Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    04. Veljača 2024. 08:11

Nama je dr na pregledu prije vadjenja krvi za panoramu nagadjao da je curka, tako da kad je došla panorama i potvrdila curku nekako mi nije bila neka fora za radit iznenadjenje 😅 da je panorama rekla da je dečko, onda bih sigurno nešto smislila jer bi dečko pao na dupe, budući je on otpočetka govorio da je curka 🤭
    Hellobaby svaka čast na kolačima 🤗 uživajte u šetnji i s gostima 🤗
    Mi ćemo isto neku šetnjicu kasnije, i imam nešto laganini za odraditi po kući 😁

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Sreca3
    04. Veljača 2024. 08:14

Hellobaby

Jutro cure!
    Sreca3 čestitke na curki 💗 nego nemam tvoj termin poroda da stavim srčeko, kao ni od mima95 i Monny
    A što se tiče osjećaja nije me prevario osim u prvoj trudnoći tj nismo znali što nosim pa su me svi uvjerili da je dečko, a bila je cura 😅
    Mi smo zajedno otvorili mail sa nalazom 🙂
    Kako ćete povesti nedjelju? Kod nas je lijepo vrijeme pa ćemo iskoristiti za šetnju a popodne imamo goste zato se idem sad baciti na pravljenje kolača 😬

07.08.2024 po zadnjem uzv

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Haru
    04. Veljača 2024. 08:55

Jutro cure, nije me bilo nekoliko dana. Čestitam vam svima na zdravim bebicama i otkrivenim spolovima. ☺️ 
    Zapamtila sam jedino da je Eonaria bila u bolnici, želim ti da mirovanje prođe što prije. 
    .
    Ja sam jučer bila pa pregledu nakon gripe i sve izgleda dobro. Idući mi je pregled za otprilike 3 tjedna. Novo što sam saznala je da mi je posteljica nisko i preko ušća, ali je doktor rekao da se ona još diže i da ćemo to pratiti. 

'21. 💙
    '24. 💛

Eonaria
    04. Veljača 2024. 10:12

Hvala cure, i ja se nadam da će sad sve sjesti na mjesto. ❣️

Mi još ne znamo spol, jedva čekam kad ćemo jer jedva čekam početi kupovati robicu u sitnice. 🤩

• Monny
    04. Veljača 2024. 10:21

Hellobaby

Jutro cure!
    Sreca3 čestitke na curki 💗 nego nemam tvoj termin poroda da stavim srčeko, kao ni od mima95 i Monny

Moj termin je 30.7. 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

laurell
    04. Veljača 2024. 10:40

Drage moje evo i mene nakon dva dana agonije.. za početak bebica je dobro!!! 🙏🏼 ali ja nisam. Od one “upale mjehura” sto sam mislila, par sati nakon objave dobila sam jaki napadaj boli, završila u bolnici i saznala ni manje ni vise nego da imam napadaj bubrežnog kamenca. Ljudi moji, ja sam mislila da umirem. Primila sam tri infuzije i pustih lijekova protiv bolova. Povracala Non stop sto od boli, nervoze i mučnine općenito. Grozno. Napadaji bubrežnog su se cijelu noć javljali, 48h bez sna, a tablete neke jače ni ne smijem zbog trudnoće. Sad sam kući, i dalje se kamen nije spustio, i dalje me boli kako se pomaknem, pijem paracetamole i ako me bas bas kida uz tablete za bol mi je i Spasmex dozvoljen. Uglavnom, koma sam. Trebati će sad vremena da taj kamenčić izađe, da se spusti. Pijem tekucine koliko mogu, ali jednostavno i povracam općenito i onda mislim da će trebati duže dok on izađe. 
    .
    Cestitam svima na otkrivenim spolovima 🩷🩷 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

purple13
    04. Veljača 2024. 10:44

laurell

Drage moje evo i mene nakon dva dana agonije.. za početak bebica je dobro!!! 🙏🏼 ali ja nisam. Od one “upale mjehura” sto sam mislila, par sati nakon objave dobila sam jaki napadaj boli, završila u bolnici i saznala ni manje ni vise nego da imam napadaj bubrežnog kamenca. Ljudi moji, ja sam mislila da umirem. Primila sam tri infuzije i pustih lijekova protiv bolova. Povracala Non stop sto od boli, nervoze i mučnine općenito. Grozno. Napadaji bubrežnog su se cijelu noć javljali, 48h bez sna, a tablete neke jače ni ne smijem zbog trudnoće. Sad sam kući, i dalje se kamen nije spustio, i dalje me boli kako se pomaknem, pijem paracetamole i ako me bas bas kida uz tablete za bol mi je i Spasmex dozvoljen. Uglavnom, koma sam. Trebati će sad vremena da taj kamenčić izađe, da se spusti. Pijem tekucine koliko mogu, ali jednostavno i povracam općenito i onda mislim da će trebati duže dok on izađe.
    .

Ajme, jako mi je žao. Nezamislivo mi je to u trudnoći, prosla sam to tri puta prije i grozno je! Ginekologinja mi je rekla da su njoj ti napadaji bili gori od poroda pa te to mozda malo utjesi i nasmije. 🤭😍
    Probaj piti sto vise tekucine da kamen krene, meni je pomogla setnja. Od spasmexa nikakve koristi nisam imala. Drzi se, izaci ce brzo 🥰🥰🥰🥰

💙5/24💙

laurell
    04. Veljača 2024. 10:48

purple13

laurell

.

Ajme, jako mi je žao. Nezamislivo mi je to u trudnoći, prosla sam to tri puta prije i grozno je! Ginekologinja mi je rekla da su njoj ti napadaji bili gori od poroda pa te to mozda malo utjesi i nasmije. 🤭😍
    Probaj piti sto vise tekucine da kamen krene, meni je pomogla setnja. Od spasmexa nikakve koristi nisam imala. Drzi se, izaci ce brzo 🥰🥰🥰🥰

Ajme, katastrofa. I ja sam prošla jednom prije trudnoće ali mi iskreno nije bilo ni blizu ovome. Bio je jedan napad, nakon hitne mi se smirilo i jako brzo je izašao kamenčić. Ovo je bila agonija (i još je) jer još uvik napadaji dolaze. Pokušavam piti, samo kažem problem mi je sto inače povracam od tekucine (od početka trudnoće) i to je sad za mene Full teze. Nadam se da će proći sto prijeee 😫😫😫

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

nada23
    04. Veljača 2024. 11:11

laurell

.

Ajme, zao mi je. Bas nikad kraja mukama. 😞 Nadam se da će te proci sto prije i to i povracanje pa da konačno mozes uzivati u trudnoći. Drzi se ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Haru
    04. Veljača 2024. 11:18

laurell

.
    Cestitam svima na otkrivenim spolovi

Ne mogu ni zamisliti kako je to! 😳 Želim ti da što prije izađe i da te ne muči više pa da napokon uživaš malo bez ikakvih tegoba. 🤞🏻😔

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.