Ja zene opet od juce imam mucnine. Pa jel moguce🤣
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
E cure, od kojeg se tjedna uzv pocinje raditi preko trbuha, kakva su vasa iskustva s time? Malo mi bed doci na pregled i skinut se a ono treba preko trbuha, pa cisto da znam od kad ocekivati takav uzv🙈
E cure, od kojeg se tjedna uzv pocinje raditi preko trbuha, kakva su vasa iskustva s time? Malo mi bed doci na pregled i skinut se a ono treba preko trbuha, pa cisto da znam od kad ocekivati takav uzv🙈
Ja mislim od 14-og
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Uvijek se skinem jer me gleda svaki put i vaginalno. 🙈🤷♀️
💙5/24💙
Zeka zao mi je za takav pregled i nadam se današnjim ljepšim vijestima!!! 🙏🏼
.
Sto se bolova tiče, ja ih isto bas nemam pretjerano. Tu i tamo. Ali znam primjetiti ako sam puno na nogama, dok obavljam kućne poslove da me počne malo vise stezati ili probadati pa usporim.
.
Za mučnine - jucer sam jednom povracala, kasnije nisam i bas sam fino papala sve napokon nakon dosta dana di bi jedva 1 obrok pojela. Jedva čekam početi jesti SVE bez da mi je mučno 5min nakon. Baš mi fali to!!!
.
Moja situacija s bubrežnim kamencima je puno bolja hvala Bogu. Noćas je bila prva noć koju sam provela u miru. Napokon se naspavala. I osjećam se punooo bolje, još malkice osjetim taj bubreg, ali kaže urolog da je to zato jer je iziritiran. Kontrola mi je za 2 Tj.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Zekazao mi je za takav pregled i nadam se današnjim ljepšim vijestima!!! 🙏🏼
.
Sto se bolovatiče, ja ih isto bas nemam pretjerano. Tu i tamo. Ali znam primjetiti ako sam puno na nogama, dok obavljam kućne poslove da me počne malo vise stezati ili probadati pa usporim.
.
Za mučnine -jucer sam jednom povracala, kasnije nisam i bas sam fino papala sve napokon nakon dosta dana di bi jedva 1 obrok pojela. Jedva čekam početi jesti SVE bez da mi je mučno 5min nakon. Baš mi fali to!!!
.
Moja situacija s bubrežnim kamencima je puno bolja hvala Bogu. Noćas je bila prva noć koju sam provela u miru. Napokon se naspavala. I osjećam se punooo bolje, još malkice osjetim taj bubreg, ali kaže urolog da je to zato jer je iziritiran. Kontrola mi je za 2 Tj.
Bas mi je drago da si bolje i s mucninama i kamencima ! ❤️
Ja zene opet od juce imam mucnine. Pa jel moguce🤣
Naravno da je moguce😅, ja sam povracala do 18tjedna. Mucnine imam vec 2 dana jer sam pojela cips npr🤷♀️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Laurell bas ..,,mi je drago zbog tebe da konacno u miru uzivas u trudnoci.
Zeka bas mi je zao, nadam se da ces danas dobit lijepe vijesti i da ce ipak netko malo bolje objasniti sve. Ne volim ta pozurivanja jer je npr puna cekaonica.
Pa ja imam svoj termin i izvoli ga napravit kak treba. Bas me ljuti takav pristup❤️
Srceko23 meni je od nekog 13. Tj ja mislim .. ali mi svaki pit gleda vaginalno. Ja uvijek kao pitam kakav je pregled 😝, al dabe mi .. oboje je
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Leeloo ja sam ispočetka imala visoku dozu 1200 mg, pa je smanjivanje išlo onda 3 dana 800g i 2 dana 400 mg i onda totalni prekid. Tako su mi iz klinike poslali u protokolu.
ElisaDay tlak mi je bio 140/80 a inače imam niži tlak. Rekla sam joj kako imam zadnja 2 tjedna jako često glavobolje pa misli da je to uzrok. Uglavnom moram mjeriti 2x dnevno i u petak joj odnijeti rezultate.
Baš sam zabrinuta zbog tog skraćeno cerviksa 😔 danas je 14+6 a od prošle kontrole se sada spustio na 3,5 cm. Ima li netko nekih savjeta ili riječi utjehe? Kontrolu je svejedno stavila opet za mjesec dana.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji