Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    13. Travanj 2024. 16:08

zeka123

Leeloo101

zeka123

Ja sa u šoku totalnom i dalje 😂 , dobro da nisam otišla sa mužem kad je ponudio da kupimo sve šta treba jer bi se zajebala 🤣😂 ! Tako da će i kolica beba nasljedit pošto smo ih kupili prošlo ljeto a mala će imat tricikl pošto će bit taman za to.
    Bit če zanimljivo imat tri cure 😂 !
    Drago mi je da danas većina uživa 🥰😇 ! Vrijeme nas je sve poslužilo. Kad je tmurno ja sam ko neki zombi bezvoljni 😂 !

Šaljem svima puno pozdrava ❤

S tobom se izgleda ništa ne zna. I sve može iznenaditi.
    Samo da izdržis do indukcije pa koji god spol…

Meni danas bila mama. Baš smo gustale

Pa dobro , ja nisam vadila krv pa da se spol sazna..ultrazvuk za puno toga nije točan. Ja sam svakako sretna.

Ni ja nisam vadila krv, meni je na zadnjem pregledu rekao -“cini  mi se da je dečko” i dao mi slikicu gdje se navodno vidi bedra i 🍌😂. U utorak mi je pregled i pitati ću ga da opet pogleda, da ne bi bilo iznenađenja 😂😂😂 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

zeka123
    13. Travanj 2024. 16:14

laurell

zeka123

Leeloo101

zeka123

Ja sa u šoku totalnom i dalje 😂 , dobro da nisam otišla sa mužem kad je ponudio da kupimo sve šta treba jer bi se zajebala 🤣😂 ! Tako da će i kolica beba nasljedit pošto smo ih kupili prošlo ljeto a mala će imat tricikl pošto će bit taman za to.
    Drago mi je da danas većina uživa 🥰😇 ! Vrijeme nas je sve poslužilo. Kad je tmurno ja sam ko neki zombi bezvoljni 😂 !

Pa dobro , ja nisam vadila krv pa da se spol sazna..ultrazvuk za puno toga nije točan. Ja sam svakako sretna.

Ni ja nisam vadila krv, meni je na zadnjem pregledu rekao -“cini mi se da je dečko” i dao mi slikicu gdje se navodno vidi bedra i 🍌😂. U utorak mi je pregled i pitati ću ga da opet pogleda, da ne bi bilo iznenađenja 😂😂😂

Hahahaha pametno 😂😂😝 , druga potvrda i onda možeš bit sigurna 🙈

Samo nek nama naše bebe dođu žive i zdrave. Kako si ti ?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

laurell
    13. Travanj 2024. 16:27

zeka123

laurell

zeka123

Leeloo101

zeka123

Ni ja nisam vadila krv, meni je na zadnjem pregledu rekao -“cini mi se da je dečko” i dao mi slikicu gdje se navodno vidi bedra i 🍌😂. U utorak mi je pregled i pitati ću ga da opet pogleda, da ne bi bilo iznenađenja 😂😂😂

Ma nego sto! 🙏🏼🩷
    dobrooo sam, uhvatile me neki dan opet mučnine i povraćanje, držalo me nekih 5,6 dana al od jučer sam opet bolje! I malo to stezanje dolje i zabrinutost radi posteljice koja je nisko jako, to ću ga isto pitati. Mada rekle su cure da se to još stigne podići pa se nadam tome 🤞🏽 

baby boy

zeka123
    13. Travanj 2024. 16:30

laurell

zeka123

laurell

zeka123

Leeloo101

zeka123

Ma nego sto! 🙏🏼🩷
    dobrooo sam, uhvatile me neki dan opet mučnine i povraćanje, držalo me nekih 5,6 dana al od jučer sam opet bolje! I malo to stezanje dolje i zabrinutost radi posteljice koja je nisko jako, to ću ga isto pitati. Mada rekle su cure da se to još stigne podići pa se nadam tome 🤞🏽

Ja sam prošlu trudnoću povraćala nenormalno da sam bila na infuzijama. Nisam mogla ni vodu pit. Nadam se da će ti taj simptom skroz prestat 🥰 ! Ali na kraju krajeva sve se izdrži 😇
    Baš se veselim kad krenu porodi. Nadam se da neće propast naša tema 😇..

Kad je tebi pregled ono ?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

laurell
    13. Travanj 2024. 16:59

zeka123

laurell

zeka123

laurell

zeka123

Leeloo101

zeka123

Ma nego sto! 🙏🏼🩷

Ja sam prošlu trudnoću povraćala nenormalno da sam bila na infuzijama. Nisam mogla ni vodu pit. Nadam se da će ti taj simptom skroz prestat 🥰 ! Ali na kraju krajeva sve se izdrži 😇
    Baš se veselim kad krenu porodi. Nadam se da neće propast naša tema 😇..

Kad je tebi pregled ono ?

Ma katastrofa je to povraćanje stvarno.. nisam mogla ni zamisliti kako je dok nisam doživjela sama. 😩 ali sve prođe. Pa će i to. 😎  neceeee propastiiii sigurno. U utorak mi je pregled popodne. 

baby boy

purple13
    13. Travanj 2024. 17:24

zeka123

purple13

ElisaDay.

Pozdrav cure, kod mene isto predivan dan, evo jedna slikica s mog balkona 🥰

Jaooo, kako lijepo! 🥰🥰
    Zekapa cestitam na curici hahah, ali tko zna jesu li i sad sto posto sigurni! 😅😅 samo odmaraj da izdrzite sto duze! 😍
    Matkami smo kupili kolica i komodicu.. krevetic i robicu smo dobili (nisam jos robicu oprala 🙄 a svaki dan mi je "danas ću") 🤣
    Cak mislim da sam sve kupila s onih popisa za rodiliste (ulosci, spavacice, pelene itd.)

Ti si u lijepim tjednima 😍 , kako se osjećaš ? 🙈

Bome, ne mogu vjerovati da sam vec tu, dva mjeseca pred porod. 🤪🤪
    Inace sam dobro, stvarno se ne mogu pozaliti. 😁😁 Mali je aktivan cim sjednem ili legenm, odmah party.
    Po noci mi se nekad jako stvrdne stomak, to su valjda te lazne kontrakcije, ali nije bolno nego nekako neugodno.
    Nadam se da cete ti i beba sto duze izdrzati zajedno. 🥰 I fora je neizvjesnost oko spola, morate imati sad i musko i zensko ime za svaki slucaj!
    Laurell mislim da bi i ti trebala hahah, mozda ti sad kazu da je curica. Ne mogu zamisliti kako ti je da jos uvijek povracas nekad u tim tjednima. 🤮

💙5/24💙

• plave_okice
    13. Travanj 2024. 21:43

Ja sam se danas ubila od posla doma ☹️ drago mi je da vi uzivate. Sinoc sam do ponoci dio ormara praznila. Dio gdje sam imala stalak s odjecom, njega sam danas izbacila jer ce tamo kinderbet. Ujutro 1,5 h razvrstavala bijelu i sarenu robicu. Rezala etikete kaj je novo. Oprala nekoliko masina vesa. Dok sam povjesala djecju robicu. 🤣 izribala stan, kupaonu, skuhala rucak, napravila sinoc jedan kolac, danas drugi. I eto nakon skoro cjelodnevnog stajanja na nogama, maloprije napokon se ispruzila. Jos toliko posla me ceka sa spremanjem sobe. Svasta nesto. Nadam se da kad sve to porihtam, da cu imat koji tjedan malo odmora i mira da vise uzivam. 

• LaFemme
    14. Travanj 2024. 10:42

Bok curke, sada sam pročitala komentare od par dana i vidim da ima sveeega, a najveće iznenađenje je da Zeka čeka curicu. Čestitam, nadam se da si se oporavila od šoka :) 
    Elisa day pogled sa balkona ti je divan. 

Mene je psihički počelo ubijati jer ništa ne mogu raditi po stanu niti kuhati jer moram biti na mirovanju. 
    Sva sreća što stalno netko uskače pomoći, ali baš se osjećam beskorisno.

Jučer sam vagala hoću li na hitnu ili ne, ali ipak nisam. Imala sam cijeli dan kontrakcije koje nisu prestajale. Stomak mi je više od pola dana bio tvrd i nije htio da se opusti niti nakon normabela niti magnezija. Ne boli, ali baš nelagodno.
    Jedva čekam pregled u uto da vidim što će reći doktorica. Nadam se da tako dugotrajne kontrakcije ne izazivaju otvaranje obzirom da je kod mene to sve dolje omekšano i imam skraćen cerviks.

neverland
    14. Travanj 2024. 10:51

LaFemme

Bok curke, sada sam pročitala komentare od par dana i vidim da ima sveeega, a najveće iznenađenje je da Zeka čeka curicu. Čestitam, nadam se da si se oporavila od šoka :)
    Elisa day pogled sa balkona ti je divan.

Mene je psihički počelo ubijati jer ništa ne mogu raditi po stanu niti kuhati jer moram biti na mirovanju.
    Sva sreća što stalno netko uskače pomoći, ali baš se osjećam beskorisno.

Jučer sam vagala hoću li na hitnu ili ne, ali ipak nisam. Imala sam cijeli dan kontrakcije koje nisu prestajale. Stomak mi je više od pola dana bio tvrd i nije htio da se opusti niti nakon normabela niti magnezija. Ne boli, ali baš nelagodno.
    Jedva čekam pregled u uto da vidim što će reći doktorica. Nadam se da tako dugotrajne kontrakcije ne izazivaju otvaranje obzirom da je kod mene to sve dolje omekšano i imam skraćen cerviks.

Meni je tako bilo od prošlog tjedna i otišla sam na pregled baš zbog straha od mogućeg otvaranja, čisto da znam da usporim, mirujem. Na kraju ništa, cerviks mi je 43mm, inače sam pd početka uloživa za vrh prsta, ali bitno da je sve zatvoreno. Sad se malo smirilo i sve je ok.
    Beba ima oko 1800-1900g i dalje je cura, pitala sam 60.put da potvrdi hvala bogu jer bi me Zeka inače preplašila 🙈
    .
    I da, ja sam radila uzv dojki u trudnoci, možda oko 12tt.
    .
    Spavaćice sam uzela u Sinsayu, bile su na bretele pa se lako mogu skinuti naramenice, sa stranice na fb Marina oprema za trudnice dva komada kratkih rukava s dugmićima i imam staru iz C&A na bretele. I njihov jedan tanki ogrtač pa mogu i polugola hodati. Samo se ogrnuti ako bude potrebno.
    .
    Haru, kako dobra ideja s plahtama!! Definitivno odsad to radim

• LaFemme
    14. Travanj 2024. 11:04

neverland ja se isto nadam da će mi reći da je stanje ostalo nepromijenjeno kao i kod tebe. Uto čekam kao ozeblo sunce, ali ako se danas, sutra ponovi svakako ću za svaki slučaj na hitnu.

Ja sam isto spavačice naručila sa Marina oprema za trudnice i super su :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI