Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    21. Veljača 2024. 15:19

Ka cu sakupiti ovde robice da ne moram nista kupiti prvih par meseci HVALA vam  CUREEEEEE!

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Hellobaby
    21. Veljača 2024. 15:35

Sreca3

Hellobaby

Ajme cure, predivne ste 😍
    Zeka nadam se da je sve ok sa brisevima 🤞
    Nego..poklanjam robicu za curicu ako kojoj treba 🙂

Moze meniiiiii effesolori@gmail.com Mozes mi poslati u Zagreb odakle si.❤️🥰❤️🥰❤️

Poslala sam ti mail 😃

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Leptirko22
    21. Veljača 2024. 15:40

Sreca3

Ka cu sakupiti ovde robice da ne moram nista kupiti prvih par meseci HVALA vam CUREEEEEE!

Bogu hvala da jos uvijek ima dobrih ljudi! Drago mi je da su te cure usrecile 🥰❤️

Sreca3
    21. Veljača 2024. 16:03

Ovde su najlepse i najdivnije trudnice koje sam mogla da upoznam.
    Ako ikom bilo sta zatreba za kupiti ili doneti iz Beograda za Zagreb ili bilo kakva usluga javite mi se.

09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Johicaa
    21. Veljača 2024. 16:38

Pozdrav drage cure da vam se prodruzim na ovoj temi, poznate su mi Sreca , Monny  i Leelo sa naseg maticnog foruma MPO. 
    Evo nešto malo o meni, imam 33 godine ovo je moja prva trudnoca iz potpomognute oplodnje. Trudna sam 14 tj., termin je 21.08. Na zadnjem pregledu sam saznala da je dječak i da je sve uredu. Trenutno sam kuci na komplikacijama zbog "blaže" hipermeze. 
    Čitam vas vec par dana i pokusala sam upratiti sta se događa.
    Podrška za Monny i Delce uz nadu da ce sve biti dobro. Ja sam prije ove trudnoce radila kariogram jer je dr sumnjao na komplikacije takve vrste zbog ne ostvarenih trudnoca, pa na neki nacin razumijem taj strah. 

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

• Monny
    21. Veljača 2024. 16:46

Johicaa

Pozdrav drage cure da vam se prodruzim na ovoj temi, poznate su mi Sreca ,Monny i Leelosa naseg maticnog foruma MPO.
    Evo nešto malo o meni, imam 33 godine ovo je moja prva trudnoca iz potpomognute oplodnje. Trudna sam 14 tj., termin je 21.08. Na zadnjem pregledu sam saznala da je dječak i da je sve uredu. Trenutno sam kuci na komplikacijama zbog "blaže" hipermeze.
    Podrška za Monny i Delce uz nadu da ce sve biti dobro. Ja sam prije ove trudnoce radila kariogram jer je dr sumnjao na komplikacije takve vrste zbog ne ostvarenih trudnoca, pa na neki nacin razumijem taj strah.

Dobrodošla draga Johica ♥️
    Napokon dječak, čini mi se da vladaju curice 🤗

12/23 UZV ♥️✔️

Sreca3
    21. Veljača 2024. 16:48

Johicaaaa,dobro nam dosla!

nada23
    21. Veljača 2024. 17:01

Johicaa

Pozdrav drage cure da vam se prodruzim na ovoj temi, poznate su mi Sreca ,Monny i Leelosa naseg maticnog foruma MPO.

Dobrodošla Johica! 🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    21. Veljača 2024. 17:03

zeka123

https://ibb.co/F8V0KGR evo nas , kako ste vi ?🥰

Mene su zvali iz ordinacije da dođem sutra jer su stigli nalazi briseva , papa testa pa sam sad zabrinuta da nešto ne valja 😔

Slatki zeka peka 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    21. Veljača 2024. 17:08

Johicaa

Hej Johicee  sjećam se i ja tebe.. drago mi je da vam je uspjelo... znam da je bilo komplikacija..  i nekako imam osjećaj da smo mpo trudnice dodatno preplasene..

Nadam se da su komplikacije točno kako kažeš blaže... o da ćeš ostatak trudnoce uživati 🥰

Laurell obzirom na povraćanje lijepo pupa napreduje😍

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.