Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    22. Veljača 2024. 15:10

laurell

Elisasuper za dobar pregled 🥂😍
    Nadani meni slatko ne odgovara nikako. Kod mene je zanimljiva stvar da mi u vrijeme jakih mučnina jedino od fast fooda ne bude gore i mogu ga pojesti, a od svega ostalog bude i povracam nakon tog. Ponekad se zabrinem jer ne unosim bas puno zdravog. Npr ni naranču ne mogu (koju inače obožavam) jer me kiselina ubije. Al Ajde barem zelenila dosta jedem.

Ajde barem ne jedeš slatko a zelenilo jedeš. 😁 Ma sve je to ok I normalno. Vjerojatno ćeš malo kasnije početi jesti zdravije. Sve se to nadoknadi 😊 Nemaš brige. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    22. Veljača 2024. 15:15

Johicaa

Leptirko ja sam prva dva tjedna mucnina jela samo tost sa maslacem i pila kolu ziro. Presla sam na mivelu, mineralnu i donat.. al opet povremeno ubacim kolu to ki.je jedini porok.
    Zeka mmmja bi sve to jela ali nece u zeludac a jedem ocima i narucujem da mi sestra pravi krofne il svekrva se ukljuci pa salje o cemu sam pricaala i onda mi krivo kad ne mogu jest ili povratim i ne mogu vise.
    Korni i Srecato je odlicno da imate zdrav apetit , mimoisle su vas ove tegobe. Ali kazem opet nista mi nije tesko podnijet, znate vi najbolje 🫂
    Nadaisto tako samo slano i pite al kaze dr beba napreduje super pa se sam se prestala stresirati oko hrane. Ali.bas je cudan osjecaj kao druga osoba, bar sto se tice hrane.
    Lelo ista sam ko ti cim jedan dan ne povracam ili mi nije odmah muka mislim se sta se događa, ali sve je uredu do sada i izasli smo iz krize i hrabro do prvih pravih pokreta.
    .
    P.s zaboravih napisat Elisa drago mi je da je sve uredu s bebicom 🫶🏻
    Ostale cure koje cekaju pregeld sretno i bit ce sve super.❤️

Ma nema stresiranja. Važno je da jedemo ono što nam trenutno najviše odgovara. Bebi svakako ništa ne fali, ona sebi uzima najbolje i napreduje. 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    22. Veljača 2024. 15:34

Nada i ja čekam lubenice, jagode, trešnje, nektarine

A od poroka do 12tt sam pojela 2 tegle nutelle, one velike 🫠

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    22. Veljača 2024. 15:46

Leeloo101

Nada i ja čekam lubenice, jagode, trešnje, nektarine

A od poroka do 12tt sam pojela 2 tegle nutelle, one velike 🫠

Još malo pa ćemo se barem zdravo nasladit sa svim voćem koje dolazi 😁
    E neka si se zadovoljila sa Nutellom 😅 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Matka24
    22. Veljača 2024. 18:18

Cure, da li vam se nekad desi kad odete piskiti da vas cijeli donji dio trbuha nekako bolucka i zateze, kao da ce nesto ispasti, ali samo u tom polozaju.

ElisaDay.
    22. Veljača 2024. 18:25

Johicaa

ElisaDay.

Evo javljam se nakon pregleda, bebica je super, jako je bila aktivna 🥰, raste i deblja se. Sve je dobro osim što mi je opet tlak visok, danas mi je bio 145/80.

Drugi tjedan idem vaditi krv (ogtt) i još mi je stavila neke parametre radi tog tlaka pa da vidimo je li se što poremetilo. U plusu sam 4 kg. E i doktorica mi je preporučila magnezij 375 mg.

Elisa imamo.isti problem , svaki out kad imam pregled tlak mi je visok. Pratim ga kuci nikad ne prelazi 125/ 80. Ocito su to fizicke reakcije na stres. Dr jos nije zabrinuta jer po mojim pracenjima sve je pod kontrolom i proteini su mi niski sto je dobro. Nadam se da je i kod tebe ista stvar u pitanju.

Mislim da je stres. Meni je svejedno stavila dosta parametra za vađenje krvi drugi tjedan, od uree do kreatinina, jetrenih probi itd. Pa ćemo vidjeti 

laurell
    22. Veljača 2024. 18:26

Matka24

Cure, da li vam se nekad desi kad odete piskiti da vas cijeli donji dio trbuha nekako bolucka i zateze, kao da ce nesto ispasti, ali samo u tom polozaju.

Meni zna tako biti nekad ako duže trpim. Pa me sve kao zategne dolje dok sjedim još 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

zeka123
    22. Veljača 2024. 18:46

Evo me sa pregleda 😏

Beba je dobro , srce kuca.
    Meni cerviks skraćen , otvorena malo i beba je jako , jako nisko. Strogo mirovanje , nosit pojas za trudnice , Utrogestan nastavit , magnezij i normabel po potrebi. 
    Ja se samo nadam da ću dogurat do sigurnih tjedana.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

purple13
    22. Veljača 2024. 19:06

zeka123

Evo me sa pregleda 😏

Meni cerviks skraćen , otvorena malo i beba je jako , jako nisko. Strogo mirovanje , nosit pojas za trudnice , Utrogestan nastavit , magnezij i normabel po potrebi.

Samo polako i koliko god mozes odmaraj i lezi. Mozda cerviks nadođe. 😍
    Elisaday cestitam na super pregledu! 🥰 Nadam se da ce ti svi ovi nalazi krvi doci dobri. 🤗

💙5/24💙

zeka123
    22. Veljača 2024. 19:10

purple13

zeka123

Evo me sa pregleda 😏

Samo polako i koliko god mozes odmaraj i lezi. Mozda cerviks nadođe. 😍
    Elisadaycestitam na super pregledu! 🥰 Nadam se da ce ti svi ovi nalazi krvi doci dobri. 🤗

Ja se nadam , pogoršalo se od zadnjeg puta a pila sam terapiju i mirovala 😔

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.