Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptirko22
    21. Ožujak 2024. 16:38

Evo i naaaas! 
    Predosjecaj ipak 🩷, kao iz topa je doktorica rekla da je curica 🙈
    I tata je bio s nama i kad nam je doktorica prebacila na 4D okrenula je malu slatku guzu 🤭🤣

Po velicini je cak malo naprednija i sve je u najboljem redu ! 

Ps. Znam da je bila tema pregleeda pa samo eto, mene je pregledala i vaginalno i preko abdomena

purple13
    21. Ožujak 2024. 17:01

mima95

Evo da se i ja javim,u utorak smo bili na ultrazvuku,zbog proširenih lateralnij čelija u mozgu dobili preporuku da odeko na kliniku u Zg po drugo mišljenje.Danas smo obavili kontrolu na koju smo trebali ići 29.03 ali ambulanta neče raditi pa smo morali doči danas.Sutra u 7:00 smo več naručeni u Petrovoj bolnici u Zg.Tako da sutra idemo za Zg pa kad putujemo nazad za Vt moram zvat ambulantu da se naručimo opet na kontrolu jer moramo opet radit briseve.Što se bebača tiče svaki dan je aktivan i to podosta,bolovi u zdjelici su se smanjili tako da sve ovisi o sutrašnjem ultrazvuku.

Nadam se da ce sve biti u redu!! 🥰
    Cestitam svima na super pregledima. 🥰🥰
    .
    Sto se iscjetka tice, na utrogestanu sam tako da stalno nesto curka. 😅
    Eonaria drzim fige za dobar ogtt! 😍
    Zeka nadam se da nije nista ozbiljno. Jel te boli i kad promijenis polozaj?

💙5/24💙

korni
    21. Ožujak 2024. 17:31

Iscjedak - ni moj nije (više) nešto preobilan, ne nosim dnevne uloške, iako ga nakon duže aktivnosti / hodanja bude više.
    ElisaDay bravo za dobar pregled ❤️
    Eonaria držm fige za dobre nalaze 🍀
    Monny bravoo 🤗 nadam se da će i ostatak nalaza biti uredan 🍀🤞
    Leptirko čestitam na curki 🩷
    Zeka jesi bolje?

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    21. Ožujak 2024. 17:34

Zeka  nadam se da je čaj pomogao... možda si se napregnula ili nešto..   pa zato boli

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

laurell
    21. Ožujak 2024. 17:39

Bravooo za pregledeee cure 🤞🏽🤩
    Leptirko jeeej 💜 Bas mi je drago! mame znaju najboljeeee 😎
    Zeka probaj se umiriti vjerujem da će proći brzo. 
    .
    Meni je muž jučer dobio temp, ja danas popodne odspavala i evo sve mi nekako i nije bas najbolje. Kao da će i mene temperatura. 😩 onda mogu samo lupocet, čajeve i to je to? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

zeka123
    21. Ožujak 2024. 17:59

Cure ja sam u bolnici , moram ostati 🥺...serklaž je popustio , špotali su me malo jer nisam imala doma relacije krevet , wc i izbjegavanje bilo kakvih napora. Lagani trudići zaobilježeni.
    Ovdje sam do daljenjeg.
    Jako mi je teško 🥺🥺🥺

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leeloo101
    21. Ožujak 2024. 18:37

zeka123

Cure ja sam u bolnici , moram ostati 🥺…serklaž je popustio , špotali su me malo jer nisam imala doma relacije krevet , wc i izbjegavanje bilo kakvih napora. Lagani trudići zaobilježeni.
    Ovdje sam do daljenjeg.
    Jako mi je teško 🥺🥺🥺

Ooh draga.. sad si na sigurnom.. bar će paziti na tebe da mirujes.. 
    Bolje da si otišla i da su te zadržali..  djeca i muž će se snaći...

Opusti se koliko možeš i iskoristi mir koji ćeš imati  😘

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

korni
    21. Ožujak 2024. 18:47

Zeka bemu miša, ali bolje da si pod nadzorom.. odmaraj i čuvaj se 🍀 izdrzat cete to ti i bebica ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    21. Ožujak 2024. 19:02

zeka123

Cure ja sam u bolnici , moram ostati 🥺…serklaž je popustio , špotali su me malo jer nisam imala doma relacije krevet , wc i izbjegavanje bilo kakvih napora. Lagani trudići zaobilježeni.
    Ovdje sam do daljenjeg.
    Jako mi je teško 🥺🥺🥺

Ajmeeee☹️ . Drži se, bar si pod njihovim nadzorom. Izdržati ćeš ti to 🤞🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

ElisaDay.
    21. Ožujak 2024. 19:03

Zeka izdrži,možeš ti to, samo se sjeti da ništa od toga nije trajno i da svemu dođe kraj, a kao nagradu ćeš imati svoju bebicu ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.