO je započeo 🥳🥳

Moram priznat da mi je ova treća trudnoća najgora , najteža. Prva je bila milina , nit brige nit pameti. Sve lagano.
    U drugoj se otvorila rano ali sad ova...horor.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

ElisaDay.
    15. Travanj 2024. 10:46

Jesu kome od vas nateknute noge i ruke? Meni užas, kad se probudim preko noći za na wc, jedva hodam, baš osjetim kako sam puna vode. Onda ujutro popijem magnezij pa mi bude malo lakše. Kad duže hodam u tenisicama isto osjetim kako mi otiču, mislim da ću ubrzo u šlape 😂

Haru
    15. Travanj 2024. 11:01

Korni, uskoro ti se pridružujem! Odbrojavam dane do idućeg petka. 😄🤭

'21. 💙
    '24. 💛

zeka123
    15. Travanj 2024. 11:19

ElisaDay.

Jesu kome od vas nateknute noge i ruke? Meni užas, kad se probudim preko noći za na wc, jedva hodam, baš osjetim kako sam puna vode. Onda ujutro popijem magnezij pa mi bude malo lakše. Kad duže hodam u tenisicama isto osjetim kako mi otiču, mislim da ću ubrzo u šlape 😂

Meni noge , ruke ne 😂...nosim natikače 😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

laurell
    15. Travanj 2024. 12:31

ElisaDay.

Kod mene jos ne vidno Skroz, ali mislim da hoce. Ovo sad kad je zatoplilo ekstremno par dqna odma sam si bila nekako “teža” i veca u nogama. Inace ljeti mi zadnjih par godina bas oticu noge i bez trudnoce 😩 tako da mislim da me nece zaobici u trudnoci pogotovo.. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    15. Travanj 2024. 12:35

Zeka vjerujem ti.. izdrzi ❤️
    Haru super 🤭  nek ti dani brzo prelete 🍀
    Ja zasad ne otičem 😁

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

nada23
    15. Travanj 2024. 12:50

Zeka , nije ti lako, ali izgurat ces ti to do sigurnih tjedana i indukcije 💪 Samo se i dalje cuvaj, proletit će vrijeme...
    Korni, uzivaj konačno u odmoru. Sad imas vremena za sve 🥰
    ElisaDay, suosjećam s tobom. I ja sam u tim tjednima u prošloj trudnoći bila nateknuta. Samo sam slape mogla nositi, a bilo je ljeto i jako vruće. Sad Jos nisam, ali očekujem i ovaj put nateknute noge. 
    Meni je takav pritisak u zdjelici zadnjih par dana... Najteže mi je kada se dignem nakon sjedanja ili lezanja. 🤷

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Perpetua
    15. Travanj 2024. 13:14

Žao mi je zbog svih tegoba i težina, držim fige da svima dođu i što lakši dani 🤗
    .
    Ja s UZV-a danas, sve ok, kaže procjena kilaže 1900g, duljina femura u 65. percentilu, što mi se čini super, jer me malo frka da ne bude baš prevelik 😂 I glavom se okrenuo prema dolje, nadam se da će tako i ostati. 🤞

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

korni
    15. Travanj 2024. 15:21

Nada hocu, hvala ti 🤗 
    Perpetua super za dobar pregled i dobar položaj bebe 🤗
    Cure pred malo se beba ritala, i onda sam odjednom osjetila kao neke brže trzaje u trajanju od par sekundi..? Jel koja to osjetila? 🫣

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Perpetua
    15. Travanj 2024. 16:59

korni

Nada hocu, hvala ti 🤗
    Perpetua super za dobar pregled i dobar položaj bebe 🤗
    Cure pred malo se beba ritala, i onda sam odjednom osjetila kao neke brže trzaje u trajanju od par sekundi..? Jel koja to osjetila? 🫣

Meni budu isto nekad tako brži trzaji. :)

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.