Identicno i meni ta bol u nogu, vec sam par dana polupokretna i toliko mi se tesko dignut iz sjedeceg ili lezeceg polozaja. Htjela sam i to dodati, ali mi bilo neugodno toliko kukati pa sam se nadala ako ce netko spomenuti😅
Mislim da je to živac od kičme, to mi je znalo biti kad me ukoči. Ali ova bol u zdjelici i doslovno visoko gdje je rub gaćica, među nogama, baš te kosti me bole. Hodam ko Limenko. Ima dana da je skoro bezbolno a ima dana da jedva hodam i šepam. Kažu da se ligamenti šire samo je netko osjetljiviji. Nisam imala mučnine, glavobolje i te tegobe pa imam zatvor i sje... zdjelicu hahahahaa
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pregled gotov, s bebom je sve u redu 😊 imam povišeni tlak, rekla je da pratim ovaj tjedan ako bude i dalje visok da će mi dati terapiju. I rekla je da mi se grlić malo skratio, 3,5 tako da ćemo i to morati pratiti. Izbacila mi utrogestan. Iduća kontrola 5.3.
Koliki ti je bio tlak? Mene s time gnjave evo već sigurno mjesec dana, svakih par dana na kontrolu ali kaže da mi još nije za terapiju, da će samo pratiti. Meni je doma dobar ali je tamo 140/70 pa sam luda, ne znam više jel li od uzbuđenja ili što?
Zeka baš mi je žao na takvom iskustvu, sretno danas i vjerujem da će sve biti dobro
Ostalima čestitke na dobrim pregledima ❤️
Evo mene nije bilo neko vrijeme jer mi aplikacija nije dala da se prijavim preko Facebook profila pa sam morala napraviti baš pravi profil, registrirati se i sve. Pa me eto opet 🤚
Identicno i meni ta bol u nogu, vec sam par dana polupokretna i toliko mi se tesko dignut iz sjedeceg ili lezeceg polozaja. Htjela sam i to dodati, ali mi bilo neugodno toliko kukati pa sam se nadala ako ce netko spomenuti😅
Mislim da je to živac od kičme, to mi je znalo biti kad me ukoči. Ali ova bol u zdjelici i doslovno visoko gdje je rub gaćica, među nogama, baš te kosti me bole. Hodam ko Limenko. Ima dana da je skoro bezbolno a ima dana da jedva hodam i šepam. Kažu da se ligamenti šire samo je netko osjetljiviji. Nisam imala mučnine, glavobolje i te tegobe pa imam zatvor i sje… zdjelicu hahahahaa
Umirem na ovo da hodas ko Limenko ahhahahahah.
Suosjecam s vama, nije ni mene zaobislo. Jucer sam muzu rekla da se osjecam ko penzic jer ko da me isijas uhvatio ahhahah. Jednu noc me uzasno bolio/trnuo desni bok pa sam izbacila trudnicki jastuk i sad je okej. Hahahah
Sreca3 cestitam na super pregleduuu! 🥰💞🥳
💙5/24💙
Pobrkala sam srece, haha. Sreca2012 cestitam na pregledu 😅🥳🥳
💙5/24💙
Cure, kako stojite s bolovima u drugom tromjesecju? Ja sam mislila da ce magicno proci, a evo nema dana da me nesto ne zateze i bocka po donjem dijelu trbuha, jajnicima, preponama, stidnoj kosti, kostima straznjice..nema di ne boli pa pliz recite da nisam jedina koja i u drugom tromjesecju osjeti sve to🙈
Joj, nisam jedina. Mene ne znam više šta boli. Zdjelica, prepone, stidna kost, iza od trtice lijevo i desno pa živac udara u nogu toliko da šepam. Ima dana da mi je baš bolno i teško hodat i ustat se… Ko da mi cijela zdjelica mijenja formu. I počeo mi je prije cca 2 tjedna, znači ulaskom u drugo tromjesečje. Mislila sam da je zato što ne vježbam a išla sam na fitnes 3* tjedno. Iskreno ima dana da me to baš ograničava…
I kod mene su prisutni svi ti bolovi. Isto mi bilo neugodno prijaviti i kukati 😂
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja upadam samo radi cura koje imaju nize polozenu posteljicu🙈
Pratim tu i tamo, al slabo sam na forumu opcenito.
Ugl u 16tt mi je bila posteljica prelazila usce nekih 10ak mm.
Danas sam ev 20 tjedana, podigla se za par cm iznad usca i sve je super😊
Cist da se ne brinete, stigne se ona podignut jos visoko visoko🥳
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Wooohooo .. hvala ti Martina1931 na informaciji 🥰🥰
Ja jos cca dva i pol tjedna čekam da vidim jel se pomakla 💕
I curke čestitam na odličnim pregledima 🥰🥰🥰💕 neka se nastave
It's a girl 💕
Hvala na podijeljenom iskustvu.
Što se tiče ovih bolova koje navodite, da se ne ureknem nemam ih.
S druge strane javio se hemoroid pa imam njega. 🤣😑
'21. 💙
'24. 💛
Hvala tiiiiiiiii❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sortiraj odgovore
Najstariji