Leeloo ja sam ispočetka imala visoku dozu 1200 mg, pa je smanjivanje išlo onda 3 dana 800g i 2 dana 400 mg i onda totalni prekid. Tako su mi iz klinike poslali u protokolu.
ElisaDay tlak mi je bio 140/80 a inače imam niži tlak. Rekla sam joj kako imam zadnja 2 tjedna jako često glavobolje pa misli da je to uzrok. Uglavnom moram mjeriti 2x dnevno i u petak joj odnijeti rezultate.
Baš sam zabrinuta zbog tog skraćeno cerviksa 😔 danas je 14+6 a od prošle kontrole se sada spustio na 3,5 cm. Ima li netko nekih savjeta ili riječi utjehe? Kontrolu je svejedno stavila opet za mjesec dana.
E to.. bravo .. kako si napisala ukinuli, mislila sam odjednom.. meni su tako bili rekli, ali sam znala da se ne smije.. pa kad sam sestri objasnila demonstrativno je otišla dr, i vraća se kaže, u pravu ste... a što da se bebi što dogodilo... uf
Haru imam i ja.. ne boli više.. mazem sa hemopropinom 7 dana, ali se ne povlači.. a prestalo je boljeti prije kreme
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Imaš pravo, kad se dogovorim sa svojom doktoricom ću im poslati mail da imam dogovoren privatno pregled i da se javljam po dogovoru, možda me samo hoće čuti hahahahahah
pa da :) kažeš im da ste ti i beba super, šalješ pozdrave svima i da ćeš im se javiti kad rodiš :D :D
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
kati_kayahvala ti :) da, odmah je malo lakše :)
Faithhvala ti, i ja čestitam tebi na dobrom pregledu :) ja pijem roidakal, jer sam za njega čitala po drugim forumima da je dobar, i između ostaloga vidjela da ga cure koje imaju skraćeni cerviks piju, pa si probaj naručiti, ne može naštetiti :)
nadahvala ti :) daaa, evo nas na polovicisreca2012bravo za dobar pregled :)
ericaaprivatno sam radila, u Fem Pointu (kod njih sam već godinama). Pregled je trajao cca 45 min, i pregleda sve bebine organe. ne znam kako pregled izgleda u bolnici,
martinasuper :))
srcekomeni je prvi pregled preko trbuha bio na 12+0. jučer je bio i vaginalni radi pregleda cerviksa, i to je trajalo kratko, samo da pregleda i izmjeri.
laurelldrago mi je da si bolje :)
Piješ to uz ostale prenatalne vitamine ili samo to? Baš ću pogledati, samo da nađem nekoga tko se uskoro vraća za Njemačku pa da mi kupi i donese 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sto se tiče cervixa meni je na prvom mjerenju sa 16 tjedana bio 38 mm, gin me stavila na mirovanje, krevet i nema mrdanja puno, voznja, odnosi, skakanja okolo nista. Svaka 2 tjedna mi je kontrola otkad sam krenula voditi trudnocu. Prije par dana na pregledu cervix 50 mm. Tako da treba malo mirovati, ne naprezati se i sve to bude dobro, naravno uz cesce kontrole i terapiju. Ja pijem duphaston 3x2
Od bolova isto svako malo zatezanje, probadanja dolje, grcici neki, jednom sam cak na hitnu isla zbog bolova i sve u redu, kazu da je normalno to 🤦🏼♀️ Pitala sam kako cu znati jesu dobri bolovi ili nisu (2 spontana krenula bolovima), kažu dodite pa cemo vas pregledati.
Od bolova isto svako malo zatezanje, probadanja dolje, grcici neki, jednom sam cak na hitnu isla zbog bolova i sve u redu, kazu da je normalno to 🤦🏼♀️ Pitala sam kako cu znati jesu dobri bolovi ili nisu (2 spontana krenula bolovima), kažu dodite pa cemo vas pregledati.
Leeloo ja sam ispočetka imala visoku dozu 1200 mg, pa je smanjivanje išlo onda 3 dana 800g i 2 dana 400 mg i onda totalni prekid. Tako su mi iz klinike poslali u protokolu.
ElisaDay tlak mi je bio 140/80 a inače imam niži tlak. Rekla sam joj kako imam zadnja 2 tjedna jako često glavobolje pa misli da je to uzrok. Uglavnom moram mjeriti 2x dnevno i u petak joj odnijeti rezultate.
Baš sam zabrinuta zbog tog skraćeno cerviksa 😔 danas je 14+6 a od prošle kontrole se sada spustio na 3,5 cm. Ima li netko nekih savjeta ili riječi utjehe? Kontrolu je svejedno stavila opet za mjesec dana.
Jel ti doma dobar, meni je recimo doma na digitalnom tlakomjeru uredan, a tamo mi uvijek skoči. Isto moram pratiti i pisati i svakih par dana na kontrolu, s time da je meni rekla ako skoči više od 140/90 onda je tek za terapiju.
E meni frendica ima skraćen cervix, trenutno miruje, trudna je 24 tjedna. Beba joj je ful nisko pa joj je dr rekla da ne sjedi previše, više nek leži. Zasad je sve okej ali mora na kontrole svaka 2 tjedna, mirovanje do daljnjeg, najvjerojatnije do kraja trudnoće. Beba je dobro.
Evo mene , prvo čestitam svima na dobrim pregledima ⚘🌹 !
Ja sam otišla privatno nekom drugom i napravila sve kompletno. Prvo su u šoku da je neko bio tako nesposoban.
Ukratko , beba je dobro , koliko je vidio dolazi nam dečko 💙 ..ali da idem na ono bitnije , skraćen mi je cerviks 19 mm , prohodna za jagodicu prsta , strogo mirovanje. Kontrola za 10 dana a po potrebi ranije. Moram piti one tablete za čuvanje trudnoće. Imam nešto viška plodne vode pa ćemo i to pratit.
Nadam se da ćemo doć do termina.
Premjestit ću se od ginekologa gdje jesam iugleda da i privatnik može bit 💩
Malo sam smirenija ali opet zabrinuta kako ću do kraja.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
maŠa meni nije rekla mirovanje, samo da se pripazim i bez odnosa, putovanja i dizanja težine tako da pretpostavljam je to njen način da kaže mirovanje 🙈 do danas sam imala progesteron ali mi je rekla da ga sada ukinemo pa ćemo vidjeti kako će mi biti, tako da nemam nikakvu terapiju. A kontrola mi je opet za 4 tjedna, ja sam mislila da će isto reći da dođem kroz 2-3 tjedna baš zbog cerviksa ali ništa. Jedino ako nešto naravno osjetim da se odmah javim.
ElisaDay doma mi je donja granica povišena, gornja je za sada normalna. Isto mi je tako rekla 140/90 da se javim odmah za terapiju. Što se tiče cerviksa, moram nositi vrijednosti tlaka u petak na pregled pa ću ju baš pitati za češće kontrole.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Faith pijem ih iz prenatalne i druge vitamine. Baci malo oko na online ljekarne, mozda ih ima i kod vas 🙂 ako ne, nadam se da će onda uskoro netko pravac Njemačka 🙂
Zeka bravo, bitno da je beba dobro! Miruj, odmaraj, bez naprezanja i sl., bit će to sve dobro! 🍀 I da, mijenjaj ginekologa, ovaj jučerašnji je stvarno ispao loš i neprofesionalan. Dan po dan i doći ćeš do termina 🤞🍀🤗
E sad sam se malo zabrinula čitajući, meni je jučer mjerio cerviks- 36 mm, sve je zatvoreno, i rekao mi je da je sve to dobro. Sad vidim da je cerviks faith 35, maša 38 pa mirovanje, i sad mi ništa nije jasno 😅 jel se to odreduje samo po mjeri koliki je cerviks ili i otvorenost itd.. 🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji