Jutro mame,
malo sam zabrinuta jer zadnjih par dana kak sam prehladena imam veliki pritisak dolje,na mjehur i u rodnici. Takoder svako malo me u rodnici probode jaka bol unatoc tome sto je bol/pritisak konstantno tupo menstrualni.Razmisljam da li je moguce to od stalnog kasljanja i naprezanja trbusnih misica kasljem, da napomenem da u noci probudim s napadajem kaslja koj traje po sat vremena dok ne uspijem doci k sebi.
Zanima me je li kojoj mami takva bol i pritisak u rodnici bez prehlade?
Vjerojatno je od kasljanja, a mozda je i beba skroz dolje pa imas pritisak. Nisam prehladjena, ali me pogotovo po noci zna zaboliti bas dolje nekako u preponama. I unazad dva tjedna mi se pojavio iznenadni pritisak na mjehur hahah. Mislim da cu se upiskit, al se to ne dogodi nego jednostavno pritisak dode i ode. Pijem brusnicu s d-manozom za svaki slucaj za mjehur. Ginicka je to odobrila i pohvalila.
Ali ako te bas jako boli, dobro bi bilo otici na pregled. 🥰
Faith i Monny super za preglede, vi ste si bas blizu! Drzim fige da je ogtt uredan objema i da ce se kod Faith cerviks smiriti! 🥰
Plave okice joj zao mi je da su te prvo prestrasili, ali mi je drago da je sve uredno! Ides li u obicnu ili rizicnu ambulantu? Mene to tek ceka 29. pregled u Vinogradskoj (vodim se pod visokorizicnu)
💙5/24💙
Jutro mame,
malo sam zabrinuta jer zadnjih par dana kak sam prehladena imam veliki pritisak dolje,na mjehur i u rodnici. Takoder svako malo me u rodnici probode jaka bol unatoc tome sto je bol/pritisak konstantno tupo menstrualni.Razmisljam da li je moguce to od stalnog kasljanja i naprezanja trbusnih misica kasljem, da napomenem da u noci probudim s napadajem kaslja koj traje po sat vremena dok ne uspijem doci k sebi.
Vjerojatno je od kasljanja, a mozda je i beba skroz dolje pa imas pritisak. Nisam prehladjena, ali me pogotovo po noci zna zaboliti bas dolje nekako u preponama. I unazad dva tjedna mi se pojavio iznenadni pritisak na mjehur hahah. Mislim da cu se upiskit, al se to ne dogodi nego jednostavno pritisak dode i ode. Pijem brusnicu s d-manozom za svakislucaj za mjehur. Ginicka je to odobrila i pohvalila.
Faithi Monny super za preglede, vi ste si bas blizu! Drzim fige da je ogtt uredan objema i da ce se kod Faith cerviks smiriti! 🥰
Plave okicejoj zao mi je da su te prvo prestrasili, ali mi je drago da je sve uredno! Ides li u obicnu ili rizicnu ambulantu? Mene to tek ceka 29. pregled u Vinogradskoj (vodim se pod visokorizicnu)
Prvo sam bila u obicnoj trudnickoj. Onda su me poslali u trudnicku gdje je rodiliste. A sljedeci put moram u hitnu trudnicku u drugu zgradu. Ali sve upute dolje u prizemlju na salteru.
Ej cure meni isto od pregleda prije 2 dana stalno dolje neka probadanja i stalno piškim pa sam otisla danas kod dr opće prakse da mi da uputnice za kks i urin onda idem u pon izvaditi za svaki slučaj😅 više manje se protežem po kauču ono stavim ručak legnem i tak ,ne znam ni gdje mi je dijete ni s kim trenutno 🫣
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Evo nas....
https://www.instagram.com/reel/C2tCJEyL-v6/?igsh=d3JhZmpzdDFvNHNq
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Evo nas….
https://www.instagram.com/reel/C2tCJEyL-v6/?igsh=d3JhZmpzdDFvNHNq
Ajme ovo sam vidila nekidan i umrla od smijeha. Ali da, ta sam. Svaki dan mi je sve veća panika. Onda zaboravim na pola dana pa se sjetim i krenem paničariti ispočetka 😂🥲
Faith, monny drzim 🤞 za dobre nalaze 🍀
Plave okice baš prepad, ali drago mi je da je sve okej 🤗
Marta neka si otišla, bolje obaviti to pa biti na miru 🤗
Leeloo 🤣🤣
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jel ima tko iskustva s Kinderkraft grow krevetićem? Ima ga na super akciji a mi bi za početak nešto manje jer nismo još osposobili sobu baš za bebu pa će krevetić biti kraj našeg kreveta, a i voljela bih imati bebu kraj sebe.Ovaj mi se čini odličan, još piše da može biti i putni, te da se može proširiti do djetetove 2.godine.
Jutro mame,
Vjerojatno je od kasljanja, a mozda je i beba skroz dolje pa imas pritisak. Nisam prehladjena, ali me pogotovo po noci zna zaboliti bas dolje nekako u preponama. I unazad dva tjedna mi se pojavio iznenadni pritisak na mjehur hahah. Mislim da cu se upiskit, al se to ne dogodi nego jednostavno pritisak dode i ode. Pijem brusnicu s d-manozom za svakislucaj za mjehur. Ginicka je to odobrila i pohvalila.
Faithi Monny super za preglede, vi ste si bas blizu! Drzim fige da je ogtt uredan objema i da ce se kod Faith cerviks smiriti! 🥰
Plave okicejoj zao mi je da su te prvo prestrasili, ali mi je drago da je sve uredno! Ides li u obicnu ili rizicnu ambulantu? Mene to tek ceka 29. pregled u Vinogradskoj (vodim se pod visokorizicnu)
Prvo sam bila u obicnoj trudnickoj. Onda su me poslali u trudnicku gdje je rodiliste. A sljedeci put moram u hitnu trudnicku u drugu zgradu. Ali sve upute dolje u prizemlju na salteru.
Hvala, znaci reci ce mi na salteru sve. 😊 (nisam znala da je hitna trudnicka u drugoj zgradi, samo sam jednom prilikom bila na trecem katu gdje je rodiliste jer sam malo krvarila)
💙5/24💙
Hvala vam cure na savjetima 🤗 sve sam zapisala, čekam još da se ginekolog javi 😁
Gabby i meni su hemoglobin, hematokrit, eritrociti sniženi, i zeljezo na donjoj granici 🫣
Mozda kasnim, ali meni je vise toga bilo poremeceno na prvom vađenju krvi i ginekolog mi je dao Heferol na recept.
Ja ne bi sama nesto uzimala bez da ga pitam. Ako imas strah zatvora mozes mu i to rec.
Evo meni je na pocetku bilo ok, pa sam onda pred nekoliko tjedana imala zatvor (moja boljka inace) i sad mi je opet dosta ok.
It's a boy 💙
Jutro cure!
Nadam se da ste sve dobro ❤️
Čestitam na dobrim pregledima 😀
Ja ovako ujutro kada otvorim škure i vidim sunce, odmah se bolje osjećam 🌞
Pijem kavu u miru dok djeca spavaju 🙂 i planiram što ćemo za ručak...
Što ćete vi ovaj vikend raditi i kuhati?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji