Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    15. Veljača 2024. 23:24

Cure ja sam dobila proljev da izvinete i jako me grči u stomaku.
    Prije nekih sat i pol sam popila magnezij , večerala 🙄😂...

Malo sam zabrinuta zbog bolova. Ima tko iskustva da ne letim na hitnu bezveze.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

korni
    16. Veljača 2024. 06:06

sreca baš tako, kao iz snova 🥰
    LauraUna stvarno divan osjećaj ❤️ osjeti se baš lupkanje, neki put malo jače, neki put slabije, ali se kuži da je beba. Bila sam digla majicu s trbuha, prolazila rukom po trbuhu i onda se odjednom na trbuhu vidio udarac 🤭 trbuh onako na kratko iskoči, totalna fora 🥰
    Eonaria kao misliš na tetra, ja sam uzela 80x80 i još ću uzet par onih manjih komada. Na njih sam zaboravila kad sam ove narucivala 🤦
    Zeka ne znam šta ti reći, kakva ti je noc bila? Da nisi neku virozu skupila? Ako imaš kakve bolove, odi na pregled/hitnu, čisto da se umiriš. 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Sreca3
    16. Veljača 2024. 06:32

zeka123

Sreca3ne znam jesi propustila odgovor za robicu pa mi ostavi neki kontakt ( email whapp , viber , fejs ) da mogu dobit tvoju adresu da ti paket pošaljem 🥰

Čestitke ostalima na pregledu ❤

effesolori@gmail.com

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    16. Veljača 2024. 06:34

zeka123

Cure ja sam dobila proljev da izvinete i jako me grči u stomaku.
    Prije nekih sat i pol sam popila magnezij , večerala 🙄😂…

Malo sam zabrinuta zbog bolova. Ima tko iskustva da ne letim na hitnu bezveze.

Javi kako si ?

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• LauraUna327
    16. Veljača 2024. 06:46

korni

sreca baš tako, kao iz snova 🥰
    LauraUna stvarno divan osjećaj ❤️ osjeti se baš lupkanje, neki put malo jače, neki put slabije, ali se kuži da je beba. Bila sam digla majicu s trbuha, prolazila rukom po trbuhu i onda se odjednom na trbuhu vidio udarac 🤭 trbuh onako na kratko iskoči, totalna fora 🥰
    Eonaria kao misliš na tetra, ja sam uzela 80x80 i još ću uzet par onih manjih komada. Na njih sam zaboravila kad sam ove narucivala 🤦
    Zeka ne znam šta ti reći, kakva ti je noc bila? Da nisi neku virozu skupila? Ako imaš kakve bolove, odi na pregled/hitnu, čisto da se umiriš. 🍀

Prekrasno 💕💕💕♥️🥰

It's a girl 💕

Eonaria
    16. Veljača 2024. 06:51

Jutro cure! 🥰
    Korni mislila sam na robicu, zaboravila sam napisati. 🙈 Ali dobar podsjetnik za manje! 
    Zeka nadam se da je noć dobro prošla, javi! 🤞🏻

Budim se u 6 popiti Utrogestan i onda nazad na spavanje, ali malena jutros lupa dosta rano pa izgleda ništa od toga. 🤭

• Matka24
    16. Veljača 2024. 07:01

Jutro, cure! Cini mi se da je Zeka (oprosti ako grijesim jer mi je tesko zapamtiti sve) pisala da ju rasturaju leda i zdjelica. Pa me zanima kakvi su to bolovi zdjelice, gdje to boli, s prednje strane ili? Nocas sam se okretala i toliko me presjeklo u donjem dijelu trbuha i pikalo sa svih mogucih strana, od vaginalnih kosti do straznjice. I sad je takoder malo napetiji taj dio i svako malo stegne. Pa me zanima ima li koja slicne simptome tu i tamo? 

zeka123
    16. Veljača 2024. 07:07

Jutro , noć je prošla katastrofa. Dizala se nekoliko puta na wc , imala sam takve grčeve da sam mislila da se nešto događa. Međutim svaki put kad bi se iskakila grčevi bi prestali.
    Sad sam dobro i nadam se da će tako ostat. Poslat cu email dr za svaki slučaj.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• LauraUna327
    16. Veljača 2024. 08:01

zeka123

Jutro , noć je prošla katastrofa. Dizala se nekoliko puta na wc , imala sam takve grčeve da sam mislila da se nešto događa. Međutim svaki put kad bi se iskakila grčevi bi prestali.
    Sad sam dobro i nadam se da će tako ostat. Poslat cu email dr za svaki slučaj.

Ajoj 😢 nadam se da će brzo proći. Javi ... 
    Pročitala sam da piješ magnezij, on zna izazivati proljev i čišćenje ako ga uzmeš previše pa se na taj način izbacuje iz organizma. Probaj smanjiti dozu. 

Ja sam dobila preporuku od ginice da pijem 300mg dnevno, ali sam skuzila da mi je previše jer me baš prazni pa jedan - dva dana smanjim dozu pa ponovno.  

It's a girl 💕

katy_kaya
    16. Veljača 2024. 08:13

Jutro svima, napokon izlazim iz ove dosadne prehlade. Malo se lakse dise. Suosjecam sa svima koje imaju bolove, proljeve, paniku. Bas zna bit iscrpljujuca ova trudnoca. 
    Ja evo na mjesecnoj kontroli stitnjace, pratim je svaki mjesec zbog hipertireoze, ali sam u remisiji vec tri godine. Tako da je ovo samo preventivno, za sad sve ok. Netko je spomenuo nizak tsh, preporucam da nadjete dobrog endokrinologa (imam preporuku za zg ako treba). 
    Svi oko mene kaslju, jedva cekam pobjec iz ove bolnice aaaaaaaaa. Samo mi jos treba da se opet prehladim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI