Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptirko22
    22. Veljača 2024. 08:56

korni

ElisaDay i ja sinoć imala iste probleme, nisam se izrezala, ali sva sam se izokretala da bi uspjela 😅 bit će to uskoro znanstvena fantastika 😂
    Johica moguce da je beban da 🥰 ja više nemam problema s hranom, sve mi paše 😂 totalno drukčija osoba (što se tiče hrane) prije i sada u trudnoći 😅
    Leptirko hvala na podsjetniku za tost, mogla bih se danas počastiti jednim 😋 pokušaj ubacit malo mineralnu umjesto cole, meni je znala na početku baš odgovarat.

Ooo mineralna je tu standardno zbog povracanja 🤣

Zenice moje jutros ste mi aktivnije nego inace 🙈

Nama pregled u 17.30, isto ne znam kako cu docekaaaaat 

zeka123
    22. Veljača 2024. 09:07

Leptirko22

korni

ElisaDay i ja sinoć imala iste probleme, nisam se izrezala, ali sva sam se izokretala da bi uspjela 😅 bit će to uskoro znanstvena fantastika 😂
    Johica moguce da je beban da 🥰 ja više nemam problema s hranom, sve mi paše 😂 totalno drukčija osoba (što se tiče hrane) prije i sada u trudnoći 😅
    Leptirko hvala na podsjetniku za tost, mogla bih se danas počastiti jednim 😋 pokušaj ubacit malo mineralnu umjesto cole, meni je znala na početku baš odgovarat.

Ooo mineralna je tu standardno zbog povracanja 🤣

Zenice moje jutros ste mi aktivnije nego inace 🙈

Nama pregled u 17.30, isto ne znam kako cu docekaaaaat

Čekamo skupa moji je u 18:00h 😏😏😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    22. Veljača 2024. 09:08

Leeloo101

https://ibb.co/DGDWpkN

Evo I nas 🥰

Aaa divno 🥰🥰😍

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

ElisaDay.
    22. Veljača 2024. 09:09

Marta96 tlak je uvijek kod njih viši, 140, a doma je okej ali evo danas mi je pregled i jučer mi je i doma bio 138/80, moguće da je to psihološki radi pregleda, nisam pametna više. Ja se generalno osjećam ok 🤷🏼‍♀️

Leeloo super trbušćić 🥰 nemoj se sekirati, kad kreneš osjećati bebu će ti biti lakše, barem je tako meni bilo. Još malo ...

Sretno svima danas na pregledima, meni je u 11h, baš sam uzbuđena 

purple13
    22. Veljača 2024. 09:34

Sretno cure!!
    Ja bi zakonom zabranila popodnevne preglede. 🤣🤣

💙5/24💙

Sreca3
    22. Veljača 2024. 10:10

Ja sam jedina kojoj je tlak nizak kad ode ginekologu🤣.... ta zena sto mi vodi trudnocu u Beogradu, tako je smirujuca i opustajuca. Stvarno.
    Zadnji pregled tlak 95/60🤣....nisam kafu popila 
    Skinem se ja i ona gleda prvo posteljicu a beba nista , ja kazem dajte da vidim bebu da vidim jel sve ok, ona kaze ma sta ne bi bilo u redu necu ni da je gledam🤣,onda smo napravile jedan snimak za tatu....
    Uglavnom nije panicarka a ja jesam pa je super kombinacija.
    Mnogo znaci dobar ginekolog ( mislim i na psihu)
    A u Zagrebu imam ginekologicu za preporuku doktorica Ujević Gineko centar.... isto zena je zmaj❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• lalllla
    22. Veljača 2024. 10:14

Pozdrav zene. Cestitam svima na trudnoci! Uglavnom, prodajem rabljena kolica Cybex Balios S 2u1-košara i sportsko sjedalo (soho gray boja). Koristena su vrlo kratko od 12/2022 do 09/23 . Neostecena i skroz ocuvana. Boja je zahvalna za odrzavanje. Uz njih dolaze i adapteri za autosjedalicu.
     Ako je netko zainteresiran mozete me kontaktirati na mail: laurabrkic1998@gmail.com
    😃🫶

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Mopsika
    22. Veljača 2024. 10:43

Pozdrav! Čestitam svima na trudnoći 
    Uvijek kad me nešto brine volim pročitati vaše komentare, zakon ste!
    Ovo je moja prva trudnoća. Imam 27 godina i trenutno smo u 20. tjednu  
    Inače je sve super, beba odlično napreduje, lijepo nas nagradi svaki uzv sa pokretima i mama se super osjeća.
    Samo nas od 12. tjedna svako malo prate neke lagane infekcije (pojačani iscjedak, grudasti, bez mirisa) pa smo koristili canesten vaginalete i sada u 19. tjednu se opet pojavio i moramo koristiti medazol vaginalete.
    Jel imala neka mama sličan slučaj?

laurell
    22. Veljača 2024. 11:30

Lelo nemoj se brinuti! Sve je ok. Ima dana kad smo skroz bez simptoma pa se brinemo, pa onda počnu neki bolovi pa se opet brinemo. Sve je to normalno 😅 ni ja osobno nemam uopće neke nalete gladi ili sto pričaju o onim trudničkim željama, dosad još nisam imala. Grudi me nekad danima ne bole, pa onda opet ih osjetim. I tako u krug. Evo bas danas me nešto dolje opet štreca oko jajnika i maternice, tjedan dana sam bila u miru. Relax!!! 🤞🏽
    .
    Svim curama koje danas imaju preglede sretnoooo 🥰. 
    I meni su uvijek pregledi u popodnevnim satima i to mi je koma za iscekati taj dan!!! 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    22. Veljača 2024. 11:32

Mopsika dobrodosla 🌸 ja osobno zasad nemam problema s gljivicama i iscjedkom, no znam da je to u trudnoći pod “normalno” da neke žene imaju. Moja frendica je cijelu trudnoću borbu vodila s gljivicama. Jednostavno je u trudnoći bas bila podložna. Nije ugodno, ali sreća pa ne može naštetiti bebi. 😊

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.