faith evo sreca3 ima super info :) hvala ti sreca :) ja sam pila jednu dnevnu, od danas počinjem s dvije (piše da se piju 1-2), psiha sa cervixom je napravila svoje
ja se trudim spavati na lijevom boku, iako se često probudim na desnom i kad god sam na kauču, pokušavam biti na lijevom. mislim da je to bitno tek pred kraj trudnoće, ali ja si stalno furam film, na šta god se ranije priviknem, poslije će mi biti lakše
Verujem ti, paranoja🤣-da pise dve ja sam odmah pocela sa dve jedna jutro i jedna uvece.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Znači imam fore... kaže feendica da na leđima se može dogoditi da se pritisne neka žila za dovod kisika i da je to problem, ali da se to osjeti pa promijeniš stranu. Da ne bi trebalo utjecati na bebu
Došao mi tsh 0.27 to je malo niže... valjda nije problem🙄
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
faith evo sreca3 ima super info :) hvala ti sreca :) ja sam pila jednu dnevnu, od danas počinjem s dvije (piše da se piju 1-2), psiha sa cervixom je napravila svoje
ja se trudim spavati na lijevom boku, iako se često probudim na desnom i kad god sam na kauču, pokušavam biti na lijevom. mislim da je to bitno tek pred kraj trudnoće, ali ja si stalno furam film, na šta god se ranije priviknem, poslije će mi biti lakše
Vidim i tražila ali nema ni pod tim imenom 🤣 zna li netko kako se zove u njemačkoj slučajno?
I kod mene ista situacija, lijevi desni bok malo mijenjam kako stignem 🤣
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Znači imam fore… kaže feendica da na leđima se može dogoditi da se pritisne neka žila za dovod kisika i da je to problem, ali da se to osjeti pa promijeniš stranu. Da ne bi trebalo utjecati na bebu
Došao mi tsh 0.27 to je malo niže… valjda nije problem🙄
Meni je TSH bio 0,33 pa na drugom vađenju 0,1, te su me poslali me endokrinologu. Za svaki slučaj. Vadila sam i druge hormone štitnjače i antitijela i budući je to sve ok, endokrinolog mi je rekao da u prvom tromjesečju zna pasti TSH i da u drugom iskontroliram, ako je OK da ne treba terapija. Idem sutra opet vaditi. Pisala o tom prije 10 dana...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pitanje za one kojima trbuh se već vidi i smetaju normalne najlonke. Gdje kupujete najlonke za trudnice, tipo 40 dena? Hladno mi je za biti bez a normalne su me počele žuljati kad sjedim ili ako nisu višu struk se sfrću pa je sve skupa užas. U dm i Calzedoniji ih ima ali su jako skupe, preko 10e za 1 par. Ja to brzo poderem i imamo štenca doma tako da ako ih ne sredim ja sredi ih ona i puno mi je davati 10 e za 1 par. Ako tko ima savjet
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Vidim i tražila ali nema ni pod tim imenom 🤣 zna li netko kako se zove u njemačkoj slučajno?
U DE nema takva kombinacija samo posebno ALA (Alpha-Liponsäure) na Shop Apotheke. U ovome što cure piju ima i magnezij i B6, ali to svakako uzimamo sve u ostalim vitaminima. Ja ću vjerojatno naručiti tako.
12/23 UZV ♥️✔️
U DE nema takva kombinacija samo posebno ALA (Alpha-Liponsäure) na Shop Apotheke. U ovome što cure piju ima i magnezij i B6, ali to svakako uzimamo sve u ostalim vitaminima. Ja ću vjerojatno naručiti tako.
https://apotekos.com/proizvod/roidakal-30-tableta-odrzavanje-trudnoce-%ce%b1-lipoicna-kiselina-magnezij-i-vitamin-b/
Šalju u Njemačku GLSom ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
https://apotekos.com/proizvod/roidakal-30-tableta-odrzavanje-trudnoce-%ce%b1-lipoicna-kiselina-magnezij-i-vitamin-b/
Šalju u Njemačku GLSom ☺️
Hvala puno 😍😍
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Znači imam fore… kaže feendica da na leđima se može dogoditi da se pritisne neka žila za dovod kisika i da je to problem, ali da se to osjeti pa promijeniš stranu. Da ne bi trebalo utjecati na bebu
Došao mi tsh 0.27 to je malo niže… valjda nije problem🙄
Meni je TSH bio 0,33 pa na drugom vađenju 0,1, te su me poslali me endokrinologu. Za svaki slučaj. Vadila sam i druge hormone štitnjače i antitijela i budući je to sve ok, endokrinolog mi je rekao da u prvom tromjesečju zna pasti TSH i da u drugom iskontroliram, ako je OK da ne treba terapija. Idem sutra opet vaditi. Pisala o tom prije 10 dana…
Očito sam previdila, jer mi nije tema bila u fokusu..
Hvala ti.. sljedeći tjedan je pregled pa ćemo vidjeti što i kako dalje...sretno sutra🤞
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Cure s povisenim tlakom- jel imate kakve simptome? Meni danas bas neki pritisak u glavi, vratu i ramenima pa me kopka jel do tlaka, a nemam tlakomjer jer inace uvijek imala nizak tlak. Jedino kad vidim doktore i bijele kute se malo povisi.
Sortiraj odgovore
Najstariji