Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LauraUna327
    03. Veljača 2024. 18:36

Leptirko22

Vi koje sad vec znate spol. Jel na kraju onako kako vam je osjecaj govorio ili je obrnuto?

Meni je od prvog dana osjecaj da je curka 🙈 bas me zanima jesam u krivu ili ne

Ja sam znala imala sam jednostavno takav osjećaj .. 
    ako je vjerovati babskim pričama, onda je bilo točna želja za slatkim (što mi inače nije baš napeto) i lice mi se ful pogoršalo. Mučnine nisam imala, ali to dvoje me vuklo isto da je curica. 

It's a girl 💕

nada23
    03. Veljača 2024. 18:56

Hellobaby- predivan pupo ❤️
    Sreća 3 cestitam na curici 💕🎉
    Leptirko- u prošloj trudnoći sam imala osjećaj da će biti curica, a bio je decko. 💙 Sad sam mislila da će opet biti decko pa je ipak curica 💓 Naravno, presretna sam da me sad ipak osjećaj prevario 😁 A simptomi i sve je isto i sa dečkom i curicom ( mučnine, jede mi se samo slano i kiselo, lice je cisto, itd.) 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• plave_okice
    03. Veljača 2024. 19:59

Ja uopće nisam imala osjećaj jel curka ili dečko. 🫣

korni
    03. Veljača 2024. 20:16

Zbog straha i mogućnosti da je moglo opet doći do spontanog, ja sam nekako sama sebi stopirala uopće pokušati osjetiti ili razmišljati o tome da li je curka ili dečko.. Lice mi je na početku bilo koma, mučnine lagane, i opsesija za kiselim koja i dan danas traje 😁

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Perpetua
    03. Veljača 2024. 20:18

bopsich

Evo da se javim kad me se već spominje 😅 Pročitam vas tu i tamo, ali puno rijeđe nego prije. Puno vas je pa ne mogu sve popratiti. Znam samo ove trudnice koje su krenule tipkati otprilike kao i ja. Ali evo mogla bih se mozda češće javiti 🥰
    Da, ja sam izgleda jedina s blizancima. A baš sam se nadala da će se netko pridružiti, ali ništa od toga 😅
    Ja sam na pola puta, danas točno 20 tt, bebe se super razvijaju, jednake su i sve je odlično. Znamo da je jedan dječak, rekli su nam da je i drugi. Ali kasnije je došlo do promjene pa sad više ne znaju što je 🤣

Drago mi je da si se javila! 🤗 Drugi bebač se pobrinuo/la da iščekivanje traje što duže 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Faith1509
    03. Veljača 2024. 20:23

Hellobaby preslatko 😊😊
    Sreća3 čestitam na curici ❤️
    Kako ste rekle svojim partnerima spol, neko posebno iznenađenje ili? 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Sreca3
    03. Veljača 2024. 20:46

Hvala vam cure moje❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    03. Veljača 2024. 21:03

Ja sam kupila balone i  stap punjen sa konfetama rozim danas bilo je suuuper🥰.... i nazdravili uz vino! Sve snimila nista nije znao

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Leeloo101
    04. Veljača 2024. 01:38

plave_okice

Ja uopće nisam imala osjećaj jel curka ili dečko. 🫣

Tako ni ja 
    Faith mi zajedno gledali nifty

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Hellobaby
    04. Veljača 2024. 07:29

Jutro cure! 
    Sreca3 čestitke na curki 💗 nego nemam tvoj termin poroda da stavim srčeko, kao ni od mima95 i Monny 
    A što se tiče osjećaja nije me prevario osim u prvoj trudnoći tj nismo znali što nosim pa su me svi uvjerili da je dečko, a bila je cura 😅 
    Mi smo zajedno otvorili mail sa nalazom 🙂 
    Kako ćete povesti nedjelju? Kod nas je lijepo vrijeme pa ćemo iskoristiti za šetnju a popodne imamo goste zato se idem sad baciti na pravljenje kolača 😬 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.