Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    21. Ožujak 2024. 10:02

Zeka mene je jučer trbuh bas stiskao i grčio nisko, čak mi je i voziti nezgodno bilo, pa sam i gin pitala posto sam neki dan pisala da mislim i da nosim “niže” ali je rekao da nije, da je na mjestu gdje treba biti za tjedan koji jesam. Jednostavno se sve rasteže i moramo “patiti” 😅. Sto se isjcedka tiče ni ja ga kao ni Sreca3 nemam bas pretjerano, tu i tamo, dnevni uložak ni ne nosim. 
    .
    Sretno sviiiima na pregledima danas! 🩷🩵🥂🤞🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Haru
    21. Ožujak 2024. 12:51

Ja imam iscjedak, a sad kako Utrogestan stavljam mijenjam uloške svako malo. Isto se jako znojim, rublje bih mogla primijeniti nekoliko puta dnevno. Pogotovo na poslu 😑

'21. 💙
    '24. 💛

nada23
    21. Ožujak 2024. 12:55

Ja imam pojacan iscjedak od početka trudnoće. Koristim dnevni ulozak jer mi inače promoce gacice. 🤷

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    21. Ožujak 2024. 13:30

zeka123

Jutro cure , kako ste ?

Ja sam baš ujutro imala neigodne grčeve , kao da su u mjehuru i da mi se ligamenti nekako istežu , odvratan osjećaj. Idući tjedan mi je anomaly scan i samo čekam da to obavim.

Dali nosite vi dnevne uloške ? Imam toliko iscjedka da to bude katastrofa.

I kod mene je iscjedak.. Ali za dnevni... nekad više nekad manje

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    21. Ožujak 2024. 14:08

Evo mene, pregled prošao super, bebica je naprednija za jedan tjedan, kaže dr.da neće biti mala sigurno 😂😂

Tlak i dalje standardno 140/80, doma niži,nema mi pomoći, kad dođem tamo se uvijek povisi. Proteina u urinu nema pa je sve okej.

Želim vam lijep dan cure!

• mima95
    21. Ožujak 2024. 14:54

Evo da se i ja javim,u utorak smo bili na ultrazvuku,zbog proširenih lateralnij čelija u mozgu dobili preporuku da odeko na kliniku u Zg po drugo mišljenje.Danas smo obavili kontrolu na koju smo trebali ići 29.03 ali ambulanta neče raditi pa smo morali doči danas.Sutra u 7:00 smo več naručeni u Petrovoj bolnici u Zg.Tako da sutra idemo za Zg pa kad putujemo nazad za Vt moram zvat ambulantu da se naručimo opet na kontrolu jer moramo opet radit briseve.Što se bebača tiče svaki dan je aktivan i to podosta,bolovi u zdjelici su se smanjili tako da sve ovisi o sutrašnjem ultrazvuku.

Eonaria
    21. Ožujak 2024. 15:45

Da se kratko javim. Jučer obavila ogtt, sad čekam nalaze. 
    U ponedjeljak kontrola. 🥰
    Vidim da je i danas bilo dosta kontrola, nadam se da je sve prošlo u redu, a onima kojima je kasnije popodne sretno. ❣️
    Što se iscjetka tiče, ne bih rekla da je posebno obilan.
    Jučer je bio, ali pretpostavljam zbog gravitacije i najveće tjelesne aktivnosti u zadnjih pet mjeseci. 😂

zeka123
    21. Ožujak 2024. 15:50

Evo najvećeg paranojika na našoj temi. Zadnjih pola sata imam bolove u trbuhu i kao pritisak u leđima. Ležim , muž mi čaj skuhao. Ne znam dali da dižem frku ili ne.
    Nije me ovako bolilo , kad su bh kontrakcije drukčije je. Ne znan jel sam nešto možda krivo pojela. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    21. Ožujak 2024. 15:51

Cure čestitam na pregledima 🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Monny
    21. Ožujak 2024. 16:18

Hej cure, evo kratki update sa anomaly scana ☺️
    Sve je u redu, gospođica ima 460 grama i dugačke noge na mamu 🤗 Cerviks je 3.5 preko abdomena, doktorica kaže da je vaginalno sigurno duži i da je to ok. Idući tjedan ćemo napokon dobiti ostatak nalaza amniocenteze, ali doktorica je zadovoljna sa svim 🥰
    Sretno svima ❤️

12/23 UZV ♥️✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.