Zekaništa posebno, osim hemoroida koje sam spominjala. I nespavanja..Bila sam jučer kod dr pa ću danas do apaoteke po neku mast… kod tebe?
Matka meni je za zatvor pomagalo pojesti naranču i malo kasnije popiti mlijekaLauraUnakod nas bi bio Razdor Veliki… ali za sad nema potrebu, eventualno prebacim nogu preko muža 😅
Hemeroidi su me napali na početku. Kažu da je dobra svinjska mast za njih 😆...ja nisam probala 😂
Kod mene bolovi neki stomak , leđa , ispod rebra. Evo čekam da prođe vikend da mogu na pregled da budem u miru.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Moram primjetiti da u ovim ljetnim bebama 2024te nemamo nijednu blizanacku trudnoću 🫣
s mojom prvom (neuspjelom) trudnoćom na temi su bile 3 blizanacke 🤣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Zekaništa posebno, osim hemoroida koje sam spominjala. I nespavanja..Bila sam jučer kod dr pa ću danas do apaoteke po neku mast… kod tebe?
Matka meni je za zatvor pomagalo pojesti naranču i malo kasnije popiti mlijekaLauraUnakod nas bi bio Razdor Veliki… ali za sad nema potrebu, eventualno prebacim nogu preko muža 😅
Hemeroidi su me napali na početku. Kažu da je dobra svinjska mast za njih 😆…ja nisam probala 😂
Kod mene bolovi neki stomak , leđa , ispod rebra. Evo čekam da prođe vikend da mogu na pregled da budem u miru.
To sam i ja čula, ali ne bi sad eksperimentirala...
Uzela sam u ljekarni hemapopropin, pa ćemo vidit..
Za sad ne boli ništa, ali pokušavam se kretati bar 2km dnevno...
Laurell ja sam primijetila da sve koji su pomoću mpo zatrudnijeli zadnjih par mj čekaju curicu 🤩
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Hemeroidi su me napali na početku. Kažu da je dobra svinjska mast za njih 😆…ja nisam probala 😂
To sam i ja čula, ali ne bi sad eksperimentirala…
Uzela sam u ljekarni hemapopropin, pa ćemo vidit..
Za sad ne boli ništa, ali pokušavam se kretati bar 2km dnevno…
Laurell ja sam primijetila da sve koji su pomoću mpo zatrudnijeli zadnjih par mj čekaju curicu 🤩
Šta je sigurno je sigurno 😁
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Hej mame da se i mi javimo.Obavili smo kontrolu,1kg smo mršaviji iako sam bila uvjerena da smo u +.Nosim dečka što nas je jako razveselilo s obzirom da ja več imam 1 sina i 2 kćeri.Iduča kontrola nam je 7.03.,ali prije toga moramo na još jedan ultrazvuk u bolnicu.Evo slikica trbuha.Polako rastemo.
https://photos.app.goo.gl/nqRae4SMAqp92kXh8
Cure, ne stignem pisati pa uvijek imam brdo toga za pročitati i dok krenem pisati već zaboravim što sam pročitala. 😂
Mene je trudnički jastuk spasio, još kako moram mirovati se tako brzo ukočim da sve me živo boli. Uzela sam ga čini mi se u 15tt.
Pitanje za cure koje su obavile anomaly scan... Jeste išle privatno ili ste radili u bolnici?
Joj cure moram prijaviti .. jučer sam prvi puta osjetila curicu u trbuhu 🥰
Ugl, ležala sam i na jednom dijelu mi se stvrdnuo trbuh i kao neki žmarci ispod. Kad sam stavila ruku osjetila se baš kao kvrga i onda se pomaknula na drugo mjesto i opet isti osjećaj. Danas ujutro isto.
Znam da je mozda prerano, za neke veće osjete ali mislim da je to bila ona. Trajalo je desetak minuta i onda sam morala na wc. 😂
Baš sam bila sretna.
It's a girl 💕
Nada čestitaaaam!! 🩷❤️
Mima super trbuh 🥰
Laurell bome, nema blizanaca ni na vidiku, samo ce biti u horoskopu. 🤣🤣🤣 cini mi se da su sad cure i decki u podjednakom broju!
Eonaria isla sam privatno i zadovoljna sam, sve je bilo detaljno 💞 muz i ja smo bili sat vremena u ordinaciji, od toga je sigurno pola otislo na UZV.
💙5/24💙
Ugl, ležala sam i na jednom dijelu mi se stvrdnuo trbuh i kao neki žmarci ispod. Kad sam stavila ruku osjetila se baš kao kvrga i onda se pomaknula na drugo mjesto i opet isti osjećaj. Danas ujutro isto.
Znam da je mozda prerano, za neke veće osjete ali mislim da je to bila ona. Trajalo je desetak minuta i onda sam morala na wc. 😂
Baš sam bila sretna.
Joooj divno, meni se puno kasnije javio bebac, negdje oko 18. tjedna.💜
💙5/24💙
Baš sam bila sretna.
To je to, prekrasno. 🥰 Tak sam i ja na početku negdje kroz 16tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji