Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    12. Travanj 2024. 08:28

Matka24

Jutro, cure, nadam se da ste sve dobro☺️
    Js sam bila na pregledu i najvise me mucilo ako curi plodna voda jer su mi gacice stalno bile mokre pa kaze doktor da sam u potpunosti zatvorena i da imam gljivice. Dobila sam geonistin vaginalete pa me zanima jel ih koja koristila jer mi ih je jako tesko gurnuti u rodnicu? I bez obzira na pregled mene i dalje muci ta vodica na gacicama pa me i dalje muci jel moguce da plodna voda curi bez obzira sto sam zatvorena ili je to stvarno do gljivica🤷🏻‍♀️

Ja sam uzimala geonistin nedavno. Prvo ga malo namocis u vodi pa staviš u rodnicu. Meni nije bio problem. Nemoj se brinuti, to ti sigurno nije plodna voda. Ja imam iscjedak od početka trudnoće, nekad je obilan , nekad manje, nekad je više vodenast a nekad gust. Valjda bi to trebalo biti sve normalno ako nema peckanja i svrbeža 🤷

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Ellfa
    12. Travanj 2024. 10:26

Jutro mame,
    malo sam zabrinuta jer zadnjih par dana kak sam prehladena imam veliki pritisak dolje,na mjehur i u rodnici. Takoder svako malo me u rodnici probode jaka bol unatoc tome sto je bol/pritisak konstantno tupo menstrualni.Razmisljam da li je moguce to od stalnog kasljanja i naprezanja trbusnih misica kasljem, da napomenem da u noci probudim s napadajem kaslja koj traje po sat vremena dok ne uspijem doci k sebi. 
    Zanima me je li kojoj mami takva bol i pritisak u rodnici bez prehlade? 

• Faith1509
    12. Travanj 2024. 11:37

Pregled gotov. Tj. nije me ni pregledala kako sam bila prošli tjedan radi peckanja kod nje, da ne dira previše dolje. Kaže da nastavim i dalje progesteron i magnezij ko do sad. Ogtt je prošao zanimljivo, skoro sam se srušila 🙈😂 morala sam leći i dali mi vode haha 🫣 rezultati drugi tjedan. Idući pregled 14.05. Smanjila mi jedino šetnje na 15 minuta jer je u petak cerviks bio 2,84. Rekla je da drugi put možemo raditi 3d tako da jedva čekam 🥰

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Monny
    12. Travanj 2024. 12:58

Mi smo jučer imali prvi ctg, ogtt i vađenje krvi za bebin Rh faktor. Sve je prošlo super, za 2 tjedna ćemo raditi uzv i opet ctg 🍀
    Faith mene je to toliko uspavalo, jedva sam gledala, pao mi tlak 😅
    Nadam se da ste sve dobro ❤️

12/23 UZV ♥️✔️

• plave_okice
    12. Travanj 2024. 14:54

Bok cure! Ja sam danas trebala imat samo ultrazvuk u bolnici i na ultrazvuku mi rekli da imam manje plodne vode, na donjoj granici. Odmah me poslali na pregled, ctg, vadenje krvi. Zatvorena sam. Sve uredno. Nalazi isto. Nakon 3 h ponovili ultrazvuk i rekli da je plodna voda normalna. Imaju razlicite aparate pa mogu fulati 🤣 sva sreca da je samo to. Jos mi bilo cudno jer mi nista ne curi dolje. Sve normalno. Jos mi dali kompresu u donje rublje da vide curi li sto kad ono suho. Bit ce cesce kontrole. Sljedeci pregled je 22.4. Ali moram pohvalit osoblje u vinogradskoj. Stvarno su svi bili super. 

purple13
    12. Travanj 2024. 15:27

Ellfa

Jutro mame,
    malo sam zabrinuta jer zadnjih par dana kak sam prehladena imam veliki pritisak dolje,na mjehur i u rodnici. Takoder svako malo me u rodnici probode jaka bol unatoc tome sto je bol/pritisak konstantno tupo menstrualni.Razmisljam da li je moguce to od stalnog kasljanja i naprezanja trbusnih misica kasljem, da napomenem da u noci probudim s napadajem kaslja koj traje po sat vremena dok ne uspijem doci k sebi.

Vjerojatno je od kasljanja, a mozda je i beba skroz dolje pa imas pritisak. Nisam prehladjena, ali me pogotovo po noci zna zaboliti bas dolje nekako u preponama. I unazad dva tjedna mi se pojavio iznenadni pritisak na mjehur hahah. Mislim da cu se upiskit, al se to ne dogodi nego jednostavno pritisak dode i ode. Pijem brusnicu s d-manozom za svaki slucaj za mjehur. Ginicka je to odobrila i pohvalila. 
    Ali ako te bas jako boli, dobro bi bilo otici na pregled. 🥰
    Faith i Monny super za preglede, vi ste si bas blizu! Drzim fige da je ogtt uredan objema i da ce se kod Faith cerviks smiriti! 🥰
    Plave okice joj zao mi je da su te prvo prestrasili, ali mi je drago da je sve uredno! Ides li u obicnu ili rizicnu ambulantu? Mene to tek ceka 29. pregled u Vinogradskoj (vodim se pod visokorizicnu)

💙5/24💙

• plave_okice
    12. Travanj 2024. 16:10

purple13

Ellfa

Jutro mame,

Vjerojatno je od kasljanja, a mozda je i beba skroz dolje pa imas pritisak. Nisam prehladjena, ali me pogotovo po noci zna zaboliti bas dolje nekako u preponama. I unazad dva tjedna mi se pojavio iznenadni pritisak na mjehur hahah. Mislim da cu se upiskit, al se to ne dogodi nego jednostavno pritisak dode i ode. Pijem brusnicu s d-manozom za svakislucaj za mjehur. Ginicka je to odobrila i pohvalila.
    Ali ako te bas jako boli, dobro bi bilo otici na pregled. 🥰
    Faithi Monny super za preglede, vi ste si bas blizu! Drzim fige da je ogtt uredan objema i da ce se kod Faith cerviks smiriti! 🥰
    Plave okicejoj zao mi je da su te prvo prestrasili, ali mi je drago da je sve uredno! Ides li u obicnu ili rizicnu ambulantu? Mene to tek ceka 29. pregled u Vinogradskoj (vodim se pod visokorizicnu)

Prvo sam bila u obicnoj trudnickoj. Onda su me poslali u trudnicku gdje je rodiliste. A sljedeci put moram u hitnu trudnicku u drugu zgradu. Ali sve upute dolje u prizemlju na salteru. 

marta96
    12. Travanj 2024. 19:15

Ej cure meni isto od pregleda prije 2 dana stalno dolje neka probadanja i stalno piškim pa sam otisla danas kod dr opće prakse da mi da uputnice za kks i urin onda idem u pon izvaditi za svaki slučaj😅 više manje se protežem po kauču ono stavim ručak legnem i tak ,ne znam ni gdje mi je dijete ni s kim trenutno 🫣

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Leeloo101
    12. Travanj 2024. 20:16

Evo nas....

https://www.instagram.com/reel/C2tCJEyL-v6/?igsh=d3JhZmpzdDFvNHNq

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    12. Travanj 2024. 20:29

Leeloo101

Evo nas….

https://www.instagram.com/reel/C2tCJEyL-v6/?igsh=d3JhZmpzdDFvNHNq

Ajme ovo sam vidila nekidan i umrla od smijeha. Ali da, ta sam. Svaki dan mi je sve veća panika. Onda zaboravim na pola dana pa se sjetim i krenem paničariti ispočetka 😂🥲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI