Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    06. Veljača 2024. 14:32

Znači ima više Limenka ovdje  Da, to i je išijas, bar je meni znao biti, to u nogu kad lupi. 
    Meni su zadnji put na 12+3 radili vaginalno utz i loše se vidjelo i onda je preko trbuha i super se beba vidjela, rekla mi je doktorica da su mi miomi podigli maternicu pa da se zato vaginalno vidjelo loše a dobro preko trbuha. I sad mi je rekla da ćemo raditi preko trbuha i da muž može biti samnom 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Haru
    06. Veljača 2024. 14:35

Sreca3

Srceko23

E cure, od kojeg se tjedna uzv pocinje raditi preko trbuha, kakva su vasa iskustva s time? Malo mi bed doci na pregled i skinut se a ono treba preko trbuha, pa cisto da znam od kad ocekivati takav uzv🙈

Ja mislim od 14-og

Meni evo u subotu na 15+3 rekao doktor da sam ni vamo ni tamo za gledati. 😅 Puno trudna za vaginalni uzv, a malo za preko trbuha , u stilu to su tjedni između.  
    .
    Laurell baš mi je drago da si bolje. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

Martina1931
    06. Veljača 2024. 14:45

Meni je prvi uzv prek trbuha radila sa 12tjedana.
    Od tad radi tako, samo vaginalno da vidi se cerviks i polozaj posteljice

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

purple13
    06. Veljača 2024. 14:46

Haru

Sreca3

Srceko23

E cure, od kojeg se tjedna uzv pocinje raditi preko trbuha, kakva su vasa iskustva s time? Malo mi bed doci na pregled i skinut se a ono treba preko trbuha, pa cisto da znam od kad ocekivati takav uzv🙈

Ja mislim od 14-og

Meni evo u subotu na 15+3 rekao doktor da sam ni vamo ni tamo za gledati. 😅 Puno trudna za vaginalni uzv, a malo za preko trbuha , u stilu to su tjedni između.
    .
    Laurell baš mi je drago da si bolje. 🙂

Meni je to nevjerojatno kak svaki doktor ima drugaciji stil. 😅 Moja je mene s 11+5 gledala preko trbuha i otad bebu gleda samo tako jer ju vaginalno vise ne moze.

💙5/24💙

• Monny
    06. Veljača 2024. 14:58

Kod mene je zavaljena maternica i teško se vidi preko trbuha. Dr je pokusao u 13.tt, ali se vratio na vaginalni uzv.

12/23 UZV ♥️✔️

korni
    06. Veljača 2024. 15:01

kati_kaya hvala ti :) da, odmah je malo lakše :)
    Faith hvala ti, i ja čestitam tebi na dobrom pregledu :) ja pijem roidakal, jer sam za njega čitala po drugim forumima da je dobar, i između ostaloga vidjela da ga cure koje imaju skraćeni cerviks piju, pa si probaj naručiti, ne može naštetiti :)
    nada hvala ti :) daaa, evo nas na polovici 
    sreca2012 bravo za dobar pregled :)
    ericaa privatno sam radila, u Fem Pointu (kod njih sam već godinama). Pregled je trajao cca 45 min, i pregleda sve bebine organe. ne znam kako pregled izgleda u bolnici,
    martina super :))
    srceko meni je prvi pregled preko trbuha bio na 12+0. jučer je bio i vaginalni radi pregleda cerviksa, i to je trajalo kratko, samo da pregleda i izmjeri. 
    laurell drago mi je da si bolje :)

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ericaa
    06. Veljača 2024. 15:09

korni

kati_kayahvala ti :) da, odmah je malo lakše :)
    Faithhvala ti, i ja čestitam tebi na dobrom pregledu :) ja pijem roidakal, jer sam za njega čitala po drugim forumima da je dobar, i između ostaloga vidjela da ga cure koje imaju skraćeni cerviks piju, pa si probaj naručiti, ne može naštetiti :)
    nadahvala ti :) daaa, evo nas na polovicisreca2012bravo za dobar pregled :)
    ericaaprivatno sam radila, u Fem Pointu (kod njih sam već godinama). Pregled je trajao cca 45 min, i pregleda sve bebine organe. ne znam kako pregled izgleda u bolnici,
    martinasuper :))
    srcekomeni je prvi pregled preko trbuha bio na 12+0. jučer je bio i vaginalni radi pregleda cerviksa, i to je trajalo kratko, samo da pregleda i izmjeri.
    laurelldrago mi je da si bolje :)

Hvala na odgovoru, ja vodim privatno trudnoću i mislila sam sve privatno obavljat šta mogu samo me živcira što se moram javit na humanu u 20 tt. Glupo mi je ignorirat kad su mi rekli a izgubim pol dana kod njih i ne znam koliko su temeljiti... a dva pregleda u 7 dana mi se neda...Baš ću pitat ginekologicu u četvrtak što ona misli 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

korni
    06. Veljača 2024. 15:14

ericaa

korni

kati_kayahvala ti :) da, odmah je malo lakše :)
    Faithhvala ti, i ja čestitam tebi na dobrom pregledu :) ja pijem roidakal, jer sam za njega čitala po drugim forumima da je dobar, i između ostaloga vidjela da ga cure koje imaju skraćeni cerviks piju, pa si probaj naručiti, ne može naštetiti :)
    nadahvala ti :) daaa, evo nas na polovicisreca2012bravo za dobar pregled :)
    ericaaprivatno sam radila, u Fem Pointu (kod njih sam već godinama). Pregled je trajao cca 45 min, i pregleda sve bebine organe. ne znam kako pregled izgleda u bolnici,
    martinasuper :))
    srcekomeni je prvi pregled preko trbuha bio na 12+0. jučer je bio i vaginalni radi pregleda cerviksa, i to je trajalo kratko, samo da pregleda i izmjeri.
    laurelldrago mi je da si bolje :)

Hvala na odgovoru, ja vodim privatno trudnoću i mislila sam sve privatno obavljat šta mogu samo me živcira što se moram javit na humanu u 20 tt. Glupo mi je ignorirat kad su mi rekli a izgubim pol dana kod njih i ne znam koliko su temeljiti… a dva pregleda u 7 dana mi se neda…Baš ću pitat ginekologicu u četvrtak što ona misli

ma ništa :) vjerujem ti da, ja sam bila izludila s onim folikulometrijama i konstantnim čekanjem po dva sata.. iskreno, ne vjerujem da su ovako temeljiti jer nemaju ni toliko vremena posvetiti se.. probaj im poslati mail da si htjela privatno odraditi i da ako ne trebaš da ne biš dolazila, ali vidi naravno i sa svojom ginekologicom.

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ericaa
    06. Veljača 2024. 15:17

korni

ericaa

Hvala na odgovoru, ja vodim privatno trudnoću i mislila sam sve privatno obavljat šta mogu samo me živcira što se moram javit na humanu u 20 tt. Glupo mi je ignorirat kad su mi rekli a izgubim pol dana kod njih i ne znam koliko su temeljiti… a dva pregleda u 7 dana mi se neda…Baš ću pitat ginekologicu u četvrtak što ona misli

ma ništa :) vjerujem ti da, ja sam bila izludila s onim folikulometrijama i konstantnim čekanjem po dva sata.. iskreno, ne vjerujem da su ovako temeljiti jer nemaju ni toliko vremena posvetiti se.. probaj im poslati mail da si htjela privatno odraditi i da ako ne trebaš da ne biš dolazila, ali vidi naravno i sa svojom ginekologicom.

Imaš pravo, kad se dogovorim sa svojom doktoricom ću im poslati mail da imam dogovoren privatno pregled i da se javljam po dogovoru, možda me samo hoće čuti hahahahahah

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

korni
    06. Veljača 2024. 15:19

ericaa

Imaš pravo, kad se dogovorim sa svojom doktoricom ću im poslati mail da imam dogovoren privatno pregled i da se javljam po dogovoru, možda me samo hoće čuti hahahahahah

pa da :) kažeš im da ste ti i beba super, šalješ pozdrave svima i da ćeš im se javiti kad rodiš :D :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.