Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monny
    21. Ožujak 2024. 19:29

zeka123

Cure ja sam u bolnici , moram ostati 🥺…serklaž je popustio , špotali su me malo jer nisam imala doma relacije krevet , wc i izbjegavanje bilo kakvih napora. Lagani trudići zaobilježeni.
    Ovdje sam do daljenjeg.
    Jako mi je teško 🥺🥺🥺

Drži se zeka ❤️

12/23 UZV ♥️✔️

zeka123
    21. Ožujak 2024. 19:37

Hvala cure na lijepim riječima. Puno mi znači što ste tu. Ovaj forum mi dođe ko neka terapija.
    Ja sam imala ctg i vadila sam krv , davala urin i ponovo briseve dala 😶...ujutro ću na viziti znat nešto pametnije. Imam i okej cimericu koja je evo već 2 mjeseca tu 😔

Čestitke svima na pregledima ako nisam bila napisala. Vjerujem da će sa svima nama sve biti dobro i da ćemo uskoro uživat sa našim bebama. Hvala na svemu ženske ❤

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Eonaria
    21. Ožujak 2024. 19:59

Zeka, drži se. 🥰
    Jel ctg očitao kontrakcije? 
    Vjerujem da će sve biti u redu, sad samo smireno, dobro je da te izbliza prate.

Mene isto nešto dolje grči i zateže zbog jučerašnjih napora, pratit ću situaciju, nadam se da će proći čim prije. 

Leeloo101
    21. Ožujak 2024. 20:12

Ja kupila sabljarku
    Sad citam da je ne smijem

A valjda smijem snitu

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• LaFemme
    21. Ožujak 2024. 20:12

Zeka drži se, bit će to dobro, samo pozitivno razmisljaj 

zeka123
    21. Ožujak 2024. 20:14

Eonaria

Zeka, drži se. 🥰
    Jel ctg očitao kontrakcije?
    Vjerujem da će sve biti u redu, sad samo smireno, dobro je da te izbliza prate.

Mene isto nešto dolje grči i zateže zbog jučerašnjih napora, pratit ću situaciju, nadam se da će proći čim prije.

Imam blage kotrakcije da...zasad znam da kroz infuziju primam neki lijek da se to zaustavi ali ne znam ime. Sutra ću na viziti sve pitat , sestre nisu baš pričljive 😑

Čuvaj se ❤❤❤

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Haru
    21. Ožujak 2024. 20:40

zeka123

Hvala cure na lijepim riječima. Puno mi znači što ste tu. Ovaj forum mi dođe ko neka terapija.
    Ja sam imala ctg i vadila sam krv , davala urin i ponovo briseve dala 😶…ujutro ću na viziti znat nešto pametnije. Imam i okej cimericu koja je evo već 2 mjeseca tu 😔

Čestitke svima na pregledima ako nisam bila napisala. Vjerujem da će sa svima nama sve biti dobro i da ćemo uskoro uživat sa našim bebama. Hvala na svemu ženske ❤

Drži se! Tu smo za tebe. ❤️

'21. 💙
    '24. 💛

• plave_okice
    21. Ožujak 2024. 21:42

Zeka čuvaj se. ❤️ bude to sve ok. 

purple13
    21. Ožujak 2024. 21:45

Zeka drži se! 😔😘

💙5/24💙

nada23
    21. Ožujak 2024. 22:09

Zeka drzi se. Uz tebe smo ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.