Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LauraUna327
    06. Veljača 2024. 19:29

Zeka 💕💕🥰♥️ odlično da je sve u redu. 😘

It's a girl 💕

• Faith1509
    06. Veljača 2024. 19:31

maŠa mislim da moja nije išla odmah na strogo mirovanje jer je sve zatvoreno, naravno mirovati ću što više a ako nešto osjetim drugačije kao što mi je rekla pritisak (nadam se da neću) odmah ili kod nje ili na hitnu.
    ElisaDay osjetim, samo nisam do sad to pridavala visokom tlaku dok mi nije ona rekla 😂 u zadnja 2 tjedna sam baš imala učestale glavobolje, bez obzira što popijem tabletu kroz par sati opet počinje. I vrtoglavice ali to je rijetko. Uglavnom mi je ta glavobolja problem, po 3, 4 dana za redom me drži. Vidjeti ćemo za kontrole što će reći u petak, ali najbitnije da sam zatvorena i mirovanje će biti sada što više.
    Probati ću ove tablete što je Korni spomenula, nadam se da će nam biti sve okej 🤞🤞

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

zeka123
    06. Veljača 2024. 19:39

Cure hvala vam svima na lijepim riječima , idemo sve do kraja samo jako 🙏💪

Želim vam ugodan ostatak večerib😇🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Eonaria
    06. Veljača 2024. 19:53

Zeka lijepe vijesti, obavezno mijenjaj ginekologa i sad samo polako i odmaraj koliko možeš.  🥰

Pridružujem se svim boljkama pritiska, zatezanja, probadanja u donjem dijelu, i prednjem i stražnjem. 😂

Haru
    06. Veljača 2024. 20:01

Zeka, odlične vijesti! 🙌🏻
    Faith, nadam se da će se tlak stabilizirati. 🤞🏻
    Ja sam isto naručila jastuk za vikend i sada čekam da dođe. Uzela sam s Jukki stranice. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

• Faith1509
    06. Veljača 2024. 20:02

Haru

Zeka, odlične vijesti! 🙌🏻
    Faith, nadam se da će se tlak stabilizirati. 🤞🏻
    Ja sam isto naručila jastuk za vikend i sada čekam da dođe. Uzela sam s Jukki stranice. 🙂

Mislim da nas veći a ovdje ima s jukki stranice 😂😂 ja svoj grlim ko da mi je muž 🙈

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Eonaria
    06. Veljača 2024. 20:36

Daaa ja ga ne puštam otkako je stigao 😂

purple13
    06. Veljača 2024. 20:53

zeka123

Cure hvala vam svima na lijepim riječima , idemo sve do kraja samo jako 🙏💪

Želim vam ugodan ostatak večerib😇🥰

Nek je beba dobro, ostalo ce sve doci na svoje! 🥰🥰

💙5/24💙

Leeloo101
    07. Veljača 2024. 07:51

Jutro... je l ijedna provjerila sa dr da ne smijemo spavati na leđima?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

laurell
    07. Veljača 2024. 08:45

Leeloo101

Jutro… je l ijedna provjerila sa dr da ne smijemo spavati na leđima?

Ja sam se bome naspavala na leđima od početka trudnoće zbog mučnina i jedino tako mi je pasalo, malo uzdignuta i na leđima.. i sad s bubrežnim kamencima kad je bilo ista stvar. Samo na leđima pasalo. 🤷🏽‍♀️ 
    ako se ne varam to na leđima vise utječe kasnije ja mislim .. nisam sigurna nek me netko ispravi 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.