Pozdrav drage cure da vam se prodruzim na ovoj temi, poznate su mi Sreca ,Monny i Leelosa naseg maticnog foruma MPO.
Evo nešto malo o meni, imam 33 godine ovo je moja prva trudnoca iz potpomognute oplodnje. Trudna sam 14 tj., termin je 21.08. Na zadnjem pregledu sam saznala da je dječak i da je sve uredu. Trenutno sam kuci na komplikacijama zbog "blaže" hipermeze.
Čitam vas vec par dana i pokusala sam upratiti sta se događa.
Podrška za Monny i Delce uz nadu da ce sve biti dobro. Ja sam prije ove trudnoce radila kariogram jer je dr sumnjao na komplikacije takve vrste zbog ne ostvarenih trudnoca, pa na neki nacin razumijem taj strah.
Dobrodošla !! Nadam se da ce ti biti lijepo s nama 🙈
Pozdrav drage cure da vam se prodruzim na ovoj temi, poznate su mi Sreca ,Monny i Leelosa naseg maticnog foruma MPO.
Evo nešto malo o meni, imam 33 godine ovo je moja prva trudnoca iz potpomognute oplodnje. Trudna sam 14 tj., termin je 21.08. Na zadnjem pregledu sam saznala da je dječak i da je sve uredu. Trenutno sam kuci na komplikacijama zbog "blaže" hipermeze.
Čitam vas vec par dana i pokusala sam upratiti sta se događa.
Podrška za Monny i Delce uz nadu da ce sve biti dobro. Ja sam prije ove trudnoce radila kariogram jer je dr sumnjao na komplikacije takve vrste zbog ne ostvarenih trudnoca, pa na neki nacin razumijem taj strah.
Hej Johiceesjećam se i ja tebe.. drago mi je da vam je uspjelo… znam da je bilo komplikacija.. i nekako imam osjećaj da smo mpo trudnice dodatno preplasene..
Nadam se da su komplikacije točno kako kažeš blaže… o da ćeš ostatak trudnoce uživati 🥰
Laurell obzirom na povraćanje lijepo pupa napreduje😍
Monny bravooo, baš mi je drago da je amnio prošla u redu. Sigurna sam da će i nalazi biti dobri 🍀
Hellobaby baš lijepo od tebe 🥰
Johica dobrodošla 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Johica, dobrodošla 💙❤️
Super je vidjeti kad su žene solidarne i kad si pomažu međusobno, super ste sve ❤️
Lelo i Leptirko to i mene čudi 🤣 ne znam ni sama kako. Mora da će neko ogromno musko biti 😝
Johica dobrodosla nam 🤩
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Johica dobrodošla 🥰
A curice sa slikama jooooj 🥰 prekrasne ste! 🥰
Mene danas tako nekako nezgodno lupa da imam osjećaj da će nogica izaći kroz cerviks 😂 jedva čekam da se nekako ljepše namjesti! 😅
Leloi Leptirko to i mene čudi 🤣 ne znam ni sama kako. Mora da će neko ogromno musko biti 😝
Johicadobrodosla nam 🤩
Koliko si ti visoka?
Leloi Leptirko to i mene čudi 🤣 ne znam ni sama kako. Mora da će neko ogromno musko biti 😝
Johicadobrodosla nam 🤩
Koliko si ti visoka?
172-173
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ženice jako oštra bol , pikanje u vagini , kao da će izać nešto 😂...jel i kod vas tako ? 🤔
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ženice jako oštra bol , pikanje u vagini , kao da će izać nešto 😂…jel i kod vas tako ? 🤔
Ima svakakvih bolova na svakakvim mjestima. Mislim da ulazimo u tjedne kad ce to bit sve cesce 🫣
Johica dobrodošla u veselu ekipu! 🤩
Zeka i Eonaria mislim da svaki dan otkrivamo nove bolove. 🤣🤣 Vjerojatno je sve to normalno. Nekad imam osjecaj da munje prolaze tamo dolje hahaha.
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji