Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LauraUna327
    03. Veljača 2024. 10:08

Hellobaby kako prekrasan trbuščić
    Zeka na Štamparu kroz 2-4 dana (uglavnom dođe za 2 dana) i to je preko uputnice. 

It's a girl 💕

purple13
    03. Veljača 2024. 10:12

Hellobaby

Jutro curke!
    Jutros se moja dva zvrka rano probudila, a mama bi još spavala 😅
    Eonariadrago mi je što si došla kući 🥰
    Ajme jastuk, tamo stoji na polici i nikako da ga operem i počnem koristiti a dobro bi mi došao
    Evo i nas 🙂
    https://ibb.co/kmVJwk3

Ajme kako dobar trbuh!! 💞
    Zeka sretno s doktorom, nadam se da nije nista ozbiljno i da te ne boli vise. Meni su za urinokulturu i briseve rekli 7 dana da se ceka nalaz.
    Bopsich pa predivno, dvije bebe 😍😍 nekako je slatko sto se ova druga ne zeli pokazati hahah

💙5/24💙

Leptirko22
    03. Veljača 2024. 11:56

Hellobaby savrseno slatko 🙈🙈🙈🙈

• Sreća2012
    03. Veljača 2024. 13:08

Cure moje ja imam pitanje… je li se koja od vas susrela s naglim prestankom mucnina. Traju mi od 6 tj a sad sam 9+6 i ujutro sam se probudila bez njih. Citala sam po internetu malo i vidim da to nije uvijek bas neki dobar znak… znaci svaki dan ih osjetim i imam, nekad vise nekad manje. Ali danas bas nista. I jos me uvatila grlobolja i cijela sam nikakva… Pregled mi je sad iduci tjedan ali bas nemam mira😩

purple13
    03. Veljača 2024. 13:14

Sreća2012

Cure moje ja imam pitanje… je li se koja od vas susrela s naglim prestankom mucnina. Traju mi od 6 tj a sad sam 9+6 i ujutro sam se probudila bez njih. Citala sam po internetu malo i vidim da to nije uvijek bas neki dobar znak… znaci svaki dan ih osjetim i imam, nekad vise nekad manje. Ali danas bas nista. I jos me uvatila grlobolja i cijela sam nikakva… Pregled mi je sad iduci tjedan ali bas nemam mira😩

Meni je tako bilo pa sam navecer plakala od brige. 🤣
    Ali sve je u savrsenom redu s trudnocom. Jednostavno mucnine naglo stanu nekome.
    Ako ce ti biti utjeha, odi na pregled, al izostanak mucnine nije znak da nesto ne valja (moze biti, ali ne mora) - pogotovo ako nemas neke lude bolove i krvarenja.

💙5/24💙

• Sreća2012
    03. Veljača 2024. 13:22

purple13

Sreća2012

Ali sve je u savrsenom redu s trudnocom. Jednostavno mucnine naglo stanu nekome.
    Ako ce ti biti utjeha, odi na pregled, al izostanak mucnine nije znak da nesto ne valja (moze biti, ali ne mora) - pogotovo ako nemas neke lude bolove i krvarenja.

Nemam bolove ni krvarenja, ali sam se sinoc bas nastersirala jako i sad me tako strah da nije od toga… nadam se da je sve okej. Lakse mi je bar malo sto znam da ima jos takvih iskustva, hvala❣️

purple13
    03. Veljača 2024. 13:52

Sreća2012

purple13

Sreća2012

Nemam bolove ni krvarenja, ali sam se sinoc bas nastersirala jako i sad me tako strah da nije od toga… nadam se da je sve okej. Lakse mi je bar malo sto znam da ima jos takvih iskustva, hvala❣️

Razumijem da ti je tesko i da te strah. Nemoj se stresirati, ako ne mozes izdrzati, odi na pregled, ali vjerujem da je sve okej. 🤩🥳

💙5/24💙

maŠa
    03. Veljača 2024. 13:59

Sreća2012

Meni je isto tako bilo, prestala mucnina i bol u grudima, napravila paniku, otisla na pregled, sve dobro, nakon par dana mucnina se vratila, bol u grudima nije. Mislim da je to sve normalno samo se uspanicimo odma 😅

Sreca3
    03. Veljača 2024. 14:51

Dolazi nam zdrava devojcica❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Sreća2012
    03. Veljača 2024. 14:51

Hvala vam, utjesile ste me. Pricekat cu pregled za par dana pa sve javim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.