Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eonaria
    21. Veljača 2024. 21:57

Zeka i purple13, imala sam i jedne i druge osjećaje u par navrata, doslovno svaki dan nešto novo i svaki dan se pitam jel to normalno 😂

ElisaDay.
    21. Veljača 2024. 22:20

Ja sam se danas išla proći britvicom tamo dolje i bome žene moje, jedva, ja ništa već sad ne vidim, što će biti poslije 😭

Cijela sam se izrezala, koma ...

Johicaa
    21. Veljača 2024. 23:02

Hvala vam cure na dobrodošlici , divne ste❤️
    .
    Da jedan mali pisonja ako se ne pretvori u curicu kao sto zna biti kad ranije kazu spol 🤣
    Ja sam isto mislila da je kod mene curetak, neki cudan osjecaj, mozda zato jer smo ja i muz tjednima pregovarali o zenskim imenima nismo se mogli dogovoriti.
    .
    Kako su vam lipe pupice male. Meni se stomak preko noci zaokruzio ne mogu ga uvuc vise, jucer sam cak osjetila neke zmarce kao mjehurici da se micu..mogao bi to biti beban. 🤭
    Vidim da se i vi tuzite na bolove, mene kao da bole misici od trbusnjaka i kad peglam ili stojim duze zatezu me leđa. 
    I jos jedna cudna stvar ne vezana za bolove je da samo jedem pitu od krumpira, ne treba mi nista drugo..ne znam kako vi s hranom? 

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Leptirko22
    21. Veljača 2024. 23:14

Johicaa

Hvala vam cure na dobrodošlici , divne ste❤️
    .
    Da jedan mali pisonja ako se ne pretvori u curicu kao sto zna biti kad ranije kazu spol 🤣
    Ja sam isto mislila da je kod mene curetak, neki cudan osjecaj, mozda zato jer smo ja i muz tjednima pregovarali o zenskim imenima nismo se mogli dogovoriti.
    .
    Kako su vam lipe pupice male. Meni se stomak preko noci zaokruzio ne mogu ga uvuc vise, jucer sam cak osjetila neke zmarce kao mjehurici da se micu..mogao bi to biti beban. 🤭
    Vidim da se i vi tuzite na bolove, mene kao da bole misici od trbusnjaka i kad peglam ili stojim duze zatezu me leđa.
    I jos jedna cudna stvar ne vezana za bolove je da samo jedem pitu od krumpira, ne treba mi nista drugo..ne znam kako vi s hranom?

Ja sam postala tost i coca cola. Nezdravo znam, ali to je ono sto svaki dan jedem, kolu pokusavam bar svaki treci jer znam da je zivi otrov, al' sta mogu kad mi pase 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

korni
    22. Veljača 2024. 06:02

ElisaDay i ja sinoć imala iste probleme, nisam se izrezala, ali sva sam se izokretala da bi uspjela 😅 bit će to uskoro znanstvena fantastika 😂
    Johica moguce da je beban da 🥰 ja više nemam problema s hranom, sve mi paše 😂 totalno drukčija osoba (što se tiče hrane) prije i sada u trudnoći 😅
    Leptirko hvala na podsjetniku za tost, mogla bih se danas počastiti jednim 😋 pokušaj ubacit malo mineralnu umjesto cole, meni je znala na početku baš odgovarat.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    22. Veljača 2024. 07:53

Jutro cure...

Ne želim zvučati nezahvalno.. Ali se nekako brine...  krenulo je noćas, kao da nešto nije uredu... nemam nikakvih simptoma već danima, osim što ne spavam dobro noću, pa se očito bavim glupostima...
    Ne boli me ništa, nemam želja za hranom, mogu jesti sve... osim ove lijepe kvrgice ispred mene, kao da nisam trudna...
    Nemam iscjedak niti išta da bi išla na hitnu... pregled tek 12. Ko će izdržati 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Sreca3
    22. Veljača 2024. 07:59

Leeloo101

Jutro cure…

Ne želim zvučati nezahvalno.. Ali se nekako brine… krenulo je noćas, kao da nešto nije uredu… nemam nikakvih simptoma već danima, osim što ne spavam dobro noću, pa se očito bavim glupostima…
    Ne boli me ništa, nemam želja za hranom, mogu jesti sve… osim ove lijepe kvrgice ispred mene, kao da nisam trudna…
    Nemam iscjedak niti išta da bi išla na hitnu… pregled tek 12. Ko će izdržati

Zasto tako mislis, nemoj sekirati samu sebe. Da nesto nije u redu pa vec bi ti to fizicki osetila. Ja nisam gladna isto svaki dan nekad  me ubija glad nekad ne. Kad ti je bio zadnji pregled?

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    22. Veljača 2024. 08:01

Sto se tice hrane omiljeno- kuvane hrenovke hleb majonez i paradajiz-rajčica i to uvece 🤣....

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

zeka123
    22. Veljača 2024. 08:07

Ja jedem isto večinom nezdravo 😂...pomfri , puno coca cole , palacinke punjene kremom i bananama 😂 svaku večer 😂 , sendviče , krastavci u vrhnju 😂😂😂

Danas mi je pregled u 18:00 , držite fige 🙊🍀

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

marta96
    22. Veljača 2024. 08:08

Ej cure,ja jučer nisam stigla tipkati nakon pregleda,sve je uredno, beba veća po mjerama nego inače, ima 404grama 😇 idući put će me slati za ogtt, moramo početi sa željezom i to je ugl to. Idući pregled 13.3
    Ne mogu vjerovati koliko vrijeme leti,a ko da je bio jučer Božić 🥹

Kak ste vi cure? Bas mi je žao da nisam više aktivna,Elisa kak tvoj tlak?

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.