Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    23. Veljača 2024. 06:05

ElisaDay, marta bravo za dobre preglede 🤗
    Nada hvala na info za tajice. A jedne strane ih vec dugo planiram kupit, s druge odgadjam jer sam u haljinama non stop 😅
    Leeloo ajme lubenica, ne mogu dočekati. I inače mogu cijelo ljeto živjeti samo na njoj 😅
    Zeka bravo da je bebica dobro ❤️ vjerujem da ti je teško uz djecu mirovati, ali pokusaj si naći neku pomoć - prijateljicu da ti dodje na par sati ili neka muž uzme godisnji,bolovanje pa da bar malo možeš mirovati. One roidakal tablete, koje smo tu spominjale, ono šta sam ja iščitala o njima, dr ih vrlo često preporučuju kod skraćenog cervixa. Pokusaj si ih uzet, pa da i malo pomognu, super. Čuvaj se i uskoro si u sigurnim tjednima ❤️
    Leptirko bravo za dobar pregled 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• LaFemme
    23. Veljača 2024. 07:23

Bok cure, nisam vam se jako dugo javljala. Sada ću biti učestalija jer sam završila na mirovanju zbog skracenog crviksa i dodatno zbog problema sa palpitacijama (preskakanjem srca) i previsokim pulsom.

Čestitam svim curama na dobrim pregledima. 😊

katy_kaya
    23. Veljača 2024. 08:18

Zeka, LaFemme, Eonaria, samo polako i svi vjerujemo da ce biti sve u redu. 🤞😍 Vjerujem da nije lako mirovati, ali brzo ce proci vrijeme i doci ce tjedni kad se lakse dise. 
    Naletila sam na knjigu Godine prve - zasto su vazne, zagrebackog pedijatra Milivoja Jovancevica. Zgodna je za citanje, mozda pomogne za ubijanje vremena dok morate lezati. 

• LaFemme
    23. Veljača 2024. 08:28

Hvala katy_kaya i ja se nadam da će biti sve ok 😊
    Baaas sam gledala koju bi knjigu mogla početi čitati. Hvala na preporuci. 

ElisaDay.
    23. Veljača 2024. 09:21

Jedna preporuka s Temu-a, dakle ovaj set je odličan! A cijena smiješna! Čekala sam 15ak dana, uzela sam vel L radi trbuha, i super je. Mekan, udoban. Inače sam takve setove viđala po 3 puta višoj cijeni, a iskreno ne vrijede. 

Evo link

https://share.temu.com/keKobH6oAoA

ElisaDay.
    23. Veljača 2024. 09:22

Za sve cure koje moraju mirovati, možete vi to, proći će i ovo pa ćete uživati sa svojim bebicama ❤️❤️

purple13
    23. Veljača 2024. 10:03

ElisaDay.

Jedna preporuka s Temu-a, dakle ovaj set je odličan! A cijena smiješna! Čekala sam 15ak dana, uzela sam vel L radi trbuha, i super je. Mekan, udoban. Inače sam takve setove viđala po 3 puta višoj cijeni, a iskreno ne vrijede.

Evo link

https://share.temu.com/keKobH6oAoA

Jaooo bas sam jucer gledala haljine. Nisam jos nista narucila, ali mislim da hocu! 😅
    Leptirko cestitam na odlicnom pregledu i dobroj doktorici! 🥰
    Cure koje morate mirovati, mozda vam vrijeme malo upotpuni rodin tecaj, besplatan i moze se pogledati kad zelite. Prijavila se jesam, ali jos nisam odgledala, nadam se da je dobar.

💙5/24💙

zeka123
    23. Veljača 2024. 10:36

Ženice što se tiče trudničkog pojasa koji mi je preporučen imam totalno glupo pitanje. Dali se to nosi i kad je žena vani ili samo po doma ? 😅

Nadam se da ste sve dobro 💙

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Arianne
    23. Veljača 2024. 10:57

Ja ne moram mirovat, ali sam doma tako da imam dosta vremena.
    Pa sam se uclanila opet u knjiznicu i napokon pocela citati knjige Jo Nesboa, one s detektivom Harry Holeom.
    Ja volim dobre krimice i opustaju me, tako da su mi super (iako, upozoravam da se radi o ubojstvima). Sad ne mogu stat. Preporucam samo da ako to citate da idete po redu.
    Mislim malo kasnije potraziti i knjige o trudnoci, bebama itd. bila bi vec, ali sam u malom gradu i poznajem knjiznicarke pa da se ne odajem vec.

It's a boy 💙

laurell
    23. Veljača 2024. 11:02

Čestitke svima na dobrim preglediiiiima 🙏🏼🤩 samo neka se tako nastavi. 
    Zeka sad se strogo drži tog mirovanja! Nema zezanja. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.