Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    07. Veljača 2024. 09:06

Jutro, a sta je sa desnim bokom jel stvarno zabranjeno spavati na desnom boku ja se prevrcem u toku noci i nadjrm se na desnom boku bar sat dva da spavam u toku noci.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    07. Veljača 2024. 09:17

Zeka,drago mi je zbog tebe molim te cuvaj se.❤️

09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

purple13
    07. Veljača 2024. 09:19

Laurell mislim da si u pravu, spavanje na leđima se ne preporuca u kasnijoj trudnoci. Meni to nikad doktori nisu spomenuli nego internet. 🤣🤣🤣🤣
    Sreca3 koliko sam shvatila sve je bolje od spavanja na leđima, najidealnije na lijevom boku. No nije zabranjeno na desnom.. ma mislim pa nismo roboti, vrtimo se po noci. Znala sam se probuditi potrbuske pa sam panicarila, ali i to bi se moglo samo je kasnije neudobno.

💙5/24💙

maŠa
    07. Veljača 2024. 09:24

Meni gin nista nije spominjala za spavanje, trudim se da je najcesce lijevi bok al bome se cesto i na leđima probudim

Sreca3
    07. Veljača 2024. 09:31

Ajde super , ma kad sam stalno u strahu od svega. 
    Secam se kad sam bila mladja ja sam mislila to zatrudnis od 1 keksa i to sve bude lagano nista ne bili i brzo se porodis a ono prvo ostati u drugom stanju za mene je bila naucna fantastika a tek izgurati 9 meseci stvarno ja ne znam kako smo mi zene normalne evo kunem ti se.

ElisaDay.
    07. Veljača 2024. 09:36

Faith1509

maŠa mislim da moja nije išla odmah na strogo mirovanje jer je sve zatvoreno, naravno mirovati ću što više a ako nešto osjetim drugačije kao što mi je rekla pritisak (nadam se da neću) odmah ili kod nje ili na hitnu.
    ElisaDay osjetim, samo nisam do sad to pridavala visokom tlaku dok mi nije ona rekla 😂 u zadnja 2 tjedna sam baš imala učestale glavobolje, bez obzira što popijem tabletu kroz par sati opet počinje. I vrtoglavice ali to je rijetko. Uglavnom mi je ta glavobolja problem, po 3, 4 dana za redom me drži. Vidjeti ćemo za kontrole što će reći u petak, ali najbitnije da sam zatvorena i mirovanje će biti sada što više.
    Probati ću ove tablete što je Korni spomenula, nadam se da će nam biti sve okej 🤞🤞

Ja sam imala glavobolje ali se ispostavilo da su to migrene, možda 3 puta od početka trudnoće. Dr mi je rekla da sumnja da su od visokog tlaka jer bi tlak trebao biti itekako viši od mog da uzrokuje glavobolje. Ali ako je tebi bio jako nizak prije, i ako ti se još i vrti, bolje da te stavi pod terapiju ako je nužno. 
    A što se tiče mirovanja, što je tu je, možeš ti to, glavno da je beba dobro.

• LauraUna327
    07. Veljača 2024. 10:18

Sreca3

Secam se kad sam bila mladja ja sam mislila to zatrudnis od 1 keksa i to sve bude lagano nista ne bili i brzo se porodis a ono prvo ostati u drugom stanju za mene je bila naucna fantastika a tek izgurati 9 meseci stvarno ja ne znam kako smo mi zene normalne evo kunem ti se.

Sad si me baš nasmijala 😂 o ovom i na razmišljam zadnja dva dana 🙈
    Dok nisam počela proučavati nisam niti znala kaj se sve smije, a kaj ne smije. A što je najbolje nitko o ničemu ne priča. Sve cure oko mene koje su bile trudne .. na pitanje kako si i kako ide trudnoća? Uvijek sam dobila odgovor sve je okej mučnina i povraćanje i to je uglavnom to. 
    A sad kad sam ja ostala trudna ... Znanstvena fantastika .. osjećam se ko pekmez uz sve njih 😂

It's a girl 💕

Sreca3
    07. Veljača 2024. 10:21

korni

Faith, maŠa hvala na info 🤗 tako je, nema otvaranja, kaze sve zatvoreno 🙈 hvala vam puno ❤️

Korni, i ja isto to koristim samo se ovde zove Aleract,od kad sam imala ovo zadnje krvarenje pre 8 dana.
    To je mnogo dobra stvar meni je ginekolog u Beogradu odmah to pomenula kad je videla nisku posteljicu i evo , ne znam jel od toga ali sve je super nemam vise ni smedji iscedak.

Sreca3
    07. Veljača 2024. 10:23

LauraUna327

Sreca3

Sad si me baš nasmijala 😂 o ovom i na razmišljam zadnja dva dana 🙈
    Dok nisam počela proučavati nisam niti znala kaj se sve smije, a kaj ne smije. A što je najbolje nitko o ničemu ne priča. Sve cure oko mene koje su bile trudne .. na pitanje kako si i kako ide trudnoća? Uvijek sam dobila odgovor sve je okej mučnina i povraćanje i to je uglavnom to.
    A sad kad sam ja ostala trudna … Znanstvena fantastika .. osjećam se ko pekmez uz sve njih 😂

Ma uzas jedan....🤣....ajde samo da sve bude ok i izdrzacemo sve.

korni
    07. Veljača 2024. 11:11

faith evo sreca3 ima super info :) hvala ti sreca :) ja sam pila jednu dnevnu, od danas počinjem s dvije (piše da se piju 1-2), psiha sa cervixom je napravila svoje 
    ja se trudim spavati na lijevom boku, iako se često probudim na desnom i kad god sam na kauču, pokušavam biti na lijevom. mislim da je to bitno tek pred kraj trudnoće, ali ja si stalno furam film, na šta god se ranije priviknem, poslije će mi biti lakše 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.