Korni, Hellobaby, hvala puno na dobrodošlici. Rijetko lujem da se neka trudnica ža
Korni, Hellobaby, hvala puno na dobrodošlici. Rijetko lujem da se neka trudnica žali na bolove u stoma
Hej, cure! Izgleda da je doslo vrijeme da napokon kupim jastuk za trudnice, jer spavanje postaje sve teze. Pa bih molila preporuke😊
Ja imam sa stranice jukki.de, ali imaju prodaju i za Hr. ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
zeka123 dobro sam, stigla sam doma.
Kontrola za 10 dana, držite fige!
Srceko23 ja sam uzela ovaj https://jukki.hr/shop/za-mamu/jastuci-u-obliku-slova-v/friends-forever-v-shaped-pillow/ i prezadovoljna sam.
Hvala cure, upravo i ja narucila identican taj s jukki.hr i jedva cekam da stigne😍
zeka123 dobro sam, stigla sam doma.
Kontrola za 10 dana, držite fige!
Odlicno!!! 💞🥳 Bit ce sve dobro. 🤩
Btw, i ja sam cula da anomaly u bolnici brzinski naprave zato sam se odlucila na privatnika (i jer je muz mogao sa mnom).
💙5/24💙
Jutro curke!
Jutros se moja dva zvrka rano probudila, a mama bi još spavala 😅
Eonaria drago mi je što si došla kući 🥰
Ajme jastuk, tamo stoji na polici i nikako da ga operem i počnem koristiti a dobro bi mi došao
Evo i nas 🙂
https://ibb.co/kmVJwk3
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Hellobaby dizem se dosta rano jer imam neke svoje jutarnje rituale prije posla 😅 pa onda uz to volim odmah i na forum skočit uz kavu 🤗 trbuščić ti je krasan, baš baš ❤️
Leeloo nedavno sam rekla da moram vidjeti za pojas / vezanje,i na kraju zaboravila. Hvala ti na podsjetniku 🤗 i super za ćakulu s bebom ispod tuša 🤭❤️
Mima95 bravo za dobar pregled 🥰
LauraUna divnoooo 💞
Laurell pa kud još i upala mjehura 😔 pij puno caja, nek ti noge budu tople, i odmaraj, nadam se da će ti brzo proći!
Bopsich baš mi je drago da si se javila ❤️ i drago mi je da je sve okej 🤗 mozda je druga beba ipak sramezljiva curka kad se tako skriva 🤭❤️
Eonaria super da si stigla doma, bit će ti lakše i ljepše sigurno 🙂 odmaraj se i čuvaj se ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro svima 😊
Hellobaby kakav divan stomak 😊
Što se trudničkog jastuka tiče izgleda da sam ja jedina kako joj nikako na paše 😂
Ja čekam ponedjeljak , zvat će me dr pa da vidimo kad da dođem na ultrazvuk da vidimo zašto imam bolove.
Koliko se čeka urinokultura ako neko zna ? Nije privatno dano.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutro svima 😊
Hellobabykakav divan stomak 😊
Što se trudničkog jastuka tiče izgleda da sam ja jedina kako joj nikako na paše 😂
Ja čekam ponedjeljak , zvat će me dr pa da vidimo kad da dođem na ultrazvuk da vidimo zašto imam bolove.
Koliko se čeka urinokultura ako neko zna ? Nije privatno dano.
Ja ga nisam još ni naručila... mislim da će nama trebati tek za koji tjedan... pa ću i ja sada naručiti
Urinok mislim 2-3 dana
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji