Vi koje sad vec znate spol. Jel na kraju onako kako vam je osjecaj govorio ili je obrnuto?
Meni je od prvog dana osjecaj da je curka 🙈 bas me zanima jesam u krivu ili ne
Ja sam znala imala sam jednostavno takav osjećaj ..
ako je vjerovati babskim pričama, onda je bilo točna želja za slatkim (što mi inače nije baš napeto) i lice mi se ful pogoršalo. Mučnine nisam imala, ali to dvoje me vuklo isto da je curica.
It's a girl 💕
Hellobaby- predivan pupo ❤️
Sreća 3 cestitam na curici 💕🎉
Leptirko- u prošloj trudnoći sam imala osjećaj da će biti curica, a bio je decko. 💙 Sad sam mislila da će opet biti decko pa je ipak curica 💓 Naravno, presretna sam da me sad ipak osjećaj prevario 😁 A simptomi i sve je isto i sa dečkom i curicom ( mučnine, jede mi se samo slano i kiselo, lice je cisto, itd.)
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Zbog straha i mogućnosti da je moglo opet doći do spontanog, ja sam nekako sama sebi stopirala uopće pokušati osjetiti ili razmišljati o tome da li je curka ili dečko.. Lice mi je na početku bilo koma, mučnine lagane, i opsesija za kiselim koja i dan danas traje 😁
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Evo da se javim kad me se već spominje 😅 Pročitam vas tu i tamo, ali puno rijeđe nego prije. Puno vas je pa ne mogu sve popratiti. Znam samo ove trudnice koje su krenule tipkati otprilike kao i ja. Ali evo mogla bih se mozda češće javiti 🥰
Da, ja sam izgleda jedina s blizancima. A baš sam se nadala da će se netko pridružiti, ali ništa od toga 😅
Ja sam na pola puta, danas točno 20 tt, bebe se super razvijaju, jednake su i sve je odlično. Znamo da je jedan dječak, rekli su nam da je i drugi. Ali kasnije je došlo do promjene pa sad više ne znaju što je 🤣
Drago mi je da si se javila! 🤗 Drugi bebač se pobrinuo/la da iščekivanje traje što duže 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Hellobaby preslatko 😊😊
Sreća3 čestitam na curici ❤️
Kako ste rekle svojim partnerima spol, neko posebno iznenađenje ili?
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Hvala vam cure moje❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Ja sam kupila balone i stap punjen sa konfetama rozim danas bilo je suuuper🥰.... i nazdravili uz vino! Sve snimila nista nije znao
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Ja uopće nisam imala osjećaj jel curka ili dečko. 🫣
Tako ni ja
Faith mi zajedno gledali nifty
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Jutro cure!
Sreca3 čestitke na curki 💗 nego nemam tvoj termin poroda da stavim srčeko, kao ni od mima95 i Monny
A što se tiče osjećaja nije me prevario osim u prvoj trudnoći tj nismo znali što nosim pa su me svi uvjerili da je dečko, a bila je cura 😅
Mi smo zajedno otvorili mail sa nalazom 🙂
Kako ćete povesti nedjelju? Kod nas je lijepo vrijeme pa ćemo iskoristiti za šetnju a popodne imamo goste zato se idem sad baciti na pravljenje kolača 😬
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji