Doduše nisam baš pretjerano u miru bila ali izgkeda da sad zaista moram.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Evo me sa pregleda 😏
Beba je dobro , srce kuca.
Meni cerviks skraćen , otvorena malo i beba je jako , jako nisko. Strogo mirovanje , nosit pojas za trudnice , Utrogestan nastavit , magnezij i normabel po potrebi.
Ja se samo nadam da ću dogurat do sigurnih tjedana.
Samo mirno.... dan po dan i eto te na sigurnim tjednima. 💝
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Pozdrav Zeka..ja sam na temi skraćenog cerviksa+serklaz..i također na mirovanju. Nisu ti dali prijedlog za stavljanje serklaza ili pesara (prstena)?
Inače sam i ja ljetna trudnica ( sutra brojimo 24tj) i brojim tjedne do svoje djevojcice .
24tt prijevremeni porod 👼
Cure imate lijepe trbuščiće 🥰 i moj se vidi pošteno. Pogotovo ako odjenem nešto uže. Baš je buknuo u zadnja 2 tjedna. 😊 ali apetit mi je povećan pošteno. Kuham svaki dan. Jedem puno voća i povrća, ali mi tijelo žudi i za slatkišima. U prvih skoro 5. mjeseci sam dobila 3 kg. I sad u ovih mjesec dana jedno 3-4. Stalno nešto jedem. 🫣
Zeka….znam da je tesko mirovati jer imas decu.... ali probaj da lezis bas sto vise. Neka muz odradi umesto tebe sve sto moze❤️
I ja mislim da je serklaz ovde mozda dobra ideja. Jesu ti ista drugo predlozili?
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Pozdrav Zeka..ja sam na temi skraćenog cerviksa+serklaz..i također na mirovanju. Nisu ti dali prijedlog za stavljanje serklaza ili pesara (prstena)?
Inače sam i ja ljetna trudnica ( sutra brojimo 24tj) i brojim tjedne do svoje djevojcice.
Odbila sam hospitalizaciju jer zaista nemam kome djecu ostaviti. Imam kontrole svaki tjedan sada..😔
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Inače sam i ja ljetna trudnica ( sutra brojimo 24tj) i brojim tjedne do svoje djevojcice.
Odbila sam hospitalizaciju jer zaista nemam kome djecu ostaviti. Imam kontrole svaki tjedan sada..😔
Aha razumijem te..meni je prva bebica pa je sve puno jednostavnije. Ja sam bila hitno ostavljena na serklazi i ostala u bolnici još tjedan dana nakon. Sretno na pregledima i čuvaj se čim više možeš
24tt prijevremeni porod 👼
Zeka nadam se najboljem mogućem ishodu, miruj što više, nemoj se zezati.
Hvala cure moje na podršci 🥰💜
Evo i nas. Ja jednostavno obozavam svoju doktoricu.
Sve je u redu, cak smo dobili i 4D sliku, ja se ne mogu nadivit, ne prestajem gledat 🙈
Pregledala je i nuhalni i sve zivo sto treba u ovom periodu pregledat i rekla je da je sve dobro. Ne govori ona meni nikakve parametre osim velicine bebe i meni to iskreno pase da nebi ja poslije googlala pa vidila da je nesto granicno ili ne znam sto.
Pregled je trajao sigurno 10ak min je ona sve promatrala i gledala pa mi objasnjavala sta je sta. Pregled iduci je 21.3.
Sve koje imate uredne trudnoce - meni je doktorica rekla da ne dramim oko putovanja i takvih stvari jer u ovom periodu trudnoce mi ne mozemo apsolutno utjecat na bebu niti joj mozemo nastetit svojim postupcima pa eto ako ce kome to pomoci.
Zeka vjeruj svojoj doktorici i miruj maksimalno ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji