Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    21. Siječanj 2024. 19:31

Joj cure ja se najgore osecam predvece i uvece, ujutro mi najlepsi deo dana .... ima li neko kome je uvece muka a i sve ostalo😁.... znaci ujutro nista i onda od 14,15 sati krece i muka i taj neki osecaj ono kad ti je bezveze....
    A da ne kazem da mi je prekosutra UZV i ako bude sve ok radimo Verified 25.01. ja vec od danas mislim sta ce biti i hoce li biti sve dobro.... uf,uf , uf....
    Korni, tebi je stvarno super trudnoca samo nek se tako i nastavi do samog kraja🌹.....

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Haru
    21. Siječanj 2024. 19:31

ElisaDay

Cure jel ima koja problem s jakim glavoboljama u trudnoći? Ne znam jesam li već postavila to pitanje ali lagano me već brine, jer ovo je treći put otkad sam trudna da me uhvatilo toliko da bi najradije lupala glavom o zid. Ovaj put mi traje čak od jučer, jutros sam se probudila i nisam mogla vjerovati da nije prošlo, inače kad odspavam i popijem lekadol bude bolje. Nikad prije nisam imala problema s glavoboljom.

Meni se dogodilo 3-4x u ovoj trudnoći. Popijem Lupocet od 500 i onda kad vidim da ne djeluje još jedan, legnem u tihu zamračenu prostoriju i pokušavam zaspati. Bude bolje nakon toga, ali dogodilo se i to da glavobolja od jučer traje i sutra ujutro. 😪 Nikakvog pametnijeg savjeta nemam.

'21. 💙
    '24. 💛

korni
    21. Siječanj 2024. 20:23

Sreca3

Joj cure ja se najgore osecam predvece i uvece, ujutro mi najlepsi deo dana …. ima li neko kome je uvece muka a i sve ostalo😁…. znaci ujutro nista i onda od 14,15 sati krece i muka i taj neki osecaj ono kad ti je bezveze….
    A da ne kazem da mi je prekosutra UZV i ako bude sve ok radimo Verified 25.01. ja vec od danas mislim sta ce biti i hoce li biti sve dobro…. uf,uf , uf….
    Korni,tebi je stvarno super trudnoca samo nek se tako i nastavi do samog kraja🌹…..

Sreca nadam se da će ti uskoro popustiti muka. Sigurna sam da ce na uzv biti sve super, kao i da ce nalazi testa biti super 🤗 hvala ti 🤗 da, jedino što je mene konstantno i otpočetka mučilo je nespavanje i zacepljen nos, i to se pred 10ak dana bas smirilo. Svi ostali simptomi i tegobe su bili slabiji i podnošljivi. Trenutno mi je ovo drugo tromjesečje baš lijepo, i nadam se da će tebi i svim curama biti takvo ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    21. Siječanj 2024. 20:40

Leptirko jednako mi je kao i tebi!!! 😖 bas treba izdržati, nije lako.. 
    Sreća i meni krene od tamo uza ručka najgore. Jutro ovisi kako kad, Al koliko toliko izdrzivo.
    Elisa meni su se glavobolje pocele javljati unazad nekoliko dana ali po noći 😳 probudim se sama od sebe (oko 4/5h) i osjetim glavobolju 🤷🏽‍♀️ isto tako znam Lupocet od 500mg popiti, ali nekad samo nastavim spavati i meni ujutro prođe. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    21. Siječanj 2024. 20:42

Korni malo ti zavidim 😅🫣 nadam se da će i nas drugo tromjesječje razveseliti i pustiti muka 🙏🏼😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Sreca3
    21. Siječanj 2024. 21:04

Hvala cure na odgovorima,samo da bude sve ok bicu mirnija posle pregleda valjda❤️❤️❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Eonaria
    21. Siječanj 2024. 21:06

zeka123 hvala, svakako ću napomenuti 
    Lelo čestitam 🥰
    korni drago mi je čuti da uživaš u drugom tromjesečju, i ja se nadam da će napokon nastupiti taj ljepši dio i kod mene 😄

• LauraUna327
    21. Siječanj 2024. 21:13

Gabby i Eonaria Hvala vam na savjetima. 
    Jučer sam ponovno završila na hitnoj zbog krvarenja. Bila ovaj put u Vinogradskoj (Zg) pa čisto da dam preporuku. S obzirom na situaciju stvarno dobro iskustvo. Doktori i sestre ljubazni i stvarno ti se posvete. Ispitaju te sve, čak su htjeli pogledati i sliku. Ugl, ocjena 10/10. 
    Čisto informacije, ako će nekoga zanimati ono što sam saznala. Kod mene se pojavi krug sviježe krvi na gačicama, a kod brisanja nije nema krvi nego samo trag krvi koji doslovno nestane ako idem na wc kroz cca pola sata. I više nema nikakvog krvarenja. Na pregledu bude skroz malo na papagajkama, ali više ne curi. Hvala Bogu. 
    Razlog, realno ne postoji. Doktorica koja me obrađivala rekla je da može biti hematom ili kako posteljica raste gura maternicu i dolazi do puknuća žilice, ali se ništa ne može sa sigurnošću reći. 
    Beba je dobro, normalni otkucaji. Dobro se razvija za tjedne u kojima smo trenutno jučer je bila velika 65mm. Moj cerviks je okej, 39mm. Tako da otvaranje definitivno nije razlog. Nije niti aktivnost, jer sam na go i većinu vremena sam doma u krevetu. 
    Ne znam razlog, ali sam mirnija 🙂 Sutra ulazimo u drugo tromjesečje 🥳🥳🥳 i moram priznati da sam jako sretna zbog toga te se nadam da sve ovo ostavljamo iza sebe 🙂
    Jel li netko imao slično iskustvo? Znam da je netko pisao da cijelo vrijeme krvari u raznim oblicima, sad ne mogu naći post. Možeš li napisati svoje iskustvo, ako ti nije preteško? 
    Svaka od nas ima neke informacije pa da ih podijelimo, možda će nekome biti lakše ako se nađe u takvoj situaciji. 
    Ako ništa barem da zna da nije jedina. 

Mene u cijelo ovoj priči ubije strah i panika. Svaki put me psihički dotuče. I onda tjedan dana dolazim k sebi i hodam po jajima. Nekako imam osjećaj da je sve ovo posljedica mojeg straha od ishoda i ukočenosti. 

Oprostite na dugom postu, ali htjela sam vam prenijeti svoje iskustvo. Nekako se o psihičkom stanju tijekom trudnoće premalo priča i na društvenim mrežama vidim romantiziranje trudnoće, a nitko ne priča o psihičkom stanju. Ja znam da nisam baš psihički okej, iako je trudnoća jako željena i jedva čekam držati svoju curicu u rukama. Ali trenutno zbog strahova nisam okej. 
    Ako netko isto ima svoje iskustvo i način na koji se on bori, bilo bi mi drago pročitati. 🙂

Korni kod mene ista stvar od početak trudnoće sam imala problema sa začepljenim nosom, a sad u zadnjih par dana se pogoršalo. Nemrem disat, puni se konstantno 😂 ko truba sam 

It's a girl 💕

zeka123
    21. Siječanj 2024. 21:13

Večer !
    Glavobolje užas , katastrofa. Mene svaku trudnoću ulovi i traje 3 dana. Javila mi se na početku , nadam se da više neće. Od Lupoceta nemam nikakve pomoći , eventualno kafa sa limunom. I suzdržavanje da ne skočim kroz prozor. Držite se.

Mučnine , vidim da se neke još bore. Nadam se da bude uskoro bolje. Ja sam u ovoj trudnoći izbjegla. Bilo mi tu i tamo muka ali ništa baš strašno. Prve dvije sačuvaj bože. Bila sam mrtav.
    U prve dvije sam jela bademe , lizalice za mučninu , čaj od đumbira , mentol bomboni ali nije bilo vajde. Nikakve pomoći.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leeloo101
    21. Siječanj 2024. 21:22

ElisaDay

Cure jel ima koja problem s jakim glavoboljama u trudnoći? Ne znam jesam li već postavila to pitanje ali lagano me već brine, jer ovo je treći put otkad sam trudna da me uhvatilo toliko da bi najradije lupala glavom o zid. Ovaj put mi traje čak od jučer, jutros sam se probudila i nisam mogla vjerovati da nije prošlo, inače kad odspavam i popijem lekadol bude bolje. Nikad prije nisam imala problema s glavoboljom.

Ja sam imala dvije do sad, jedinu poveznicu koju imam, je da sam čekala da pojedem više od pola h od trena kad sam osjetila glad. Od tad nosim uvijek neke kekse sa sobom, I nije se ponovilo...

Prevrti film, jesi bila gladna/žedna.... pa pokušaj utjecati na ono što mozes

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.