Cure jel imate nešto da vam se gadi od jela odkako ste trudne ?
Meni se isto ništa ne gadi, ali nemam nikakve ni želje za nečim drugim. Jedem isto kao i prije trudnoće :)
Meni se ništa ne gadi osim KAVE. Nju ne mogu smisliti. A jela sve kao i obično. Ako mi je taj dan mučno gadi mi se sve, kad muka popusti mogu sve kao i prije trudnoće.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Meni se isto ništa ne gadi, ali nemam nikakve ni želje za nečim drugim. Jedem isto kao i prije trudnoće :)
Tako i ja. Nemam nikakvih trudničkih posebnih želja. Kad bi se po hrani gledalo ispada da trudna nisam 😂🫣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Prvo čestitam svima na dobrim pregledima 🥰🥰
Zeka kako si? Još povraćaš?
Sreca3 čestitam na kupovini stana 😊
Pregled prošao okej, cervix i dalje stabilan na 3.4 cm. Plodna voda ne curi, ctg ne pokazuje kontrakcije. Dobila sam recept da kupim one čarape za vene s obzirom da uglavnom ležim. Idući pregled 19.4. 🙄 Rekla doktorica da će sada biti pregled svakih tjedan do dva. Bris još nije došao ali kaže da je to dobar znak 😂 Mi smo dobro, odmaramo, jedemo, gledamo tv 😂 dobila sam i nešto za smirenje na biljnoj bazi, za slučaj da me ulovi panika 🙈 malo me ulovio strah jer sam došla kući, ali trudim se biti što pozitivnija. Utješila me doktorica, kaže da većinom žene koje rano imaju trudove rode i nakon termina 🙈
Uživajte za vikend, ja sam odlučila malo manje biti na forumu jer što više čitam, to više mislim o svemu. Svakako planiram svakih par dana doći 🥰
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Pregled 19.3. Ispravak 😂
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Nama je jedan dio nalaza stigao. Danas su me zvali iz poliklinike i to sto je stiglo je uredno, ali ja je nista nisam razumjela sta je doslo, a sta fali.
Kazu jos sedmicu ili dvije cekamo ostatak.
👩29
07/24 🍼🤱
Prvo čestitam svima na dobrim pregledima 🥰🥰
Zeka kako si? Još povraćaš?
Sreca3 čestitam na kupovini stana 😊
Pregled prošao okej, cervix i dalje stabilan na 3.4 cm. Plodna voda ne curi, ctg ne pokazuje kontrakcije. Dobila sam recept da kupim one čarape za vene s obzirom da uglavnom ležim. Idući pregled 19.4. 🙄 Rekla doktorica da će sada biti pregled svakih tjedan do dva. Bris još nije došao ali kaže da je to dobar znak 😂 Mi smo dobro, odmaramo, jedemo, gledamo tv 😂 dobila sam i nešto za smirenje na biljnoj bazi, za slučaj da me ulovi panika 🙈 malo me ulovio strah jer sam došla kući, ali trudim se biti što pozitivnija. Utješila me doktorica, kaže da većinom žene koje rano imaju trudove rode i nakon termina 🙈
Uživajte za vikend, ja sam odlučila malo manje biti na forumu jer što više čitam, to više mislim o svemu. Svakako planiram svakih par dana doći 🥰
Hvala na pitanju draga , dobro sam , povraćanje prestalo. Malo me zeza tlak ali ja imam problema sa niskim pa nemam razloga paničariti.
Ti se čuuuuvaj najviše što možeš ❤❤❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Zeka meni se ništa ne gadi, sve jedem, na početku mi se malo više slano jelo, ali sad svejedno 😂
Delce ja sam jučer zvala i rekli su mi da imaju veliku gužvu, svima kasne nalazi 🤦 nadam se da će doći idući tjedan.. bitno da je u redu ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Meni užasno smrde kuhana jaja tak da ovaj Uskrs za mene toga nema 😂😂😂
Mene zadnjih dana žešće peru hormoni ne mogu dočekat taj anomaly scan.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Faith, hvala ti mila!❤️❤️❤️Odmaraj i cuvaj bebicu
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sortiraj odgovore
Najstariji