Evo javljam se nakon pregleda, bebica je super, jako je bila aktivna 🥰, raste i deblja se. Sve je dobro osim što mi je opet tlak visok, danas mi je bio 145/80.
Drugi tjedan idem vaditi krv (ogtt) i još mi je stavila neke parametre radi tog tlaka pa da vidimo je li se što poremetilo. U plusu sam 4 kg. E i doktorica mi je preporučila magnezij 375 mg.
Leeloo divna sličica mislim da nemaš razloga za brigu. meni je moj ginek.rekao da je uobičajeno da se u drugom tromjesečju simptomi smanje, posteljica je već formirana i napravi taj neki balans hormona. već tjednima je moj jedini "simptom" (ne)spavanje, koje me od početka drži. ostalo ništa. tako da sam sigurna da ti je sve okej
a strah je naravno neizostavan dio :D
zeka, leptirko sretno na pregledima!
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala cure... umirujuće djeluju vaše poruke... 🥰
Išla do pekare uzeti krug i vidila strudel sa visnjama...
Jedva sam izdržala do ureda
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Dobrodosle nove mame 💖 i sretno vama koje imate pregled danas sutra. 🤞🫶
Mopsika, dobrodošla! 🤗
.
Marta, drago mi je da je pregled prosao dobro i da bebica lijepo napreduje 💕
.
Cure koje imate danas preglede, sretno! 🍀 Da vam sto prije prode vrijeme cekanja 😁
.
Spominjale ste sto vam se jede a sto ne.. Bas zanimljivo kako je svakoj drugačije. Meni se u početku dok sam imala najgore mucnine jelo samo suho i slano ( najviše burek od sira, pite i sl.), ali mi nikad ne bi sjelo pa bi se ispovracala na kraju. Tada mi se pila i Cola, ali sam ju ipak zamjenila sa mineralnom i limunom. A sad sve obrnuto 😆 Trenutno mi najviše odgovaraju juhe, lagana i lešo hrana a fast food mi se gadi 😆 Također mi i slatko ne odgovara ( čokolada i to...). Jedva čekam sezonu lubenice! 😁
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
ElisaDay, cestitam na dobrom pregledu. Nadam se da će se i tlak normalizirati.
Lelo bas se lijepo zaokružio trbuh. Neka samo raste ❤️ I kao što su cure rekle, nemoj brinuti 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
E da, još nešto... Sve preporuke za Calzedonia tajice. Najbolje su od svih koje sam dosad nosila. Čvrste su, jako udobne i kvalitetne i nisu prozirne. 👌
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo javljam se nakon pregleda, bebica je super, jako je bila aktivna 🥰, raste i deblja se. Sve je dobro osim što mi je opet tlak visok, danas mi je bio 145/80.
Drugi tjedan idem vaditi krv (ogtt) i još mi je stavila neke parametre radi tog tlaka pa da vidimo je li se što poremetilo. U plusu sam 4 kg. E i doktorica mi je preporučila magnezij 375 mg.
Elisa imamo.isti problem , svaki out kad imam pregled tlak mi je visok. Pratim ga kuci nikad ne prelazi 125/ 80. Ocito su to fizicke reakcije na stres. Dr jos nije zabrinuta jer po mojim pracenjima sve je pod kontrolom i proteini su mi niski sto je dobro. Nadam se da je i kod tebe ista stvar u pitanju.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Elisa super za dobar pregled 🥂😍
Nada ni meni slatko ne odgovara nikako. Kod mene je zanimljiva stvar da mi u vrijeme jakih mučnina jedino od fast fooda ne bude gore i mogu ga pojesti, a od svega ostalog bude i povracam nakon tog. Ponekad se zabrinem jer ne unosim bas puno zdravog. Npr ni naranču ne mogu (koju inače obožavam) jer me kiselina ubije. Al Ajde barem zelenila dosta jedem.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Leptirko ja sam prva dva tjedna mucnina jela samo tost sa maslacem i pila kolu ziro. Presla sam na mivelu, mineralnu i donat.. al opet povremeno ubacim kolu to ki.je jedini porok.
Zeka mmm ja bi sve to jela ali nece u zeludac a jedem ocima i narucujem da mi sestra pravi krofne il svekrva se ukljuci pa salje o cemu sam pricaala i onda mi krivo kad ne mogu jest ili povratim i ne mogu vise.
Korni i Sreca to je odlicno da imate zdrav apetit , mimoisle su vas ove tegobe. Ali kazem opet nista mi nije tesko podnijet, znate vi najbolje 🫂
Nada isto tako samo slano i pite al kaze dr beba napreduje super pa se sam se prestala stresirati oko hrane. Ali.bas je cudan osjecaj kao druga osoba, bar sto se tice hrane.
Lelo ista sam ko ti cim jedan dan ne povracam ili mi nije odmah muka mislim se sta se događa, ali sve je uredu do sada i izasli smo iz krize i hrabro do prvih pravih pokreta.
.
P.s zaboravih napisat Elisa drago mi je da je sve uredu s bebicom 🫶🏻
Ostale cure koje cekaju pregeld sretno i bit ce sve super.❤️
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji