Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maŠa
    24. Ožujak 2024. 10:16

Mi smo uzeli cybex cloud t plus i priam kolica tako da se moze staviti na njih jaje i odmah smo uzeli i sportsko sjedalo

laurell
    24. Ožujak 2024. 10:22

Nada odlično onda! 🤞🏽
    Maša i nama je u planu Priam 😊 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

maŠa
    24. Ožujak 2024. 11:22

laurell

Nadaodlično onda! 🤞🏽
    Mašai nama je u planu Priam 😊

Ja sam bas zadovoljna s njima 😁

Eonaria
    24. Ožujak 2024. 11:29

purple13

zeka123

Eonaria

Zeka drži se 🥰 Jesi dobila više informacija od doktora o svemu?
    Žao mi je za ogtt, mislim da i mene to čeka u ponedjeljak.

Purple držim fige da će te nakon toga pustiti na miru i da će sve biti u redu.

Doktor kaže da je jednostavno takva trudnoća. Mali razmak od prijašnje. Nije mi se još sve vratilo u normalu. Nije došlo do svega toga zbog bakterija nego eto , jednostavno mi je tijelo tako regiralo. Zaustavili su sve što je trebalo. Rekao je samo vidjet kako sad sa serklažom pošto je popustio. Svakako da budem pod njihovim nadzorom još neko vrijeme a onda mogu kao i u prošloj trudnoći primit inekciju ua bebina pluća ako rodim prijevremena 🙂

Ajoj, a jel ti mogu taj serklaž nekako popraviti? Mozda je bolje da si sto duze kod njih (znam da ti je tesko..), da prođe to neko kriticno razdoblje. Ali vjerujem da ce sve biti dobro. 🥰🥰🥰
    Eonariastan mi se pretvara u ordinaciju 🤣🤣🤣 mjerim tlak, secer, imam i heparin.. ma sta god trebate 🤣

Koliko dugo sad trebaš pratiti šećer i tlak? 
    Mene baš zanima što me sutra čeka u vezi toga, dijeta mi ne gine, sad samo što će još biti uz to. 🙈

Zeka, držim fige za dalje. 🥰

Što se kolica tiče, mi ćemo dobiti 3u1, a za ostatak ćemo se kasnije brinuti. 😄

• sparkle212
    24. Ožujak 2024. 11:36

Mi smo jucer isto bili na sajmu u West gateu i gledali smo kolica Bebetto Luca 3u1 sa Avionaut Pixel pro autosjedalicom. Jel neka ima iskustva s tim kolicima i sjedalicom i jel su dobra? 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

laurell
    24. Ožujak 2024. 11:55

sparkle212

Mi smo jucer isto bili na sajmu u West gateu i gledali smo kolica Bebetto Luca 3u1 sa Avionaut Pixel pro autosjedalicom. Jel neka ima iskustva s tim kolicima i sjedalicom i jel su dobra?

Ja sam za njih pročitala da su dosta glomazna i teska, ali ih hvale za vožnju na neravnim površinama kažu da prelaze preko svega kao tenk 😅 pa ako si imate veći gepek i imate dosta neravnih/sumskih/pjescanih terena Tamo gdje živite za to su zadovoljne zene. Pogledaj si u grupi na FB “Dječja kolica, autosjedalice i dodaci” dosta se pisalo o njima koliko sam vidjela. 

baby boy

• sparkle212
    24. Ožujak 2024. 12:04

To sam i ja citala pa mi nije bilo jasno jer to su bila najlaksa kolica i sjedalica koje smo probali na sajmu. Svakak budem jos istrazila

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

laurell
    24. Ožujak 2024. 12:28

sparkle212

To sam i ja citala pa mi nije bilo jasno jer to su bila najlaksa kolica i sjedalica koje smo probali na sajmu. Svakak budem jos istrazila

Zato je i najbolje uživo isprobati jer ne sjedne svima sve pod rukom. Ako ste probali i ako ste zadovoljni to je to 🤞🏽

baby boy

purple13
    24. Ožujak 2024. 12:48

Eonaria

purple13

zeka123

Eonaria

Zeka drži se 🥰 Jesi dobila više informacija od doktora o svemu?
    Žao mi je za ogtt, mislim da i mene to čeka u ponedjeljak.

Purple držim fige da će te nakon toga pustiti na miru i da će sve biti u redu.

Doktor kaže da je jednostavno takva trudnoća. Mali razmak od prijašnje. Nije mi se još sve vratilo u normalu. Nije došlo do svega toga zbog bakterija nego eto , jednostavno mi je tijelo tako regiralo. Zaustavili su sve što je trebalo. Rekao je samo vidjet kako sad sa serklažom pošto je popustio. Svakako da budem pod njihovim nadzorom još neko vrijeme a onda mogu kao i u prošloj trudnoći primit inekciju ua bebina pluća ako rodim prijevremena 🙂

Ajoj, a jel ti mogu taj serklaž nekako popraviti? Mozda je bolje da si sto duze kod njih (znam da ti je tesko..), da prođe to neko kriticno razdoblje. Ali vjerujem da ce sve biti dobro. 🥰🥰🥰
    Eonariastan mi se pretvara u ordinaciju 🤣🤣🤣 mjerim tlak, secer, imam i heparin.. ma sta god trebate 🤣

Koliko dugo sad trebaš pratiti šećer i tlak?
    Mene baš zanima što me sutra čeka u vezi toga, dijeta mi ne gine, sad samo što će još biti uz to. 🙈

Zeka, držim fige za dalje. 🥰

Što se kolica tiče, mi ćemo dobiti 3u1, a za ostatak ćemo se kasnije brinuti. 😄

Deset dana moram mjeriti. Dala mi je doktorica aparatic i imam dnevnik u koji zapisujem (plus aparatic sve pamti tak da nema lažiranja hahaha). Zapisujem si sto sam pojela da vidim kak secer reagira na koju hranu. 
    Nisam dosad mjerila tlak pa sad ne znam kad da ga mjerim, mislim da cu ujutro i navecer. 
    Tko zna sto ce ti reci doktor sutra, ne reagiraju svi isto. Nekima je to meeeh, nista... a neki (kao ova moja) i na dobar rezultat kazu da nije dovoljno dobar. 🤣🤣🤣🤣

💙5/24💙

Haru
    24. Ožujak 2024. 14:21

Ja evo s pregleda, sve je super i odgovara tjednima. Procijenjena težina na 507g, cerviks 4.49cm. 
    Ovaj puta sam uspjela dobiti i sličicu na kojoj se vidi malo više. Već sada je ista brat. 🤭 https://ibb.co/QHJr75p
    Za 2-3 tjedna obaviti ogtt, vađenje krvi i transfuziju. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.