ElisaDay i ja sinoć imala iste probleme, nisam se izrezala, ali sva sam se izokretala da bi uspjela 😅 bit će to uskoro znanstvena fantastika 😂
Johica moguce da je beban da 🥰 ja više nemam problema s hranom, sve mi paše 😂 totalno drukčija osoba (što se tiče hrane) prije i sada u trudnoći 😅
Leptirko hvala na podsjetniku za tost, mogla bih se danas počastiti jednim 😋 pokušaj ubacit malo mineralnu umjesto cole, meni je znala na početku baš odgovarat.
Ooo mineralna je tu standardno zbog povracanja 🤣
Zenice moje jutros ste mi aktivnije nego inace 🙈
Nama pregled u 17.30, isto ne znam kako cu docekaaaaat
ElisaDay i ja sinoć imala iste probleme, nisam se izrezala, ali sva sam se izokretala da bi uspjela 😅 bit će to uskoro znanstvena fantastika 😂
Johica moguce da je beban da 🥰 ja više nemam problema s hranom, sve mi paše 😂 totalno drukčija osoba (što se tiče hrane) prije i sada u trudnoći 😅
Leptirko hvala na podsjetniku za tost, mogla bih se danas počastiti jednim 😋 pokušaj ubacit malo mineralnu umjesto cole, meni je znala na početku baš odgovarat.
Ooo mineralna je tu standardno zbog povracanja 🤣
Zenice moje jutros ste mi aktivnije nego inace 🙈
Nama pregled u 17.30, isto ne znam kako cu docekaaaaat
Čekamo skupa moji je u 18:00h 😏😏😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
https://ibb.co/DGDWpkN
Evo I nas 🥰
Aaa divno 🥰🥰😍
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Marta96 tlak je uvijek kod njih viši, 140, a doma je okej ali evo danas mi je pregled i jučer mi je i doma bio 138/80, moguće da je to psihološki radi pregleda, nisam pametna više. Ja se generalno osjećam ok 🤷🏼♀️
Leeloo super trbušćić 🥰 nemoj se sekirati, kad kreneš osjećati bebu će ti biti lakše, barem je tako meni bilo. Još malo ...
Sretno svima danas na pregledima, meni je u 11h, baš sam uzbuđena
Sretno cure!!
Ja bi zakonom zabranila popodnevne preglede. 🤣🤣
💙5/24💙
Ja sam jedina kojoj je tlak nizak kad ode ginekologu🤣.... ta zena sto mi vodi trudnocu u Beogradu, tako je smirujuca i opustajuca. Stvarno.
Zadnji pregled tlak 95/60🤣....nisam kafu popila
Skinem se ja i ona gleda prvo posteljicu a beba nista , ja kazem dajte da vidim bebu da vidim jel sve ok, ona kaze ma sta ne bi bilo u redu necu ni da je gledam🤣,onda smo napravile jedan snimak za tatu....
Uglavnom nije panicarka a ja jesam pa je super kombinacija.
Mnogo znaci dobar ginekolog ( mislim i na psihu)
A u Zagrebu imam ginekologicu za preporuku doktorica Ujević Gineko centar.... isto zena je zmaj❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Pozdrav zene. Cestitam svima na trudnoci! Uglavnom, prodajem rabljena kolica Cybex Balios S 2u1-košara i sportsko sjedalo (soho gray boja). Koristena su vrlo kratko od 12/2022 do 09/23 . Neostecena i skroz ocuvana. Boja je zahvalna za odrzavanje. Uz njih dolaze i adapteri za autosjedalicu.
Ako je netko zainteresiran mozete me kontaktirati na mail: laurabrkic1998@gmail.com
😃🫶
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Pozdrav! Čestitam svima na trudnoći
Uvijek kad me nešto brine volim pročitati vaše komentare, zakon ste!
Ovo je moja prva trudnoća. Imam 27 godina i trenutno smo u 20. tjednu
Inače je sve super, beba odlično napreduje, lijepo nas nagradi svaki uzv sa pokretima i mama se super osjeća.
Samo nas od 12. tjedna svako malo prate neke lagane infekcije (pojačani iscjedak, grudasti, bez mirisa) pa smo koristili canesten vaginalete i sada u 19. tjednu se opet pojavio i moramo koristiti medazol vaginalete.
Jel imala neka mama sličan slučaj?
Lelo nemoj se brinuti! Sve je ok. Ima dana kad smo skroz bez simptoma pa se brinemo, pa onda počnu neki bolovi pa se opet brinemo. Sve je to normalno 😅 ni ja osobno nemam uopće neke nalete gladi ili sto pričaju o onim trudničkim željama, dosad još nisam imala. Grudi me nekad danima ne bole, pa onda opet ih osjetim. I tako u krug. Evo bas danas me nešto dolje opet štreca oko jajnika i maternice, tjedan dana sam bila u miru. Relax!!! 🤞🏽
.
Svim curama koje danas imaju preglede sretnoooo 🥰.
I meni su uvijek pregledi u popodnevnim satima i to mi je koma za iscekati taj dan!!!
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mopsika dobrodosla 🌸 ja osobno zasad nemam problema s gljivicama i iscjedkom, no znam da je to u trudnoći pod “normalno” da neke žene imaju. Moja frendica je cijelu trudnoću borbu vodila s gljivicama. Jednostavno je u trudnoći bas bila podložna. Nije ugodno, ali sreća pa ne može naštetiti bebi. 😊
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji