Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eonaria
    02. Veljača 2024. 14:58

purple13

Nadačestitaaaam!! 🩷❤️
    Mimasuper trbuh 🥰
    Laurellbome, nema blizanaca ni na vidiku, samo ce biti u horoskopu. 🤣🤣🤣 cini mi se da su sad cure i decki u podjednakom broju!
    Eonariaisla sam privatno i zadovoljna sam, sve je bilo detaljno 💞 muz i ja smo bili sat vremena u ordinaciji, od toga je sigurno pola otislo na UZV.

Odlično. 
    Ma čujem da po bolnici to zna biti dosta površno i u 10 minuta gotovo pa gledam hoću otići privatno... 

zeka123
    02. Veljača 2024. 15:26

mima95

Hej mame da se i mi javimo.Obavili smo kontrolu,1kg smo mršaviji iako sam bila uvjerena da smo u +.Nosim dečka što nas je jako razveselilo s obzirom da ja več imam 1 sina i 2 kćeri.Iduča kontrola nam je 7.03.,ali prije toga moramo na još jedan ultrazvuk u bolnicu.Evo slikica trbuha.Polako rastemo.

https://photos.app.goo.gl/nqRae4SMAqp92kXh8

Čestitam , prekrasan stomak 😊

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    02. Veljača 2024. 15:28

Eonaria kako si ti ? Nisam pohvatala najbolje jesi sad doma ili u bolnici ? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

laurell
    02. Veljača 2024. 15:58

Ja izgleda uz sve imam i upalu mjehura. Od sinoć mi je veliki pritisak dolje i cijelu noć me tjeralo piškiti, a jutros se nastavilo. Iz prve sam mislila da raste pa me pritišće ali sad sve vise mislim da je glupa upala.. ujutro ću ići u Analizu obaviti urinokulturu (znam da se nalaz čeka par dana) jer su mi rekli kad sam došla na infuziju da to trebam obaviti zbog nalaza urina koji nije bio uredan. 
    Ali sto dok ne dobijem nalaz i antibiotik? Imate li kakve preporuke sto smijem piti da malo ovo ublazim? Užasan osjećaj pritiska i pisanje Non stop… sad me već počinje i peci  

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

zeka123
    02. Veljača 2024. 16:45

laurell

Ja izgleda uz sve imam i upalu mjehura. Od sinoć mi je veliki pritisak dolje i cijelu noć me tjeralo piškiti, a jutros se nastavilo. Iz prve sam mislila da raste pa me pritišće ali sad sve vise mislim da je glupa upala.. ujutro ću ići u Analizu obaviti urinokulturu (znam da se nalaz čeka par dana) jer su mi rekli kad sam došla na infuziju da to trebam obaviti zbog nalaza urina koji nije bio uredan.
    Ali sto dok ne dobijem nalaz i antibiotik? Imate li kakve preporuke sto smijem piti da malo ovo ublazim? Užasan osjećaj pritiska i pisanje Non stop… sad me već počinje i peci

Što više tekučine da što više pišaš a možeš piti čaj od brusnice.

purple13
    02. Veljača 2024. 17:00

laurell

Mislim i ja da smijes brusnicu, probaj zguglat mislim da i ima nekih kapsula od brusnice u ljekarni koje smiju trudnice.

💙5/24💙

Leptirko22
    02. Veljača 2024. 17:05

laurell

Ne znam odakle si, ali probaj si vidit neku polikliniku pa plati. Ja sam tako i krvnu sliku, i secer i stitnjacu, apsolutno sve i nalazi mi budu kroz maksimalno 3h. 

Malo proguglaj privatnike pa da ti to bude cim prije.

Bas mi je zao, drzi se! Proci ce❤️

Perpetua
    02. Veljača 2024. 17:14

laurell

Moram primjetiti da u ovim ljetnim bebama 2024te nemamo nijednu blizanacku trudnoću 🫣
    s mojom prvom (neuspjelom) trudnoćom na temi su bile 3 blizanacke 🤣

Mislim da imamo, bila je... bopsich, samo se valjda već neko vrijeme ne javlja, ako nisam propustila nešto?

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Srceko23
    02. Veljača 2024. 19:56

Hej, cure! Izgleda da je doslo vrijeme da napokon kupim jastuk za trudnice, jer spavanje postaje sve teze. Pa bih molila preporuke😊

bopsich
    02. Veljača 2024. 20:32

Evo da se javim kad me se već spominje 😅 Pročitam vas tu i tamo, ali puno rijeđe nego prije. Puno vas je pa ne mogu sve popratiti. Znam samo ove trudnice koje su krenule tipkati otprilike kao i ja. Ali evo mogla bih se mozda češće javiti 🥰
    Da, ja sam izgleda jedina s blizancima. A baš sam se nadala da će se netko pridružiti, ali ništa od toga 😅
    Ja sam na pola puta, danas točno 20 tt, bebe se super razvijaju, jednake su i sve je odlično. Znamo da je jedan dječak, rekli su nam da je i drugi. Ali kasnije je došlo do promjene pa sad više ne znaju što je 🤣 

👱🏻‍♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
    08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
    Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
    03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
    Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
    27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
    Veritas ✅️
    17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.