Zeka drži se 🥰 Jesi dobila više informacija od doktora o svemu?
Žao mi je za ogtt, mislim da i mene to čeka u ponedjeljak.
Purple držim fige da će te nakon toga pustiti na miru i da će sve biti u redu.
Doktor kaže da je jednostavno takva trudnoća. Mali razmak od prijašnje. Nije mi se još sve vratilo u normalu. Nije došlo do svega toga zbog bakterija nego eto , jednostavno mi je tijelo tako regiralo. Zaustavili su sve što je trebalo. Rekao je samo vidjet kako sad sa serklažom pošto je popustio. Svakako da budem pod njihovim nadzorom još neko vrijeme a onda mogu kao i u prošloj trudnoći primit inekciju ua bebina pluća ako rodim prijevremena 🙂
Ajoj, a jel ti mogu taj serklaž nekako popraviti? Mozda je bolje da si sto duze kod njih (znam da ti je tesko..), da prođe to neko kriticno razdoblje. Ali vjerujem da ce sve biti dobro. 🥰🥰🥰
Eonariastan mi se pretvara u ordinaciju 🤣🤣🤣 mjerim tlak, secer, imam i heparin.. ma sta god trebate 🤣
Koliko dugo sad trebaš pratiti šećer i tlak?
Mene baš zanima što me sutra čeka u vezi toga, dijeta mi ne gine, sad samo što će još biti uz to. 🙈
Zeka, držim fige za dalje. 🥰
Što se kolica tiče, mi ćemo dobiti 3u1, a za ostatak ćemo se kasnije brinuti. 😄
Deset dana moram mjeriti. Dala mi je doktorica aparatic i imam dnevnik u koji zapisujem (plus aparatic sve pamti tak da nema lažiranja hahaha). Zapisujem si sto sam pojela da vidim kak secer reagira na koju hranu.
Nisam dosad mjerila tlak pa sad ne znam kad da ga mjerim, mislim da cu ujutro i navecer.
Tko zna sto ce ti reci doktor sutra, ne reagiraju svi isto. Nekima je to meeeh, nista… a neki (kao ova moja) i na dobar rezultat kazu da nije dovoljno dobar. 🤣🤣🤣🤣
Javim sutra koja je presuda. 😅
A da, tvoja doktorica je baš temeljita izgleda, ni dobar rezultat ne prepuštam slučaju. 🙈
Čestitam na dobrim pregledima i lijepim bušicama. 🥰
Zeka javi što kažu, nadam se da ćeš dobiti neke konkretne informacije.
Jel strogo ležiš ili možeš ustati kad dođu posjete i malo prošetati?
Čestitam na dobrim pregledima i lijepim bušicama. 🥰
Zekajavi što kažu, nadam se da ćeš dobiti neke konkretne informacije.
Jel strogo ležiš ili možeš ustati kad dođu posjete i malo prošetati?
Pa u globalu mogu šetat , malo po hodniku , wc i tako , nisam baš samo u krevetu 😊...javim sutra kad dobim još neke pametne informacije.
Ja sam svakako za to da dobim inekcije za bebina pluća ako bude raniji porod. Da sam barem malo sigurna.
Kak si mi ti ?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Haru bravo za dobar pregled 🥰 sličica je top ❤️
Manu, purple divni su vam trbuščići 😍
Zeka nadam se da će ti danas vizita reći konkretnije info 🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro cure 😇
Zeka nadam se da nećeš morati biti do poroda u bolnici, znam da ti je sigurno teško zbog bebe doma, bitno da ti sve daju za svaki slučaj da budes koliko toliko sigurna 🤞 meni je isto patronažna rekla barem 18mj između trudnoća idealno vjerojatno zbog ovih komplikacija..
Ja ću sutra na ogtt😏 Bože pomozi. Moram se danas suzdržati od slatkog koje inače jedem kao luda u zadnje vrijeme 😅 i zbog viroze koju sam prosla nedavno se nadam da neću dobiti proljev nakon popijene glukoze 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro, cure. Smiju li se u trudnoci obavljati odredeni pregledi kao sto je ekg, color doppler abdomena, uzv dojki i takve stvari..ili je bolje zaobici?
Jutro, cure. Smiju li se u trudnoci obavljati odredeni pregledi kao sto je ekg, color doppler abdomena, uzv dojki i takve stvari..ili je bolje zaobici?
Može, samo ne RTG. Tako mi je bar moj gin rekao.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro !
Ovdje vizita svaki dan u drukčije vrijeme 😂 ! Ukratko početkom idućeg tjedna bi mogla doma.
Serklaž je popustio malo ali ćemo ga takvog ostaviti. Onda doma mirovanje , u 27.tjednu ću primiti inekcije za bebina pluća za nedaj bože. Terapiju će mi složiti. Kontrole će biti svaki tjedan. Imam blagu dijetu zbog ogtta , pratit ćemo i rast težine bebe. Ako se nastavi ovako veli da bi beba mogla bit velika. Doduše ne uzdam se u to jer su fulali sve u prošloj trudnoći
Malo mi je lakše , fale mi curke. Starija me stalno zove i prepričava šta radi sa tatom i sekom 🥰..
Marta96 sretno na ogttu 🙈
Cure kako ste vi ?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutro !
Ovdje vizita svaki dan u drukčije vrijeme 😂 ! Ukratko početkom idućeg tjedna bi mogla doma.
Serklaž je popustio malo ali ćemo ga takvog ostaviti. Onda doma mirovanje , u 27.tjednu ću primiti inekcije za bebina pluća za nedaj bože. Terapiju će mi složiti. Kontrole će biti svaki tjedan. Imam blagu dijetu zbog ogtta , pratit ćemo i rast težine bebe. Ako se nastavi ovako veli da bi beba mogla bit velika. Doduše ne uzdam se u to jer su fulali sve u prošloj trudnoći
Malo mi je lakše , fale mi curke. Starija me stalno zove i prepričava šta radi sa tatom i sekom 🥰..
Marta96 sretno na ogttu 🙈
Cure kako ste vi ?
Hvala Bogu da ćeš moći uskoro kući 🫶🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
E još me jedna stvar zanima. Ako uzmem za kolica koja odaberem i sportski dio, koliko mi je on “potreban” ako se ubrzo prelazi na kišobran kolica? ili taj sportski dio ko ima ne uzima kišobran?
Ovisi koliko budete zadovoljni sportskim dijelom, koliko vam mjesta u gepeku zauzima, u kakvim uvjetima živite (stan, kuća...) :D
Mi smo s kćeri koristili sportski dio tamo negdje do...godinu i pol mislim, onda smo uzeli kišobran kolica za jedno ljetovanje da nam bude lakše spuštati po stepenicama tamo, i preporodili se, jer nam je taj sportski dio (ma i košara generalno) zauzimao inače cijeli gepek, imali smo relativno mali auto. I poslije smo samo ta kišobran kolica uglavnom koristili - Cybex Eezy Twist S2+. Ono što je meni kod njih super u usporedbi s drugim popularnim kišobran kolicima (tipa Yoyo, Metro...) je što su manje zavaljena, najuspravnija su koja smo vidjeli od tih, i mogu se okretati u oba smjera, i prema roditelju i prema van, a mi smo dosta dugo koristili ovo prema roditelju jer joj je tako pasalo. I imaju malo konkretnije kotače ipak od tih drugih malih.
Za duže šetnje, pogotovo u prvoj godini, godinu i pol, "prava" kolica su mi ipak nenadmašiva (ali ovisi i koliko će dijete htjeti biti u njima). Tako da osim te problematike s prostorom u gepeku, mi smo baš uživale i s tim sportskim dijelom, ipak je ugodnije s poštenim kotačima šetati, čak i po ravnom. :D Ali ovaj put ćemo na kraju imati samo ova kišobran kolica koja imamo i od kćeri, staviti samo košaru na njih, jer živimo na 2. katu bez lifta, s vrlo uskim stubištem, tako da nemamo gdje ni kako ni nositi ni čuvati full-size kolica 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji