Ajme ja se bas plašim te GUK pretrage..i s obzirom na ovaj moj želudac i povraćanje uopće ne znam kako to izvesti bez da se izrigam😂
nisam znala da se ni tjestenina ne bi smjela jesti prije tog. Ja na tom zivim 😂
A nije strasno, ali buduci da te pate mucnine, nznm kako ces reagirati. 😅 sretno 🥰
💙5/24💙
Cure,molila bih vas pomoc. Radila sam ogtt i nalaz je po meni super,1. Vadenje 4.4,drugo 10.3 a trece 6.7. Znaci to drugo vađenje je za 0.3 vece i dobilq sam opasku da iman trudnicki dijabetes. Pa jesu li oni normalni??!! To je 3 % odstupanja. A prvo i zadnje vađenje su debelo nizi i super. Je li kome bilo tako i sto dalje? Javit cu se svom ginekologu ali me zanima u kojem smjeru ce ici razgovor jer im ja u bolnicu neidem sa ovakvim nalazom. Jedem zdravo,kuhano svaki dan,nisam fan slatkog,danima nista slatko ne pojedem,u 25 tt sam jedva 5 kila dobila. Neznam sta vise hoce. Uhvatila me anksioznost od svih njih i njihovih nalaza i interpretacija
Hej, razumijem te da si luda 🤣
Meni je nalaz bio 4.4, 9.2 i 8.1 pa mi je endokrinologinja rekla da zadnje mjerrnje ne valja, a granica je 8.5.
Dobila sam aparatic za mjerenje secera i savjet da pazim na prehranu. Svi izmjereni seceri su bili dobri. Endo je napisala da je to gestacijski i to je to, ali ginicka nije napisala jer smatra da je nalaz uredan.
Znaci, sve ti ovisi o ginicu.. ali da, neke zezaju i kad je za 0.1 povisen.. u biti te mogu staviti na dijetu tj reci da pazis na prehranu i mogu te poslati jedan dan u bolnicu da ti mjere secer, naprave taj guk profil..
A moze ti ginic reci da samo pripazis i to je to… nemoj se samo uzrujavati.. ja se jesam pa nisam nista dobila s tim ahahh
Hvala ti na odgovoru. Ma bas sam se uzrujala jer pretjeruju i mislim da mi puno vise skodi to nespavanje i uzrujavanje od 0.3 viseg secera. Jos mislim da sam vadila i tipo 5 min ranije… trebala sam sve odbiti i biti mirna🤣 bolnicu mislim da cu im odbit ako ikako mogu. Mogu i doma mjeriti sama. Vidjet cemo sutra
E, ja sam odbila, nisam ni išla na to. Imam aparatić kod kuće, ali ti pogotovo ako kažeš da si dobila par kg sveukupno, ne razumijem dramu ni ja. A i stres utječe na šećer normalno
Hvala cure na odgovorima i razumijevanju. 💖💖 javim sto mi je rekla ginekologica
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Elisaday divan pogled 🥰
Zeka ti baš nemaš mira..nadam se da je krvarenje stalo i da se nije ponavljalo 🍀 ipak cura? Kakav preokret 🙈
Plave okice nadam se da si se uspjela i odmoriti 🤗
Lafemme nadam se da će sve biti okej na pregledu 🍀
Matka ja sam sve normalno jela kao i inače, i vodila sam se time šta bude bit će 🙈 i bilo je sve okej. Sretno 🤞
Ericaa jel te to kbc isprepadao? Mislim da je to stvarno malo odstupanje i da nema razloga za neku brigu .
Laurell ja sam bez mučnina i povraćanja, pa mi se zeludac baš digao od tolike slatkoće. Reci im da imaš te probleme, možda dobiješ manju dozu 🫣
Moj GO je započeo 🥳🥳
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Elisadaydivan pogled 🥰
Zekati baš nemaš mira..nadam se da je krvarenje stalo i da se nije ponavljalo 🍀 ipak cura? Kakav preokret 🙈
Plave okicenadam se da si se uspjela i odmoriti 🤗
Lafemmenadam se da će sve biti okej na pregledu 🍀
Matkaja sam sve normalno jela kao i inače, i vodila sam se time šta bude bit će 🙈 i bilo je sve okej. Sretno 🤞
Ericaajel te to kbc isprepadao? Mislim da je to stvarno malo odstupanje i da nema razloga za neku brigu .
Laurell ja sam bez mučnina i povraćanja, pa mi se zeludac baš digao od tolike slatkoće. Reci im da imaš te probleme, možda dobiješ manju dozu 🫣
Moj GO je započeo 🥳🥳
Da,kako si znala 😁 napisali mi na nalaz ni manje ni vise nego trudnicki dijabetes da me pogodi ko šakom u oko. A ne treba mi puno 🤔
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lista pregleda:
Perpetua - 15.4.
katy_kaya - 16.4.
laurell - 16.4.
LaFemme - 16.4.
ElisaDay - 18.4.
Ellfa - 18.4.
Johicaa - 22.4.
plave_okice - 22.4.
Hellobaby - 23.4.
deedee1405 - 27.4.
korni -29.4.
purple13 - 29.4.
pistacija13 - 30.4.
nada23 - 30.4.
Melian - 30.4.
Sreća2012 2.9 - 30.4.
Gabby - 2.5.
marta96 - 3.5.
Faith1509 - 14.5.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Elisadaydivan pogled 🥰
Zekati baš nemaš mira..nadam se da je krvarenje stalo i da se nije ponavljalo 🍀 ipak cura? Kakav preokret 🙈
Plave okicenadam se da si se uspjela i odmoriti 🤗
Lafemmenadam se da će sve biti okej na pregledu 🍀
Matkaja sam sve normalno jela kao i inače, i vodila sam se time šta bude bit će 🙈 i bilo je sve okej. Sretno 🤞
Ericaajel te to kbc isprepadao? Mislim da je to stvarno malo odstupanje i da nema razloga za neku brigu .
Moj GO je započeo 🥳🥳
Da,kako si znala 😁 napisali mi na nalaz ni manje ni vise nego trudnicki dijabetes da me pogodi ko šakom u oko. A ne treba mi puno 🤔
Nekako mi je odmah mirisalo na njih 😅 ne sekiraj se, sigurna sam da će ti ginekologica biti razumnija 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Bok curke, sada sam pročitala komentare od par dana i vidim da ima sveeega, a najveće iznenađenje je da Zeka čeka curicu. Čestitam, nadam se da si se oporavila od šoka :)
Elisa day pogled sa balkona ti je divan.
Mene je psihički počelo ubijati jer ništa ne mogu raditi po stanu niti kuhati jer moram biti na mirovanju.
Sva sreća što stalno netko uskače pomoći, ali baš se osjećam beskorisno.
Jučer sam vagala hoću li na hitnu ili ne, ali ipak nisam. Imala sam cijeli dan kontrakcije koje nisu prestajale. Stomak mi je više od pola dana bio tvrd i nije htio da se opusti niti nakon normabela niti magnezija. Ne boli, ali baš nelagodno.
Jedva čekam pregled u uto da vidim što će reći doktorica. Nadam se da tako dugotrajne kontrakcije ne izazivaju otvaranje obzirom da je kod mene to sve dolje omekšano i imam skraćen cerviks.
Meni je isto kao skroz omekšan cerviks i moram mirovati, ali ne strogo iako se trudim svako malo leći na duže. Jučer sam skoro cijeli dan preležala,danas smo bili na misi i kavi i sad ležim opet. Teško mi je cijeli dan biti u krevetu obzirom na curicu ,ali eto samo da izguramo bez nekih problema .
Pogledala sam u staru trudničku tamo mi je napisao u 16tt skraćen cerviks,a dalje na pregledima je bio uredan😏 pa se nadam da bude i sad, isto mi je često tvrd trbuh bas osjetim stezanje dok hodam,ali znam popiti nekad Normabel od 2 i pomogne tak da se nadam da bude ok i malo pojačano pijem magnezij i 3x1 utrić🙈
Da, teško je uz dijete mirovati. Takav je slučaj u kod mene, ali pokušavam koliko god mogu. Budemo mi izgurale do kraja bez problema 💪
Koliko ti je dijete staro? Meni je najgora psiha, inače me muči anksioznost pa pola umislim i stalno se fokusiram na to 😏
5 godina. Nije mala, ali opet ima svoje zahtjeve i ne može razumjeti skroz da mama ne smije puno stvari.
A tvoje?
Nisam ti ni ja bolja sa psihom. Jedan dan dobro, drugi koma. Ja sam inače po prirodi paničar pa mi sve to još teže pada.
Ali mi sve možemo izdržati, nismo ni svjesne koliko toga možemo :)
Moja ima godinu i 10 mj 🥹 a za psihu ću reći da idem na psihoterapiju tak da sam bas ono anksiozna dosta, taman se počela opuštati i izlaziti i eto sad 😏 ali bitno da izdržimo do sigurnijih tjedana 🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji