Cure ja sam u bolnici , moram ostati 🥺…serklaž je popustio , špotali su me malo jer nisam imala doma relacije krevet , wc i izbjegavanje bilo kakvih napora. Lagani trudići zaobilježeni.
Ovdje sam do daljenjeg.
Jako mi je teško 🥺🥺🥺
Drži se zeka ❤️
12/23 UZV ♥️✔️
Hvala cure na lijepim riječima. Puno mi znači što ste tu. Ovaj forum mi dođe ko neka terapija.
Ja sam imala ctg i vadila sam krv , davala urin i ponovo briseve dala 😶...ujutro ću na viziti znat nešto pametnije. Imam i okej cimericu koja je evo već 2 mjeseca tu 😔
Čestitke svima na pregledima ako nisam bila napisala. Vjerujem da će sa svima nama sve biti dobro i da ćemo uskoro uživat sa našim bebama. Hvala na svemu ženske ❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Zeka, drži se. 🥰
Jel ctg očitao kontrakcije?
Vjerujem da će sve biti u redu, sad samo smireno, dobro je da te izbliza prate.
Mene isto nešto dolje grči i zateže zbog jučerašnjih napora, pratit ću situaciju, nadam se da će proći čim prije.
Ja kupila sabljarku
Sad citam da je ne smijem
A valjda smijem snitu
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Zeka, drži se. 🥰
Jel ctg očitao kontrakcije?
Vjerujem da će sve biti u redu, sad samo smireno, dobro je da te izbliza prate.
Mene isto nešto dolje grči i zateže zbog jučerašnjih napora, pratit ću situaciju, nadam se da će proći čim prije.
Imam blage kotrakcije da...zasad znam da kroz infuziju primam neki lijek da se to zaustavi ali ne znam ime. Sutra ću na viziti sve pitat , sestre nisu baš pričljive 😑
Čuvaj se ❤❤❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Hvala cure na lijepim riječima. Puno mi znači što ste tu. Ovaj forum mi dođe ko neka terapija.
Ja sam imala ctg i vadila sam krv , davala urin i ponovo briseve dala 😶…ujutro ću na viziti znat nešto pametnije. Imam i okej cimericu koja je evo već 2 mjeseca tu 😔
Čestitke svima na pregledima ako nisam bila napisala. Vjerujem da će sa svima nama sve biti dobro i da ćemo uskoro uživat sa našim bebama. Hvala na svemu ženske ❤
Drži se! Tu smo za tebe. ❤️
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji