Leptirko, laurell nadam se da će vam te mučnine i povraćanja prestati 🤞🍀 laurell hvala na info za popust 🤗
Melian bravo za dobar pregled 🤗🥰
Gabby super za pregled 😍 meni je pak zadnji put rekao okvirnu tezinu, vidim na ekranu da izbaci grame bas po tim mjerama, ali nismo saznali koliko je velika.. 😁
Zeka bravoo ❤️ vjerujem da ti je teško, ali izdrzat ćeš ti to ❤️ cuvaj se 🫂
Nepušač sam, pa mi je glupo komentirati išta oko cigareta 🙈
Purple meni je početno 4.1, nakon 60 min - 9.3 (do 10), i nakon 120 min - 7.7 (isto piše do 8.5) i rekli su mi da je nalaz uredan.
Cure uživajte u vikendu 😎
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Leptirko, laurellnadam se da ćevam te mučnine i povraćanja prestati 🤞🍀 laurell hvala na info za popust 🤗
Melianbravo za dobar pregled 🤗🥰
Gabby super za pregled 😍 meni je pak zadnji put rekao okvirnu tezinu, vidim na ekranu da izbaci grame bas po tim mjerama, ali nismo saznali koliko je velika.. 😁
Zeka bravoo ❤️ vjerujem da ti je teško, ali izdrzat ćeš ti to ❤️ cuvaj se 🫂
Nepušač sam, pa mi je glupo komentirati išta oko cigareta 🙈
Purple meni je početno 4.1, nakon 60 min - 9.3 (do 10), i nakon 120 min - 7.7 (isto piše do 8.5) i rekli su mi da je nalaz uredan.
Meni je 4.4, 9.2, i 8.1.
Nemam sad izbora nego mjeriti secer deset dana pa cu vidjeti. 🙈🙈🙈
💙5/24💙
Leptirko, laurellnadam se da ćevam te mučnine i povraćanja prestati 🤞🍀 laurell hvala na info za popust 🤗
Melianbravo za dobar pregled 🤗🥰
Meni je 4.4, 9.2, i 8.1.
Nemam sad izbora nego mjeriti secer deset dana pa cu vidjeti. 🙈🙈🙈
Držim fige da bude sve okej 🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Zeka 🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Hvala cure! Prva dva mjerenja danas su 4.0 i 4.1. 🤣
Jos samo sest puta danas 😅😅😅
Nije mi to problem odradit nego me iznenadilo kad je izgledalo da je nalaz uredan. 😊😊 No dobro...
.
Mali je prezivahan jos od jucer, bit ce da i on protestuje. 🤣
Zelim vam svima ugodan vikend bez stresa 🥰
💙5/24💙
Cure kako ste ? Ja sam obavila OGTT ...nešto je povećan pa moram na dijetu 😏
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Cure, u kojem tjednu su vam pocele one braxton hicks kontrakcije i kakav je osjecaj?
Zeka drži se 🥰 Jesi dobila više informacija od doktora o svemu?
Žao mi je za ogtt, mislim da i mene to čeka u ponedjeljak.
Purple držim fige da će te nakon toga pustiti na miru i da će sve biti u redu. 🥰
Zeka drži se 🥰 Jesi dobila više informacija od doktora o svemu?
Žao mi je za ogtt, mislim da i mene to čeka u ponedjeljak.
Purple držim fige da će te nakon toga pustiti na miru i da će sve biti u redu.
Doktor kaže da je jednostavno takva trudnoća. Mali razmak od prijašnje. Nije mi se još sve vratilo u normalu. Nije došlo do svega toga zbog bakterija nego eto , jednostavno mi je tijelo tako regiralo. Zaustavili su sve što je trebalo. Rekao je samo vidjet kako sad sa serklažom pošto je popustio. Svakako da budem pod njihovim nadzorom još neko vrijeme a onda mogu kao i u prošloj trudnoći primit inekciju ua bebina pluća ako rodim prijevremena 🙂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji