Lista pregleda: Melian - 22.3. Arianne - 25.3. Eonaria - 25.3. plave_okice - 26.3. korni - 28.3. mima95 - 29.3. Sreća2012 - 2.4. zeka123 - 4.4. Dalmatinka_u_zg - 4.4. ericaa - 5.4. purple13 - 8.4. Hellobaby - 8.4. Leeloo101 - 9.4. marta96 - 10.4. mia_ - 11.4. Monny - 11.4. deedee1405 - 11.4. Faith1509 - 12.4. katy_kaya - 16.4. pistacija13 - 30.4.…
Tko još fali na listi 😀 ?
Ja imam 10.04.
Inace bila prekjucer na pregledu. Sve okej. Cervix 39 mm, kaze da je to okej.
Samo meni nikad ne kaze koliko bi beba mogla imat grama.. 😔 uvijek mjeri dužinu bedrene kosti, opseg trbuha i glavice. I potvrdi da odgovara tjednima..
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Lista pregleda: Melian - 22.3. Arianne - 25.3. Eonaria - 25.3. plave_okice - 26.3. korni - 28.3. mima95 - 29.3. Sreća2012 - 2.4. zeka123 - 4.4. Dalmatinka_u_zg - 4.4. ericaa - 5.4. purple13 - 8.4. Hellobaby - 8.4. Leeloo101 - 9.4. marta96 - 10.4. mia_ - 11.4. Monny - 11.4. deedee1405 - 11.4. Faith1509 - 12.4. katy_kaya - 16.4. pistacija13 - 30.4.…
Tko još fali na listi 😀 ?
Ja imam 10.04.
Samo meni nikad ne kaze koliko bi beba mogla imat grama.. 😔 uvijek mjeri dužinu bedrene kosti, opseg trbuha i glavice. I potvrdi da odgovara tjednima..
Možda ti piše u knjižici trudničkoj. Meni je napisao uz sve mjere glavice trbuha i bedrene. Pod TT - to im je skraćenica za tjelesnu težinu
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo da se ja javim.
Zaustavili su kontrakcije , primam infuzije , radili su mi anomaly scan , sve je dobro što se toga tiče osim da je beba malo teža nego što bi trebala bit , ima 730 grama.
Krvna slika i urin su mi ok. Sutra ujutro me vode da napravim OGTT ipak.
Strogo mirovanje. Sa svojima se čujem preko kamere i tako. Teško je ali izdržat ću.
Čestitam vam na pregledima ❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Zeka super da su kontrakcije sad pod kontrolom 🤞🏽
.
Jedan info tko nije upratio na Svijet beba povodom njihovog rodendana vam je do -50% sniženje od danas do 25.03. (do pon) pa ako kome šta treba 😊
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja imam 10.04.
I meni je jučer prvi put rekla koliko ima grama. Do sad sam računala preko neke stranice, uneseš te podatke bedrene kosti i ostalog i izbaci koliko je grama ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Zeka drago mi je da su ti uspjeli zaustaviti kontrakcije, drži se, sve smo tu uz tebe ❤️
Ostalima čestitam na dobrim pregledima i ako se ne varam netko je saznao da nosi curicu, dok sam sve pročitala zaboravila sam tko je 🙈
Cure koje osjetite već dosta bebu, imate li nekad osjećaj da se okrene skroz dolje na dnu, kao na izlazu da tako kažem? Totalno čudni osjećaj 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Cure ako mi koja moze reci nesto vezano za cigarete. Naime bila sam pusac, kutiju dnevno. Od kad sam bila na prvom pregledu, znaci sa 6 tjedana trudnoce, nisam zapalila vise niti jednu cigaretu. Sad imam neke dogadaje i veselja pa se mislim bili zapalila iqos, do 1-2 dnevno i to je to. Onda bi opet stala, svi mi kazu da mi od toga u cijeloj trudnoci ne moze biti nista ali mene je uvijek nekako strah. Sto vi mislite?
Cure ako mi koja moze reci nesto vezano za cigarete. Naime bila sam pusac, kutiju dnevno. Od kad sam bila na prvom pregledu, znaci sa 6 tjedana trudnoce, nisam zapalila vise niti jednu cigaretu. Sad imam neke dogadaje i veselja pa se mislim bili zapalila iqos, do 1-2 dnevno i to je to. Onda bi opet stala, svi mi kazu da mi od toga u cijeloj trudnoci ne moze biti nista ali mene je uvijek nekako strah. Sto vi mislite?
Evo ja ti mogu reći iz vlastitog iskustva, bila sam pušač, isto nakon što sam saznala sam prestala. Saznala sam također s nekih 6 tjedana. Onda sam imala neke stresne periode pa bi si kupila one slim i zapalila, povukla dva tri dima i ugasila. Znači otkad sam trudna možda 3,4 cigare na taj način. I evo beba mi je naprednija za jedno tjedan dana, naravno ne znači to ništa i sve nosi svojevrsni rizik ali mislim da ti od par cigara neće biti ništa. Iako, moram reći da ne znam za iqos, meni se ne sviđaju te električne i čak sam čula da su štetnije za pluća nego obične.
Evo ja ti mogu reći iz vlastitog iskustva, bila sam pušač, isto nakon što sam saznala sam prestala. Saznala sam također s nekih 6 tjedana. Onda sam imala neke stresne periode pa bi si kupila one slim i zapalila, povukla dva tri dima i ugasila. Znači otkad sam trudna možda 3,4 cigare na taj način. I evo beba mi je naprednija za jedno tjedan dana, naravno ne znači to ništa i sve nosi svojevrsni rizik ali mislim da ti od par cigara neće biti ništa. Iako, moram reći da ne znam za iqos, meni se ne sviđaju te električne i čak sam čula da su štetnije za pluća nego obične.
Hvala ti na odgovoru, meni miris obicne cigare ne pase nikako i muka mi je al od iqosa mi ne smrdi toliko i zato sam mislila njih mozda. Ja isto mislim da u cijeloj trudnoci koja cigara nece skodit, znam i da ima svakavih situacija, gdje puse zene pa bude sve ok, ne puse pa ne bude okej, ali znam i da je naravno najbolje ne pusiti. Ja se osobno ne osjecam dobro dok pusim a znam da imam drugi zivot u sebi pa sam zato i stala. Al eto vidit cu koji dan sad, nisam ni kap alkohola popila od pocetka pa mozda si dozvolim jedan somersby i jednu cigaru i eto…
Bas sam bila pisala da mi je OGTT dobar jer je u tim intervalima koji su i naznaceni, aliii jucer mi endokrinologinja daje aparatic za mjerenje secera jer mi je zadnje mjerenje 8.1. (A pise da je do 8.5).
Pa mene sad to buni; jel i vama pise do 8.5 da je normalno? Ona tvrdi da u trudnoci treba biti do 7.8., ali nigdje ne nalazim tu info.
Luda sam. 😪😪😪
.
Btw cestitam na dobrim pregledima, i zeka na boljoj situaciji! 🥰
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji