Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    22. Ožujak 2024. 10:11

Hellobaby

Lista pregleda: Melian - 22.3. Arianne - 25.3. Eonaria - 25.3. plave_okice - 26.3. korni - 28.3. mima95 - 29.3. Sreća2012 - 2.4. zeka123 - 4.4. Dalmatinka_u_zg - 4.4. ericaa - 5.4. purple13 - 8.4. Hellobaby - 8.4. Leeloo101 - 9.4. marta96 - 10.4. mia_ - 11.4. Monny - 11.4. deedee1405 - 11.4. Faith1509 - 12.4. katy_kaya - 16.4. pistacija13 - 30.4.
    Tko još fali na listi 😀 ?

Meni je 2.4. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

purple13
    22. Ožujak 2024. 10:34

Eonaria

ElisaDay.

Eonaria

Jutro cure! 🥰
    Stigli nalazi ogtta: natašte 6.0 (povišeno), nakon 60 minuta 8.6, a nakon 120 minuta 6.0.
    Jel netko imao slično iskustvo?
    Vjerojatno ću vikend provesti u brizi oko ovoga. 🙈

Ovaj natašte je povišen ali ne mora odmah značiti da imaš gestacijski, možda si nešto slatko pojela dan prije vađenja, malo kasnije?
    Vjerojatno će te slati na guk profil …

Nisam jela iza 19 sati (12 sati prije) i inače ne jedem baš slatko osim u voću.
    U ponedjeljak je srećom kontrola pa ćemo vidjeti.

Nemam iskustva, ali vidim da ti je Melian napisala jer je u slicnoj situaciji.
    Koliko sam shvatila, svaki doktor drugacije reagira na te nalaze: neki te odmah salju dalje cim je malo poviseno, a znam neke kojima su progledali kroz prste i samo im savjetovali dijetu.

💙5/24💙

Leptirko22
    22. Ožujak 2024. 10:43

Evo da javim da smo mi jucerasnji dobar pregled proslavili jednim katastrofalnim povracanjem!

A mislila sam da smo zavrsilo s tim🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Johicaa
    22. Ožujak 2024. 13:16

Zeka drži se uz tebe smo i navijsmo da sto prije budes van. Misli na sebe i bebolina a sve drugo ce biti dobro kad vi budete dobro.
    .
    Eonaria mi zapravo ne mozemo nista po pitanju gestaciskog , to je genetski predodređeno s muzeve stane putem placente i bebe. Naravno da nije dobro prezderavat se slatkim , ali u globalu nista ne mozes nego paziti da vrijednosti budu manje. Neboj se sve je to rijesivo ukoliko dode do dijete , i muza na dijetu jer je on kriv 😉 ( malo da te oraspolozim).
    .
    Leptirko čestitam na curetku malom. Kod mene se polsko smiruju ta povracanja izdrzi jos malo.
    .
    Ja sam dobila canesten i acidosalus valjda nakon silnih utrogestana se malo mikroflora poremetila. Jel itko od vas koristio tokom trudnoce?

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Eonaria
    22. Ožujak 2024. 13:22

Johicaa

Zeka drži se uz tebe smo i navijsmo da sto prije budes van. Misli na sebe i bebolina a sve drugo ce biti dobro kad vi budete dobro.
    .
    Eonaria mi zapravo ne mozemo nista po pitanju gestaciskog , to je genetski predodređeno s muzeve stane putem placente i bebe. Naravno da nije dobro prezderavat se slatkim , ali u globalu nista ne mozes nego paziti da vrijednosti budu manje. Neboj se sve je to rijesivo ukoliko dode do dijete , i muza na dijetu jer je on kriv 😉 ( malo da te oraspolozim).
    .
    Leptirkočestitam na curetku malom. Kod mene se polsko smiruju ta povracanja izdrzi jos malo.
    .
    Ja sam dobila canesten i acidosalus valjda nakon silnih utrogestana se malo mikroflora poremetila. Jel itko od vas koristio tokom trudnoce?

Hvala na odgovoru, nisam znala ovo za muževi stranu, svakako ću mu napomenuti. 😂
    Nisam koristila ništa od navedenog pa ne mogu pomoći, ali sam čula jako puno pozitivnih komentara za acidosalus. 

Haru
    22. Ožujak 2024. 13:34

Johicaa

.
    .
    Leptirkočestitam na curetku malom. Kod mene se polsko smiruju ta povracanja izdrzi jos malo.
    .

Koristila sam ja Canesten, ali mi nije puno pomogao. Na par dana do pregleda pa sam na kraju dobila nešto na recept. 

Moj pregled je u nedjelju, 24.3.

'21. 💙
    '24. 💛

Johicaa
    22. Ožujak 2024. 13:38

Eonaria to sam ti ja procitala u nekim americkim istrazivanjima pa i o preeklampsiji, sve je to povezano negdje s tim genima i često mi nista ne mozemo uciniti nego se cuvati sto bolje ako dode do dijagnoze. Najvaznije za tebe i bebicu je da to ne moze prouzrokovati neke vece probleme.
    Malo sam i ja citala o ovim vaginaletama i rekla bi da nisu neke stetne a volim i vas pitati. 😊

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

laurell
    22. Ožujak 2024. 14:47

Leptirko22

Evo da javim da smo mi jucerasnji dobar pregled proslavili jednim katastrofalnim povracanjem!

Majke mi nas dvije sve isto. Ne Pamtim kad sam povratila i danas iza ručka sve od jutros u školjku 🫣😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leptirko22
    22. Ožujak 2024. 15:02

laurell

Leptirko22

Majke mi nas dvije sve isto. Ne Pamtim kad sam povratila i danas iza ručka sve od jutros u školjku 🫣😂

Pa ja ti kažem 🤣🤣

Pratimo se u svemu ! Jos cemo i rodit isti dan 🤭🙈

• Melian
    22. Ožujak 2024. 15:04

Naš pregled prošao u najboljem redu, curka je za tjedan veća, teška 530 g. 😊 Aktivna je dosta, iako je posteljica sprijeda ja je već od 18 tjedna osjetim, to me baš umiri, odmah znam da je sve ok.. Pratim i dalje tlak i šećer, dijeta do daljnjega. Sljedeći pregled 8.4. i odmah sam nas zapisala za trudnički tečaj, isto u 4. mj.
    Svima želim ugodan vikend, bez stresa i tegoba! Pozdrav cure! 😘

👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
    👨🏻‍🦲50

1/22 💔- missed ab
    10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
    29/11/23 - kuca 💗
    24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
    url=https://www.tickerfactory.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.