Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    23. Ožujak 2024. 17:41

zeka123

Eonaria

Zeka drži se 🥰 Jesi dobila više informacija od doktora o svemu?
    Žao mi je za ogtt, mislim da i mene to čeka u ponedjeljak.

Purple držim fige da će te nakon toga pustiti na miru i da će sve biti u redu.

Doktor kaže da je jednostavno takva trudnoća. Mali razmak od prijašnje. Nije mi se još sve vratilo u normalu. Nije došlo do svega toga zbog bakterija nego eto , jednostavno mi je tijelo tako regiralo. Zaustavili su sve što je trebalo. Rekao je samo vidjet kako sad sa serklažom pošto je popustio. Svakako da budem pod njihovim nadzorom još neko vrijeme a onda mogu kao i u prošloj trudnoći primit inekciju ua bebina pluća ako rodim prijevremena 🙂

Ajoj, a jel ti mogu taj serklaž nekako popraviti? Mozda je bolje da si sto duze kod njih (znam da ti je tesko..), da prođe to neko kriticno razdoblje. Ali vjerujem da ce sve biti dobro. 🥰🥰🥰
    Eonaria stan mi se pretvara u ordinaciju 🤣🤣🤣 mjerim tlak, secer, imam i heparin.. ma sta god trebate 🤣

💙5/24💙

laurell
    23. Ožujak 2024. 18:00

Cure koje ćete (ili koje imate) jaje uzeti? Uopće nisam pametna, gledam sad bas, ali meni to ništa nije jasno. Meni su samo rekli da je “bitno” da ide u nulti polozaj 🤨 ništa ne kužim. I cijene koje se kreću od 190-400 eura. U čemu je razlika? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

zeka123
    23. Ožujak 2024. 18:18

purple13

zeka123

Eonaria

Zeka drži se 🥰 Jesi dobila više informacija od doktora o svemu?
    Žao mi je za ogtt, mislim da i mene to čeka u ponedjeljak.

Purple držim fige da će te nakon toga pustiti na miru i da će sve biti u redu.

Doktor kaže da je jednostavno takva trudnoća. Mali razmak od prijašnje. Nije mi se još sve vratilo u normalu. Nije došlo do svega toga zbog bakterija nego eto , jednostavno mi je tijelo tako regiralo. Zaustavili su sve što je trebalo. Rekao je samo vidjet kako sad sa serklažom pošto je popustio. Svakako da budem pod njihovim nadzorom još neko vrijeme a onda mogu kao i u prošloj trudnoći primit inekciju ua bebina pluća ako rodim prijevremena 🙂

Ajoj, a jel ti mogu taj serklaž nekako popraviti? Mozda je bolje da si sto duze kod njih (znam da ti je tesko..), da prođe to neko kriticno razdoblje. Ali vjerujem da ce sve biti dobro. 🥰🥰🥰
    Eonariastan mi se pretvara u ordinaciju 🤣🤣🤣 mjerim tlak, secer, imam i heparin.. ma sta god trebate 🤣

Koliko sam ih shvatila s obzirom na cijelu situaciju neće još ništa dirat , navodno skidanje može izazvat još gore pa da nekako sa ovim labavijim budem. Drži se on ali kako nisam slušala vezano da mirovanje eto mi ga na.
    Iskreno bila sam uvjerena da će mi i Ogtt bit normalan jer se svaku trudnoću zdebljam ko krava sa oproštenjem i sad vidim da sam si malo previše dala za pravo...

Kako si ti ? Ja sam se pogubila jel ti imaš sa tlakom problem ? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• ruzica123
    23. Ožujak 2024. 19:12

Cestitam svim curama na dobrim vijestima 💞
    Zeka123 slatko sam se nasmijala na ovo da se svaki put zdebljas ko krava jer sam ista 😂 +16kg zasad, ramena kao bodybuilder ali nema veze, zasluzeno 😂 
    Koliki ti je razmak izmedju trudnoca? 

• ruzica123
    23. Ožujak 2024. 19:14

Purple13 ako se ne varam napisala si da ti stalno nesto curka od utrogestana, koliko ih stavljas? Ja ih trebam stavljat 3x2 ali stavim po dvije ujutru i navecer, ovaj treci put mi se bas nikako ne da imam osjecaj da je previse 🫣🫣🫣 ali ako doktorica pita stavljam 3x 😬😂

zeka123
    23. Ožujak 2024. 19:33

ruzica123

Cestitam svim curama na dobrim vijestima 💞
    Zeka123slatko sam se nasmijala na ovo da se svaki put zdebljas ko krava jer sam ista 😂 +16kg zasad, ramena kao bodybuilder ali nema veze, zasluzeno 😂
    Koliki ti je razmak izmedju trudnoca?

Hahaha kad je istina a nije da se sad prežderavam , nego budem ko neki magnet za kile 😂 , sretna sam što nisam jedina 😂🤪

Beba sad ima 9 mjeseci 😁

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• plave_okice
    23. Ožujak 2024. 21:31

laurell

Cure koje ćete (ili koje imate) jaje uzeti? Uopće nisam pametna, gledam sad bas, ali meni to ništa nije jasno. Meni su samo rekli da je “bitno” da ide u nulti polozaj 🤨 ništa ne kužim. I cijene koje se kreću od 190-400 eura. U čemu je razlika?

Mi smo uzeli Besafe. Kupili smo kolica 2 u 1 koja nemaju svoje jaje, ali ide na njih Besafe jaje i od nekih drugih marki. Imaju i certifikat da su jedna od najsigurnijih za djecu. Cybex jaje mi se isto činilo kvalitetno (ali mi njihova kolica nisu sjela dok sam ih isprobavala).

purple13
    23. Ožujak 2024. 21:49

ruzica123

Purple13 ako se ne varam napisala si da ti stalno nesto curka od utrogestana, koliko ih stavljas? Ja ih trebam stavljat 3x2 ali stavim po dvije ujutru i navecer, ovaj treci put mi se bas nikako ne da imam osjecaj da je previse 🫣🫣🫣 ali ako doktorica pita stavljam 3x 😬😂

Hej, stavljam samo navecer 1x200. Prije sam stavljala jednu ujutro, jednu navecer. I onak, bude bijelog iscjetka. 😆😆
    Zeka nemam problem s tlakom, nego mi kaze da mi je ogtt visok (zadnje mjerenje 8.1) pa nek mjerim secer, a i tlak 🙈🙈🙈🙈
    Kod tebe onda bolje da to ne diraju da ne bi nesto razmrdali..

💙5/24💙

zeka123
    23. Ožujak 2024. 22:57

purple13

ruzica123

Hej, stavljam samo navecer 1x200. Prije sam stavljala jednu ujutro, jednu navecer. I onak, bude bijelog iscjetka. 😆😆
    Zekanemam problem s tlakom, nego mi kaze da mi je ogtt visok (zadnje mjerenje 8.1) pa nek mjerim secer, a i tlak 🙈🙈🙈🙈
    Kod tebe onda bolje da to ne diraju da ne bi nesto razmrdali..

Jesi dobila neku dijetu ? Meni daju šta da jedem a šta kad doma dođem , moram pitat da mi isprintaju neki jelovnik 😂

• Srceko23
    24. Ožujak 2024. 07:49

Jutro, cure! Nadam se da ste dobro i da cete uzivati u nedjelji🥰
    Ja imam jedno pitanje. Prilikom lezanja vidim da mi se trbuh pomice u ritmu moga srca, tocno kako srca kuca tako i trbuh poskakuje. Ne osjetim to, ali kad gledam se vidi. Pa me zanima da li je jos koja to primjetila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.