Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaFemme
    15. Ožujak 2024. 18:35

zeka123

Cure jel imate nešto da vam se gadi od jela odkako ste trudne ?

Meni se isto ništa ne gadi, ali nemam nikakve ni želje za nečim drugim. Jedem isto kao i prije trudnoće :)

laurell
    15. Ožujak 2024. 18:38

zeka123

Meni se ništa ne gadi osim KAVE. Nju ne mogu smisliti. A jela sve kao i obično. Ako mi je taj dan mučno gadi mi se sve, kad muka popusti mogu sve kao i prije trudnoće. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    15. Ožujak 2024. 18:40

LaFemme

zeka123

Meni se isto ništa ne gadi, ali nemam nikakve ni želje za nečim drugim. Jedem isto kao i prije trudnoće :)

Tako i ja. Nemam nikakvih trudničkih posebnih želja. Kad bi se po hrani gledalo ispada da trudna nisam 😂🫣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Faith1509
    15. Ožujak 2024. 18:52

Prvo čestitam svima na dobrim pregledima 🥰🥰
    Zeka kako si? Još povraćaš?
    Sreca3 čestitam na kupovini stana 😊
    Pregled prošao okej, cervix i dalje stabilan na 3.4 cm. Plodna voda ne curi, ctg ne pokazuje kontrakcije. Dobila sam recept da kupim one čarape za vene s obzirom da uglavnom ležim. Idući pregled 19.4. 🙄 Rekla doktorica da će sada biti pregled svakih tjedan do dva. Bris još nije došao ali kaže da je to dobar znak 😂 Mi smo dobro, odmaramo, jedemo, gledamo tv 😂 dobila sam i nešto za smirenje na biljnoj bazi, za slučaj da me ulovi panika 🙈 malo me ulovio strah jer sam došla kući, ali trudim se biti što pozitivnija. Utješila me doktorica, kaže da većinom žene koje rano imaju trudove rode i nakon termina 🙈
    Uživajte za vikend, ja sam odlučila malo manje biti na forumu jer što više čitam, to više mislim o svemu. Svakako planiram svakih par dana doći 🥰 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Faith1509
    15. Ožujak 2024. 18:52

Pregled 19.3. Ispravak 😂

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Delce15
    15. Ožujak 2024. 19:15

Nama je jedan dio nalaza stigao. Danas su me zvali iz poliklinike i to sto je stiglo je uredno, ali ja je nista nisam razumjela sta je doslo, a sta fali. 
    Kazu jos sedmicu ili dvije cekamo ostatak. 

👩29

07/24 🍼🤱

zeka123
    15. Ožujak 2024. 19:22

Faith1509

Prvo čestitam svima na dobrim pregledima 🥰🥰
    Zeka kako si? Još povraćaš?
    Sreca3 čestitam na kupovini stana 😊
    Pregled prošao okej, cervix i dalje stabilan na 3.4 cm. Plodna voda ne curi, ctg ne pokazuje kontrakcije. Dobila sam recept da kupim one čarape za vene s obzirom da uglavnom ležim. Idući pregled 19.4. 🙄 Rekla doktorica da će sada biti pregled svakih tjedan do dva. Bris još nije došao ali kaže da je to dobar znak 😂 Mi smo dobro, odmaramo, jedemo, gledamo tv 😂 dobila sam i nešto za smirenje na biljnoj bazi, za slučaj da me ulovi panika 🙈 malo me ulovio strah jer sam došla kući, ali trudim se biti što pozitivnija. Utješila me doktorica, kaže da većinom žene koje rano imaju trudove rode i nakon termina 🙈
    Uživajte za vikend, ja sam odlučila malo manje biti na forumu jer što više čitam, to više mislim o svemu. Svakako planiram svakih par dana doći 🥰

Hvala na pitanju draga , dobro sam , povraćanje prestalo. Malo me zeza tlak ali ja imam problema sa niskim pa nemam razloga paničariti.

Ti se čuuuuvaj najviše što možeš ❤❤❤

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Monny
    15. Ožujak 2024. 19:27

Zeka meni se ništa ne gadi, sve jedem, na početku mi se malo više slano jelo, ali sad svejedno 😂
    Delce ja sam jučer zvala i rekli su mi da imaju veliku gužvu, svima kasne nalazi 🤦 nadam se da će doći idući tjedan.. bitno da je u redu ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

zeka123
    15. Ožujak 2024. 20:33

Meni užasno smrde kuhana jaja tak da ovaj Uskrs za mene toga nema 😂😂😂

Mene zadnjih dana žešće peru hormoni ne mogu dočekat taj anomaly scan.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Sreca3
    15. Ožujak 2024. 21:07

Faith, hvala ti mila!❤️❤️❤️Odmaraj i cuvaj bebicu

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.