Drage moje evo i mene nakon dva dana agonije.. za početak bebica je dobro!!! 🙏🏼 ali ja nisam. Od one “upale mjehura” sto sam mislila, par sati nakon objave dobila sam jaki napadaj boli, završila u bolnici i saznala ni manje ni vise nego da imam napadaj bubrežnog kamenca. Ljudi moji, ja sam mislila da umirem. Primila sam tri infuzije i pustih lijekova protiv bolova. Povracala Non stop sto od boli, nervoze i mučnine općenito. Grozno. Napadaji bubrežnog su se cijelu noć javljali, 48h bez sna, a tablete neke jače ni ne smijem zbog trudnoće. Sad sam kući, i dalje se kamen nije spustio, i dalje me boli kako se pomaknem, pijem paracetamole i ako me bas bas kida uz tablete za bol mi je i Spasmex dozvoljen. Uglavnom, koma sam. Trebati će sad vremena da taj kamenčić izađe, da se spusti. Pijem tekucine koliko mogu, ali jednostavno i povracam općenito i onda mislim da će trebati duže dok on izađe.
.
Cestitam svima na otkrivenim spolovima 🩷🩷
Joj baš mi je žao, nadam se d aće što prije izaći i da će prestati bolovi 😔
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Haru drago mi je da je sve okej i nadam se da si se uspjela skroz oporaviti od gripe 🤗 mislim da su bas nedavno cure pisale za posteljicu, da se stigne bez problema podignuti, tako da će to sigurno biti okej 🙂
Laurell ajme meni 😔 nisam nikad imala, ali svi kazu da bas boli. Čuvaj se, i nadam se da će ti proći čim prije! 🫂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Laurell ajme baš mi je žao 😳 , nadam se da će brzo proć 🤍
Cure kako ste ? Kako provodite nedjelju ?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Laurellajme baš mi je žao 😳 , nadam se da će brzo proć 🤍
Piškim 100x dnevno 🤦, umorna kao pas. Čim se napokon naštimam u krevetu, moram na wc 😂
12/23 UZV ♥️✔️
Laurell čuvaj se 😘 držim fige da te što prije prestane boljeti ♥️
Haru kako je korni napisala. U ovim još ranim tjednima posteljica se namješta pa će se pomaknuti tako da nema mjesta panici 💕💕 meni je isto rekla ginekologica na zadnjem pregledu.
It's a girl 💕
Laurellajme baš mi je žao 😳 , nadam se da će brzo proć 🤍
Piškim 100x dnevno 🤦, umorna kao pas. Čim se napokon naštimam u krevetu, moram na wc 😂
Hahah .. ja isto ... WC mi je druga soba 😂 ali sam danas čak bila popila kavu na suncu 🥰 i prošetala
Jučer sam bila koma.. umor samo takav. Mislim da sam ukupno u cijelom danu bila budna samo 8 sati 🙈
It's a girl 💕
Cure, imam jedno pitanje. Znam da je vec pisano o vjezbanju i treninzima i sad sam napokon u periodu kad se osjecam bolje pa bih pokusala s nekin laganin treninzima, ali nisam spremila linkove koje ste slale, a sad ih ne mogu naci. Pa bih molila preporuke za neke treninge. Hvala😊
Haru…ja imam posteljicu s prednje strane nisko do usca i isto su rekli da se stigne sve to dici gore do 20 tjedna.
Na zalost ja sam malo i krvarila zbog toga a taj dan sam otisla u malo duzu setnju.
Nakon toga receno mi je mirovanje, pa molim te pripazi, nemoj da se bojis samo ti kazem da je moguce bezbolno lagano krvarenje zbog toga.... samo se pripazi malo vise.
Laurell…stvarno mi je bas zao sto sad to trpis ali najvaznije je da je bebica super, mozes ti to samo hrabro!!!
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Laurell draga moja tebe je uhvatilo sve sto moze, cini mi se 😔
Sta da ti drugo kazemo, nego drzi se. I izdrzi!
Jedva cekam tvoj komentar da napokon uzivas u trudnoci i da se super osjecas.Evo iskreno ti kazem!
I nadamm se da cu takav komentar ugledat cim prije!
❤️❤️
Laurell drzi se 🩵 bas mi je zao sto te stalno nesto spopada 😫
Ako ti je pocetak trudnoce ovako zeznut onda ce ti sredina i zadnji mjeseci biti divni, nema druge 😊
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Sortiraj odgovore
Najstariji