Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    24. Ožujak 2024. 08:04

plave_okice

laurell

Cure koje ćete (ili koje imate) jaje uzeti? Uopće nisam pametna, gledam sad bas, ali meni to ništa nije jasno. Meni su samo rekli da je “bitno” da ide u nulti polozaj 🤨 ništa ne kužim. I cijene koje se kreću od 190-400 eura. U čemu je razlika?

Mi smo uzeli Besafe. Kupili smo kolica 2 u 1 koja nemaju svoje jaje, ali ide na njih Besafe jaje i od nekih drugih marki. Imaju i certifikat da su jedna od najsigurnijih za djecu. Cybex jaje mi se isto činilo kvalitetno (ali mi njihova kolica nisu sjela dok sam ih isprobavala).

E bas gledam cybex cloud i-Size G ili T. Ovaj G je kao noviji pa ću mislil se uzeti taj, sad je snižen na 220€. Jel to ok cijena? 😂 
    A i kolica mislimo isto njihova 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    24. Ožujak 2024. 08:05

Srceko23

Jutro, cure! Nadam se da ste dobro i da cete uzivati u nedjelji🥰
    Ja imam jedno pitanje. Prilikom lezanja vidim da mi se trbuh pomice u ritmu moga srca, tocno kako srca kuca tako i trbuh poskakuje. Ne osjetim to, ali kad gledam se vidi. Pa me zanima da li je jos koja to primjetila?

Jutrooo 
    To je sasvim normalno. Da si gledala i prije trudnoće u trbuh istu stvar bi primjetila 😅

baby boy

• Monny
    24. Ožujak 2024. 08:09

laurell

Cure koje ćete (ili koje imate) jaje uzeti? Uopće nisam pametna, gledam sad bas, ali meni to ništa nije jasno. Meni su samo rekli da je “bitno” da ide u nulti polozaj 🤨 ništa ne kužim. I cijene koje se kreću od 190-400 eura. U čemu je razlika?

Mi smo se odlučili za cybex cloud t. Uzela sam i cybex kolica, ali ne 3 u 1, vec cemo jaje/ sjedalicu posebno, navodno budu malo kvalitetnija nego kod 3 u 1 paketa. Ja sam gledala ADAC test, najvažnija mi je sigurnost u autu pa tu možeš usporediti. Imaš na FBu grupu rodini savjeti o autosjedalicama, nađe se puno korisnih informacija ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

• Monny
    24. Ožujak 2024. 08:10

Srceko23

Jutro, cure! Nadam se da ste dobro i da cete uzivati u nedjelji🥰
    Ja imam jedno pitanje. Prilikom lezanja vidim da mi se trbuh pomice u ritmu moga srca, tocno kako srca kuca tako i trbuh poskakuje. Ne osjetim to, ali kad gledam se vidi. Pa me zanima da li je jos koja to primjetila?

Zbog trbušne aorte se to vidi, normalna stvar ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

• plave_okice
    24. Ožujak 2024. 08:24

laurell

plave_okice

laurell

Mi smo uzeli Besafe. Kupili smo kolica 2 u 1 koja nemaju svoje jaje, ali ide na njih Besafe jaje i od nekih drugih marki. Imaju i certifikat da su jedna od najsigurnijih za djecu. Cybex jaje mi se isto činilo kvalitetno (ali mi njihova kolica nisu sjela dok sam ih isprobavala).

E bas gledam cybex cloud i-Size G ili T. Ovaj G je kao noviji pa ću mislil se uzeti taj, sad je snižen na 220€. Jel to ok cijena? 😂
    A i kolica mislimo isto njihova

Cijena je okej. Ima i skupljih i jeftinijih jaja. 
    Ne znam je li tko bio na sajmu beba u west gate. Mi bili jučer ujutro i dobro da smo išli tada jer nakon 13:00 kaos. Koliko ljudi nahrupilo pogotovo na kolica 🤣 da sam to još morala, mislim da bih poludila. 

• Srceko23
    24. Ožujak 2024. 08:26

Ajme super, vec sam se isprepadala crnim mislima hoce li me neki infarkt ili puknuti aorta s obzirom da nikad prije nisam vidjela da mi trbuh tako srcano poskakuje..jest da nisam nikad ni gledala u trbuh prije trudnoce, ali hipohondrija odmah nastupi🙈

laurell
    24. Ožujak 2024. 08:29

Monny tako ćemo i mi. posebno. Zato ću sada jaje naručiti dok je sniženo 😅

.
    E još me jedna stvar zanima. Ako uzmem za kolica koja odaberem i sportski dio, koliko mi je on “potreban” ako se ubrzo prelazi na kišobran kolica? ili taj sportski dio ko ima ne uzima kišobran? 

baby boy

• plave_okice
    24. Ožujak 2024. 08:38

laurell

Monnytako ćemo i mi. posebno. Zato ću sada jaje naručiti dok je sniženo 😅

.
    E još me jedna stvar zanima. Ako uzmem za kolica koja odaberem i sportski dio, koliko mi je on “potreban” ako se ubrzo prelazi na kišobran kolica? ili taj sportski dio ko ima ne uzima kišobran?

Meni je frendica rekla da mi ne trebaju kisobran kolica ako mi ova imaju sportski dio. Netko mi kaze da nije potrebna kosara, ali ipak smo ju uzeli. Svako ima svoje iskustvo 🤣

nada23
    24. Ožujak 2024. 09:21

laurell

Monnytako ćemo i mi. posebno. Zato ću sada jaje naručiti dok je sniženo 😅

.

Mi smo košaru koristili nekih prvih 5 mj., a onda sportski dio ( za prijelaz je bitno da ima dobar nagib, tj.polulezeci položaj dok se beba ne posjedne). Kišobran kolica uopće nismo koristili jer nas je sportski dio dobro služio do kraja. :)

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

purple13
    24. Ožujak 2024. 09:36

zeka123

purple13

ruzica123

Purple13 ako se ne varam napisala si da ti stalno nesto curka od utrogestana, koliko ih stavljas? Ja ih trebam stavljat 3x2 ali stavim po dvije ujutru i navecer, ovaj treci put mi se bas nikako ne da imam osjecaj da je previse 🫣🫣🫣 ali ako doktorica pita stavljam 3x 😬😂

Hej, stavljam samo navecer 1x200. Prije sam stavljala jednu ujutro, jednu navecer. I onak, bude bijelog iscjetka. 😆😆
    Zekanemam problem s tlakom, nego mi kaze da mi je ogtt visok (zadnje mjerenje 8.1) pa nek mjerim secer, a i tlak 🙈🙈🙈🙈
    Kod tebe onda bolje da to ne diraju da ne bi nesto razmrdali..

Jesi dobila neku dijetu ? Meni daju šta da jedem a šta kad doma dođem , moram pitat da mi isprintaju neki jelovnik 😂

Nije mi dala dijetu nego rekla da pazim na ugljikohidrate. Dala mi je samo neki letak, kao, pola tanjura povrce, cetvrtina proteini i cetvrtina ugljikohidrati.
    Mislim da jako dizu secer: kruh, tjestenina, krumpir, riza.. tak da je pametno to izbjegavati tj. koristit integralne verzije i batat.
    Npr ja stalno doruckujem 2 snite integralnog tosta (namaz od maslaca, purecu ili pilecu sunku i neko povrce uz to) i ne dize mi secer to. Sad cu vidjeti dalje hahah
    Ako skuzim da je nesto kriticno, javim ti 😅😘

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.