Pozdrav mamice, bila na pregledu, bebač lijepo napreduje ali mi se skratio cerviks ali mi je to bila boljka i u prvoj trudnoći. Nije ništa alarmantno, 31mm i T oblika ali svejedno malo stajem na kočnicu sada. Sto se kg tiče, na +11 sam od početka.
Vezano za komplikacije i naknadu, ja radim u javnom sektoru ali nemamo pravilnikom o radu uređeno da mi se razlika nadoknadi već sam na naknadi HZZO-a.
Uređeno je kolektivnim ugovorom za javne sluzbe.
Nisu ni nasi placali u domu zdravlja, ali sam isla trazit tumacenje clanka na stranicama vlade, i kontaktirala sindikat i trebali su placat svima od 05.2022.
Tako da sam se uspjela izboriti preko sindikata
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Stefani, meni je termin 3.8. i s posteljicom sprijeda sam tek s 22 tjedna osjetila prvi udarac. Jos to dana nije niti konzistentno niti bas bas snazno, moram se umirit i stavit ruku i fokusirat se. Ja sam se nakon toga prepala i otisla na kontrolu jer nisam tri dana nista osjetila. Stvarno vjerujem da je sve u redu, mozda nazovi ginekologa pa pitaj za savjet. Jos je sve to rano. Ali razumijem stres.
Korni, ja uzimam tardyferon, navodno najblaze pada na zeludac jer ima postepeno otpustanje. Al vjerujem da sve sto ti doktor pripise je ok. Samo da je zeljezo.
Stefani meni je posteljica sprijeda i ima dana kad bebu osjetim da bas udara i okrece se, a opet ima dana kad se okrene i jedva osjetim neke lagane pokrete. Mislim da je netko neki dan bas to komentirao da joj se beba okrenula leđima prema trbuhu i da je nogicama ritala prema unutar pa da se zato nije osjetila jake pokrete. Sigurno je beba okej 🙂
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Pozdrav mamice, bila na pregledu, bebač lijepo napreduje ali mi se skratio cerviks ali mi je to bila boljka i u prvoj trudnoći. Nije ništa alarmantno, 31mm i T oblika ali svejedno malo stajem na kočnicu sada. Sto se kg tiče, na +11 sam od početka.
Vezano za komplikacije i naknadu, ja radim u javnom sektoru ali nemamo pravilnikom o radu uređeno da mi se razlika nadoknadi već sam na naknadi HZZO-a.
Uređeno je kolektivnim ugovorom za javne sluzbe.
Nisu ni nasi placali u domu zdravlja, ali sam isla trazit tumacenje clanka na stranicama vlade, i kontaktirala sindikat i trebali su placat svima od 05.2022.
Tako da sam se uspjela izboriti preko sindikata
Ja radim u ustanovi osnovanoj od županije ali na nas se ne odnosi kolektivni ugovor
Jutro, cure, nadam se da ste sve dobro☺️
Js sam bila na pregledu i najvise me mucilo ako curi plodna voda jer su mi gacice stalno bile mokre pa kaze doktor da sam u potpunosti zatvorena i da imam gljivice. Dobila sam geonistin vaginalete pa me zanima jel ih koja koristila jer mi ih je jako tesko gurnuti u rodnicu? I bez obzira na pregled mene i dalje muci ta vodica na gacicama pa me i dalje muci jel moguce da plodna voda curi bez obzira sto sam zatvorena ili je to stvarno do gljivica🤷🏻♀️
Jutro, cure, nadam se da ste sve dobro☺️
Js sam bila na pregledu i najvise me mucilo ako curi plodna voda jer su mi gacice stalno bile mokre pa kaze doktor da sam u potpunosti zatvorena i da imam gljivice. Dobila sam geonistin vaginalete pa me zanima jel ih koja koristila jer mi ih je jako tesko gurnuti u rodnicu? I bez obzira na pregled mene i dalje muci ta vodica na gacicama pa me i dalje muci jel moguce da plodna voda curi bez obzira sto sam zatvorena ili je to stvarno do gljivica🤷🏻♀️
Ja sam uzimala geonistin nedavno. Prvo ga malo namocis u vodi pa staviš u rodnicu. Meni nije bio problem. Nemoj se brinuti, to ti sigurno nije plodna voda. Ja imam iscjedak od početka trudnoće, nekad je obilan , nekad manje, nekad je više vodenast a nekad gust. Valjda bi to trebalo biti sve normalno ako nema peckanja i svrbeža 🤷
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro mame,
malo sam zabrinuta jer zadnjih par dana kak sam prehladena imam veliki pritisak dolje,na mjehur i u rodnici. Takoder svako malo me u rodnici probode jaka bol unatoc tome sto je bol/pritisak konstantno tupo menstrualni.Razmisljam da li je moguce to od stalnog kasljanja i naprezanja trbusnih misica kasljem, da napomenem da u noci probudim s napadajem kaslja koj traje po sat vremena dok ne uspijem doci k sebi.
Zanima me je li kojoj mami takva bol i pritisak u rodnici bez prehlade?
Pregled gotov. Tj. nije me ni pregledala kako sam bila prošli tjedan radi peckanja kod nje, da ne dira previše dolje. Kaže da nastavim i dalje progesteron i magnezij ko do sad. Ogtt je prošao zanimljivo, skoro sam se srušila 🙈😂 morala sam leći i dali mi vode haha 🫣 rezultati drugi tjedan. Idući pregled 14.05. Smanjila mi jedino šetnje na 15 minuta jer je u petak cerviks bio 2,84. Rekla je da drugi put možemo raditi 3d tako da jedva čekam 🥰
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Mi smo jučer imali prvi ctg, ogtt i vađenje krvi za bebin Rh faktor. Sve je prošlo super, za 2 tjedna ćemo raditi uzv i opet ctg 🍀
Faith mene je to toliko uspavalo, jedva sam gledala, pao mi tlak 😅
Nadam se da ste sve dobro ❤️
12/23 UZV ♥️✔️
Bok cure! Ja sam danas trebala imat samo ultrazvuk u bolnici i na ultrazvuku mi rekli da imam manje plodne vode, na donjoj granici. Odmah me poslali na pregled, ctg, vadenje krvi. Zatvorena sam. Sve uredno. Nalazi isto. Nakon 3 h ponovili ultrazvuk i rekli da je plodna voda normalna. Imaju razlicite aparate pa mogu fulati 🤣 sva sreca da je samo to. Jos mi bilo cudno jer mi nista ne curi dolje. Sve normalno. Jos mi dali kompresu u donje rublje da vide curi li sto kad ono suho. Bit ce cesce kontrole. Sljedeci pregled je 22.4. Ali moram pohvalit osoblje u vinogradskoj. Stvarno su svi bili super.
Sortiraj odgovore
Najstariji