Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    07. Veljača 2024. 15:53

Leeloo Moja ginekologica je dosta oprezna pa me poslala endokrinologu ali dosta njih ne reagira na taj niži TSH. Svakako je bolje nego da je viši. Možda malo iskomentirat nalaz s doktorom pa vidjet, nije loše iskontrolirati i druge hormone za svaki slučaj. Hvala ti 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

laurell
    07. Veljača 2024. 16:45

Moji nalazi krvi došli. Meni je TSH 1.08, ali mi je CRP povišen (36). Ocito je bubrežni kamenac potaknuo koju upalu. Čekam nalaze urinokulture pa ćemo vidjeti sto i kako. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    07. Veljača 2024. 17:15

ericaa meni je baš danas kolegica rekla da je prije bilo najlonki u dm-u, sutra ću bacit oko pa javim ako nađem 🙂
    Laurell 😔 stvarno se nadam da će ti se sve to brzo porijesavat da možeš bezbrižno uživati 🥰 🫂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

katy_kaya
    07. Veljača 2024. 17:48

Prijavljujem da mi je trbuh preko noci iskocio i sad se vidi 🫣 Ja sam bila uvjerena da se ne vidi, ali danas je jedna kolegica skuzila po trbuhu da sam trudna i osvijestila sam i ja da se vidi. Bas sam si smijesna 😂😂

• Matka24
    07. Veljača 2024. 18:10

Da li vam se ikad u drugom tromjesecju desi da vas na dvije sekunde presijece neka bol u donjem dijelu trbuha i odmah prode..to me tako isprepada ali kao da se taj donji dio trbuha rastegne na par sekundi. Vidim da ste pricale o nekim mogucim bolovima pa me zanima da li vas svaki dan nesto bolucka jer meni ne prode ni jedan dan bez nekih zatezanja sa svih mogucih strana trbuha.

• LauraUna327
    07. Veljača 2024. 18:44

Matka24

Da li vam se ikad u drugom tromjesecju desi da vas na dvije sekunde presijece neka bol u donjem dijelu trbuha i odmah prode..to me tako isprepada ali kao da se taj donji dio trbuha rastegne na par sekundi. Vidim da ste pricale o nekim mogucim bolovima pa me zanima da li vas svaki dan nesto bolucka jer meni ne prode ni jedan dan bez nekih zatezanja sa svih mogucih strana trbuha.

Daaaa ... I to svaki dan ... Od bockanja do laganog onog osjećaja da ćeš dobit, pa te presijeće u stidnoj kosti ili u guzi ... Ko struja. Kad me tako boluckalo sastrane kod bokova mislila sam da su jajnici ali su bili ligamenti. I to sve bude na par sekundi i ponovno sve okej. 
    Sva ta mala bol je normalna jer se sve širi i raste ... 
    Ja sam sad u 16tj .. manje se pojavljuju takvi sitni bolovi, ali zato su se u 13 i 14 javljali svaki dan. 
    Mene neki dan boljela slezena, ona bol ko kad trčiš a nemaš konde ... Legla sam se i prestalo je 🙂 

Niti ne obraćam više pažnju na tak sitne male bolove koje traju par sekundi. 

It's a girl 💕

• Faith1509
    07. Veljača 2024. 18:45

Srceko23 kod mene su glavobolja i vrtoglavica simptomi. Ali ovaj tjedan još mjerim tlak pa nosim ginekologici da vidim hoće li mi propisati kakvu terapiju.
    Matka24 i meni je tako, rekla ginekologica da je to normalno jer se maternica širi. Naravno ako je neka jača bol koja nije svakodnevna, najbolje se javiti ginekologici. 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

zeka123
    07. Veljača 2024. 19:02

Večer 🌹

Kako ste ?
    Ja sam se malo smirila , idem naprijed sa trudnoćom bez stresa. Ne želim si štetit. Pazim se maksimalno.
    Imam kroz dan nekakva pikanja u stidnoj kosti i razvaljuje me zdjelica zajedno sa kičmom.
    Pijem navečer i ujutro Utrogestan i aspirin.
    Uzela sam si mast protiv bolova za leđa jer ne mogu izgurat bol nikako.

Ja najlonke debele naručujem online. Vjerovali ili ne jedne su mi čitave još od prošle trudnoće. Jako su čvrste.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• manu11
    07. Veljača 2024. 19:14

Zeka123 bit ce to sve super, samo se pazi i uzivaj 🌸
    Ja sam bila reckala one normalne najlonke od par eura i to je grozno, spadnu i ni za to jedno koristenje nisu dobre tako da to nemojte radit 😂 pa sam odustala od njih, stalno sam u tajicama i dugom teddy kaputu ionako.
    Sto se tice lezanja, lezim i spavam svakako osim na trbuhu jer to ionako ne mogu i neprirodno mi je sad. Nemam bas neki veliki trbuh jer sam visoka, bas mi je mini 🙈 i mislim da ne treba legiti na ledjima samo kad je bas veliki stomak i teska beba pa se pritiscu te neke vene, mislim onako kao u trecem tromjesecju a dotad da nema problema 😊

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• ivy86
    07. Veljača 2024. 19:27

Matka24, ja svakodnevno imam neke bolove, jos od 11.sedmice. Nekad su kao upalni,nekad kao blagi menstrualni, nekad me bol presjece kad ucinim nagli pokret . S tim sto imam ureaplazmu, mada moji dr kazu da cisto sumnjaju da je to razlog. Prosto ne pridaju neku vaznost. Pocinjem se polako navikavati. Mislim da je to sve ok i individualno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.