Arianne hvala ti puno 🤗 meni je sve bilo baš top na početku, a sad mi se čini da je beba sve uzela 🤭 ali neka je 🥰
Hellobaby da, čim su ovako ljepši dani, odmah je sve ljepše i lakše 🥰 nadam se da ste ti i djeca dobro ❤️
Mi idemo na rostilj, tako da danas uzivancija i druzenje 🤗
odradila sam sve sluzbeno 🥳 iako ću skočit do ureda još nesto dovršit, ne bi ja bila ja da ne odem 🙈
Uzivajte cure u vikendu 😎
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pozdrav cure, kod mene isto predivan dan, evo jedna slikica s mog balkona 🥰
Jutro cure,
Ja stavila tučak i rol i legla,beba je toliko aktivna da me u hodu boli okretanje i vrpoljenje,a pred jutro je toliko jako udarala da nisam mogla spavati nikako 😏
Oprala sam mašinu robice pa čeka na terasi da stavim na sušenje, jučer sam isto jednu i onda jos imam samo tetrice i za spremanje,a do tad nek stoji na kauču jer nemam kud spremiti 😏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro, cure! Nadam se da sve uzivate u ovom suncu😍
Zanima me kad ste pocele kupovati robicu i ostale potrepstine? Strah me uvijek da je prerano, a s druge strane vrijeme bas leti😄
Bok cure , ja sam danas ujutro bila na hitnoj pošto sam prokrvarila. Serklaž je dosta popustio , terapija i dalje. Ctg obavila.Pošto je treća beba kažu da se bh kontrakcije hoće i jače osjetit pa me zato sve boli. Dosta je to kod mene intenzivno. Krvarenje je vjerojatno od pritiska. Drugi uzrok nisu našli. Beba okrenuta glavom dolje ali još se sto puta može okrenut. Beba je okej , i veliki šok..dolazi cura na ljeto , ipak nije dečko 🤣🥰😍...
Mi ćemo danas roštilj , sunce sija. I dalje držim sve četri u zraku i molim boga da doguram do te indukcije bez problema.
Što se tiče stvari za bebu..izgleda da mi ništa ne treba skoro pošto sve ima od seka 😂😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Bok cure , ja sam danas ujutro bila na hitnoj pošto sam prokrvarila. Serklaž je dosta popustio , terapija i dalje. Ctg obavila.Pošto je treća beba kažu da se bh kontrakcije hoće i jače osjetit pa me zato sve boli. Dosta je to kod mene intenzivno. Krvarenje je vjerojatno od pritiska. Drugi uzrok nisu našli. Beba okrenuta glavom dolje ali još se sto puta može okrenut. Beba je okej , i veliki šok..dolazi cura na ljeto , ipak nije dečko 🤣🥰😍…
Mi ćemo danas roštilj , sunce sija. I dalje držim sve četri u zraku i molim boga da doguram do te indukcije bez problema.
Što se tiče stvari za bebu..izgleda da mi ništa ne treba skoro pošto sve ima od seka 😂😊
Daj boze da ti se to smiri 🙏🏼🤞🏽
A za spol - moooooolim 🙈🙈🙈🙈 kako je to moguće? Većinom znam da znaju pogriješiti da je cura pa na kraju bude muško, ovo mi je teški šok 😂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Elisa, ajme koji pogleeeeed! 😭😭😭 Predivan!
Zeka, pravi šok 😄. Nastavi mirovati i dalje! 🙏🏻
Ja sam utekla s malcem od kuće jer radimo pločice, unutarnju stolariju i svašta nešto pa je kao na gradilištu. 🙈 Mislim da ćemo vikend provesti vani i iskoristiti lijepo vrijeme
'21. 💙
'24. 💛
Bok cure , ja sam danas ujutro bila na hitnoj pošto sam prokrvarila. Serklaž je dosta popustio , terapija i dalje. Ctg obavila.Pošto je treća beba kažu da se bh kontrakcije hoće i jače osjetit pa me zato sve boli. Dosta je to kod mene intenzivno. Krvarenje je vjerojatno od pritiska. Drugi uzrok nisu našli. Beba okrenuta glavom dolje ali još se sto puta može okrenut. Beba je okej , i veliki šok..dolazi cura na ljeto , ipak nije dečko 🤣🥰😍…
Držim fige da bude s manje uzbuđenja i iznenađenja do kraja, da se možeš malo opustiti 😄 Tri curice mi zvuči krasno, moram reći <3
.
Matka, ja sam robicu počela nabavljati evo nedavno, s cca 28-29tt.
.
Nemamo skoro ništa od prvog djeteta što se robice tiče, ja sam bila skoro sve prodala ili podijelila jer nisam imala baš gdje čuvati i znala sam da ćemo se seliti, i da ne bismo htjeli baš malu razliku među djecom, pa mi je bilo nekako bezveze čuvati sa svim tim nepoznanicama (i hoće li se poklopiti isti spol i sezona - što nije 😄). A sad na kraju kupujem second hand identične pidžamice kao što smo imali za kći, jer su mi najljepše 😂😂😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sa u šoku totalnom i dalje 😂 , dobro da nisam otišla sa mužem kad je ponudio da kupimo sve šta treba jer bi se zajebala 🤣😂 ! Tako da će i kolica beba nasljedit pošto smo ih kupili prošlo ljeto a mala će imat tricikl pošto će bit taman za to.
Bit če zanimljivo imat tri cure 😂 !
Drago mi je da danas većina uživa 🥰😇 ! Vrijeme nas je sve poslužilo. Kad je tmurno ja sam ko neki zombi bezvoljni 😂 !
Šaljem svima puno pozdrava ❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Zeka kako to da su tek sad vidjeli da je curica 😨😨
Ali super, vjerujem da si u pozitivnom šoku 😂
Samo se ti pazi da do kraja sve prođe u redu
Sortiraj odgovore
Najstariji