maŠa mislim da moja nije išla odmah na strogo mirovanje jer je sve zatvoreno, naravno mirovati ću što više a ako nešto osjetim drugačije kao što mi je rekla pritisak (nadam se da neću) odmah ili kod nje ili na hitnu.
ElisaDay osjetim, samo nisam do sad to pridavala visokom tlaku dok mi nije ona rekla 😂 u zadnja 2 tjedna sam baš imala učestale glavobolje, bez obzira što popijem tabletu kroz par sati opet počinje. I vrtoglavice ali to je rijetko. Uglavnom mi je ta glavobolja problem, po 3, 4 dana za redom me drži. Vidjeti ćemo za kontrole što će reći u petak, ali najbitnije da sam zatvorena i mirovanje će biti sada što više.
Probati ću ove tablete što je Korni spomenula, nadam se da će nam biti sve okej 🤞🤞
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Cure hvala vam svima na lijepim riječima , idemo sve do kraja samo jako 🙏💪
Želim vam ugodan ostatak večerib😇🥰
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Zeka lijepe vijesti, obavezno mijenjaj ginekologa i sad samo polako i odmaraj koliko možeš. 🥰
.
Pridružujem se svim boljkama pritiska, zatezanja, probadanja u donjem dijelu, i prednjem i stražnjem. 😂
Zeka, odlične vijesti! 🙌🏻
Faith, nadam se da će se tlak stabilizirati. 🤞🏻
Ja sam isto naručila jastuk za vikend i sada čekam da dođe. Uzela sam s Jukki stranice. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Zeka, odlične vijesti! 🙌🏻
Faith, nadam se da će se tlak stabilizirati. 🤞🏻
Ja sam isto naručila jastuk za vikend i sada čekam da dođe. Uzela sam s Jukki stranice. 🙂
Mislim da nas veći a ovdje ima s jukki stranice 😂😂 ja svoj grlim ko da mi je muž 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Cure hvala vam svima na lijepim riječima , idemo sve do kraja samo jako 🙏💪
Želim vam ugodan ostatak večerib😇🥰
Nek je beba dobro, ostalo ce sve doci na svoje! 🥰🥰
💙5/24💙
Jutro... je l ijedna provjerila sa dr da ne smijemo spavati na leđima?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Jutro… je l ijedna provjerila sa dr da ne smijemo spavati na leđima?
Ja sam se bome naspavala na leđima od početka trudnoće zbog mučnina i jedino tako mi je pasalo, malo uzdignuta i na leđima.. i sad s bubrežnim kamencima kad je bilo ista stvar. Samo na leđima pasalo. 🤷🏽♀️
ako se ne varam to na leđima vise utječe kasnije ja mislim .. nisam sigurna nek me netko ispravi
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji