Evo mene , prvo čestitam svima na dobrim pregledima ⚘🌹 !
Ja sam otišla privatno nekom drugom i napravila sve kompletno. Prvo su u šoku da je neko bio tako nesposoban.
Ukratko , beba je dobro , koliko je vidio dolazi nam dečko 💙 ..ali da idem na ono bitnije , skraćen mi je cerviks 19 mm , prohodna za jagodicu prsta , strogo mirovanje. Kontrola za 10 dana a po potrebi ranije. Moram piti one tablete za čuvanje trudnoće. Imam nešto viška plodne vode pa ćemo i to pratit.
Nadam se da ćemo doć do termina.
Premjestit ću se od ginekologa gdje jesam iugleda da i privatnik može bit 💩
Malo sam smirenija ali opet zabrinuta kako ću do kraja.
Drago mi je da je beba dobro. Nisam upratila, u kojem si tjednu? Držim 🤞 da dalje bude sve dobro. ❤️
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Faith pijem ih iz prenatalne i druge vitamine. Baci malo oko na online ljekarne, mozda ih ima i kod vas 🙂 ako ne, nadam se da će onda uskoro netko pravac Njemačka 🙂
Zeka bravo, bitno da je beba dobro! Miruj, odmaraj, bez naprezanja i sl., bit će to sve dobro! 🍀 I da, mijenjaj ginekologa, ovaj jučerašnji je stvarno ispao loš i neprofesionalan. Dan po dan i doći ćeš do termina 🤞🍀🤗
E sad sam se malo zabrinula čitajući, meni je jučer mjerio cerviks- 36 mm, sve je zatvoreno, i rekao mi je da je sve to dobro. Sad vidim da je cerviksfaith 35, maša 38 pa mirovanje, i sad mi ništa nije jasno 😅 jel se to odreduje samo po mjeri koliki je cerviks ili i otvorenost itd.. 🙈
Koliko sam ja shvatila ovisi o tjednu trudnoće 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Ja sam otišla privatno nekom drugom i napravila sve kompletno. Prvo su u šoku da je neko bio tako nesposoban.
Ukratko , beba je dobro , koliko je vidio dolazi nam dečko 💙 ..ali da idem na ono bitnije , skraćen mi je cerviks 19 mm , prohodna za jagodicu prsta , strogo mirovanje. Kontrola za 10 dana a po potrebi ranije. Moram piti one tablete za čuvanje trudnoće. Imam nešto viška plodne vode pa ćemo i to pratit.
Drago mi je da je beba dobro. Nisam upratila, u kojem si tjednu? Držim 🤞 da dalje bude sve dobro. ❤️
14+4 , hvala ti 🥰
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
maŠa meni nije rekla mirovanje, samo da se pripazim i bez odnosa, putovanja i dizanja težine tako da pretpostavljam je to njen način da kaže mirovanje 🙈 do danas sam imala progesteron ali mi je rekla da ga sada ukinemo pa ćemo vidjeti kako će mi biti, tako da nemam nikakvu terapiju. A kontrola mi je opet za 4 tjedna, ja sam mislila da će isto reći da dođem kroz 2-3 tjedna baš zbog cerviksa ali ništa. Jedino ako nešto naravno osjetim da se odmah javim.
ElisaDay doma mi je donja granica povišena, gornja je za sada normalna. Isto mi je tako rekla 140/90 da se javim odmah za terapiju. Što se tiče cerviksa, moram nositi vrijednosti tlaka u petak na pregled pa ću ju baš pitati za češće kontrole.
A to sve ovisi od gin do gin, moja je odma vrlo ozbiljno sve shvatila sto mi je drago jer je i meni psihicki lakse kad me tako drzi na oku stalno i oprezna je oko svega, malo smori lezati stalno ali isplatit ce se 🥰 tako da malo se primirimo i dobro
Faith pijem ih iz prenatalne i druge vitamine. Baci malo oko na online ljekarne, mozda ih ima i kod vas 🙂 ako ne, nadam se da će onda uskoro netko pravac Njemačka 🙂
Zeka bravo, bitno da je beba dobro! Miruj, odmaraj, bez naprezanja i sl., bit će to sve dobro! 🍀 I da, mijenjaj ginekologa, ovaj jučerašnji je stvarno ispao loš i neprofesionalan. Dan po dan i doći ćeš do termina 🤞🍀🤗
E sad sam se malo zabrinula čitajući, meni je jučer mjerio cerviks- 36 mm, sve je zatvoreno, i rekao mi je da je sve to dobro. Sad vidim da je cerviksfaith 35, maša 38 pa mirovanje, i sad mi ništa nije jasno 😅 jel se to odreduje samo po mjeri koliki je cerviks ili i otvorenost itd.. 🙈
Određuje se i po cervixu i po otvorenosti, bitnije je da nema otvaranja. 36 mm za 20 tj je skroz ok :)
Definitivno dobra odluka za mijenjati ginekologa, drzimo fige da sve bude dobro 🤞🏻🥰
Faith, maŠa hvala na info 🤗 tako je, nema otvaranja, kaze sve zatvoreno 🙈 hvala vam puno ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
maŠa meni nije rekla mirovanje, samo da se pripazim i bez odnosa, putovanja i dizanja težine tako da pretpostavljam je to njen način da kaže mirovanje 🙈 do danas sam imala progesteron ali mi je rekla da ga sada ukinemo pa ćemo vidjeti kako će mi biti, tako da nemam nikakvu terapiju. A kontrola mi je opet za 4 tjedna, ja sam mislila da će isto reći da dođem kroz 2-3 tjedna baš zbog cerviksa ali ništa. Jedino ako nešto naravno osjetim da se odmah javim.
ElisaDay doma mi je donja granica povišena, gornja je za sada normalna. Isto mi je tako rekla 140/90 da se javim odmah za terapiju. Što se tiče cerviksa, moram nositi vrijednosti tlaka u petak na pregled pa ću ju baš pitati za češće kontrole.
Nadam se da će ti sve biti ok kao i meni, držim nam fige. Jel osjetiš povišen tlak ili? Možda si se i uzbudila kad ti je mjerila, ja mislim da je meni do toga jer kad dođem tamo sva sam pod stresom.
A što se cervixa tiče, def ne bi bilo loše da si više po kontrolama
Zeka 💓
Ja naručila trudnicki jastuk... pokušavam ne spavati na leđima.. pa zadnjih noći baš i ne spavam.. popodne me uhvati umor kao da sam mamurna.. a ne mogu zaspati 😒
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Zeka, drago mi je da je beba dobro. ❤️ Bit ćeš i ti, samo pozitivno i hrabro naprijed 💪🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji