Zeka, Laurell i Leptirko hvala vam. 🤗
Zeka ponekad i ja imam sličan iscjedak. Isto sam mislila pitati da li je to ok. A opet, nekako se mislim da bi trebalo biti ako nije sumnjive boje ni mirisa 🤷 Iako sam već rodila, ja nisam primjetila sluzni čep pa ne znam kako točno izgleda. Vjerojatno mi je izletio prilikom trudova jer sve je bilo nekako brzo.
Hvala ti draga na odgovoru , malo mi je lakše. Imam pregled idući tjedan pa ću svakako spomenuti 😇
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Zeka, Laurell i Leptirko hvala vam. 🤗
Zeka ponekad i ja imam sličan iscjedak. Isto sam mislila pitati da li je to ok. A opet, nekako se mislim da bi trebalo biti ako nije sumnjive boje ni mirisa 🤷 Iako sam već rodila, ja nisam primjetila sluzni čep pa ne znam kako točno izgleda. Vjerojatno mi je izletio prilikom trudova jer sve je bilo nekako brzo.
Hvala ti draga na odgovoru , malo mi je lakše. Imam pregled idući tjedan pa ću svakako spomenuti 😇
Ajde, neka ti je barem malo lakše. 😊 Svakako spomeni na pregledu. I ja ću sutra zvati svoga gin.čisto da sam mirna.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bok cure. Ja eto puna 22 tjedna i jos uvijek ne osjecam bebu na pregledu rekli da je sve ok. Na anomaly scanu da je posteljica sprijeda pa pretpostavljam da je zato. A u zadnje vrijeme jedva cekam malu princezu osjetit.
I sad naravno ne mogu spavat. A od 7 do 19:30 me nije bilo doma. Malo me prehitilo na kaucu nekih pola sata oko 22.
Kako vi s voznjom auta? Ja imam do posla 1 h, a natrag cak i preko 1 h. Jos radim jer se ok osjecam, ali nakon cijelog dana navecer ne mogu vise doma bas sjedit.
Pozdrav svima. Nova sam na forumu i bila bih jako zahvalna budućim mamama na razmjeni iskustva vezano za moj problem. Naime, već od 11.nedjelje trudnoće imam bolove/ grčeve po dnu trbuha. Na kontrolama mi dr odradi ultrazvučni pregled, konstatuje da je beba ok i to je sve. Trenutno sam 19.nedjelja. Ono sto me najvise plaši je što mi je pronađena ureaplazma, o kojoj sam sve najgore pročitala na netu. Koristila sam vaginalete eritromicina i sad cekam na ponovni bris. Da li je neka od vas imala bolove uz ili bez prisustva bakterije i izgurala trudnoću do kraja? Hvala 🌹
Laurell kako stojis s kilazom? Ja mislim da cu u debeli minus iduci put. Jako slabo jedem, a i to sto pojedem ispovracam 🤢
Sa 63,5 kg (na 172cm) sad sam na 59,5kg 🥲
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Zeka ja nemam pojačani iscjedak, ali slozila bih se s ovim šta je nada napisala, da ako nema nekog mirisa, boje, svrbeži, da je sve okej 🙂
Plave_okice nadam se da će se mala princeza početi uskoro javljati 🥰 ja isto još radim, ali vidim da se moram sve češće dignut i malo protegnut jer me leđa počnu bolit, tako da svakih cca 45min napravim djir po firmi 😅
Ivy dobrodošla 🤗 nemam iskustva s time, ali nadam se da će ti ponovljeni brisevi biti uredni 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro cure!
Napišem post i umjesto pošalji stisnem odustani 🙄
Kako vama prolaze dane? Meni lete, htjela bi tu više pisati ali nikako da stignem 🥺
Cure čestitam na urednim pregledima, i nadi na curici 💗
ivy86 dobrodošla! Ja sam u prošloj trudnoći imala tupu bol na sredini trbuha ispod pupka do polovice trudnoće, ali nisu našli razlog već samo nek što više odmaram
plave_okice ja se na dnevnoj bazi puno vozim, ali ne radim pa mi je ok.
Nakon posla pravac kauč 😉
korni ti si uvijek ujutro prva ovdje 😅
.
Nemojte zamjeriti ako nešto ne komentiram, ali jednostavno dok sve pročitam pola zaboravim 😪
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Nada čestitam na dobrom nalazu i curici 😊
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Zeka ništa posebno, osim hemoroida koje sam spominjala. I nespavanja..Bila sam jučer kod dr pa ću danas do apaoteke po neku mast... kod tebe?
Matka meni je za zatvor pomagalo pojesti naranču i malo kasnije popiti mlijeka
LauraUna kod nas bi bio Razdor Veliki... ali za sad nema potrebu, eventualno prebacim nogu preko muža 😅
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
I cure koje dosta voze ili dosta vremena provode u vožnji. Nabavite besafe (ili neki drugi) pojas za trudnice.
Ima ih po web trgovinama ili korištenih na njuškalu/Facebook store..
U slučaju nedajboze sudara, ali i kasnije kako pupo raste da onaj donji dio pojasa vas ne stisne...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji