Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srceko23
    20. Siječanj 2024. 13:13

Cure, zna li koja provjereno s kojim tjednom zavrsava prvo ili s kojim zapocinje drugo tromjesecje? Citam po netu i svugdje pise drugacije, negdje sam cak procitala 16.tjedan pa sam zbunjena.🤔

katy_kaya
    20. Siječanj 2024. 14:14

Srceko23

Cure, zna li koja provjereno s kojim tjednom zavrsava prvo ili s kojim zapocinje drugo tromjesecje? Citam po netu i svugdje pise drugacije, negdje sam cak procitala 16.tjedan pa sam zbunjena.🤔

Mislim da s 14. tjednom pocinje drugo tromjesecje. 

nada23
    20. Siječanj 2024. 15:32

pistacija13

Haru, cestitke, super 👏👏👏
    Nada, suosjecam, trenutno mi je isto. Ako ce pomoci: otkrila sam limun. Kada mogu cuclam ga (prerezem na cetvrtine), kada ne nacijedim u vodu i pijem na sitne gutljaje. Daje efekt kao da sam se otrijeznila od mamurluka 😂 valjda zbog kiselosti

Hvala ti. Da, inače mi limun najviše pase. Ja ga najcesce ocijedim i pijem s mineralnom. Ali danas mi bas nista ne pomaže, strašno. 
    Drži se i ti. Čekamo bolje dane..

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

laurell
    20. Siječanj 2024. 17:14

Haru cestitam na super pregledu, i prekrasna slikica 🥰 
    .
    Cure, blizanke moje po mučninama i povracanjima 😂 držite se! 🙏🏼 suosjećam s vama na najjače. 
    Ja imam osjećaj da meni vise ništa ne pomaze.. sad pokušavam s čajem od đumbira, mada ne vidim nikakvo preveliko olakšanje. Ja sam danas nadobudno krenula na kavu nakon dana i dana ležanja, i samo sam se zaokrenula i pravac kući nad školjku. Nema mi nigdje dok ovo ne prođe.. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leeloo101
    20. Siječanj 2024. 18:16

Haru prava pozerica

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Eonaria
    20. Siječanj 2024. 19:40

Pozdrav žene, nadam se da ćemo se svi lijepo odmoriti preko vikenda. 🥰
    Puno toga sam propustila, samo sam na brzinu preletjela... 
    Imam pitanje... Kad ste počele osjećati Braxton Hicksove kontrakcije? 
    Već ih nekih tjedan dana osjećam, brinem da nije prerano... 

nada23
    20. Siječanj 2024. 19:50

laurell

Harucestitam na super pregledu, i prekrasna slikica 🥰
    .
    Cure, blizanke moje po mučninama i povracanjima 😂 držite se! 🙏🏼 suosjećam s vama na najjače.
    Ja imam osjećaj da meni vise ništa ne pomaze.. sad pokušavam s čajem od đumbira, mada ne vidim nikakvo preveliko olakšanje. Ja sam danas nadobudno krenula na kavu nakon dana i dana ležanja, i samo sam se zaokrenula i pravac kući nad školjku. Nema mi nigdje dok ovo ne prođe..

Patimo skupa, dijelimo istu muku. Lakše je barem kada smo si ovako podrška 🤗. Nažalost dođe i ta faza kada nam vise nista ne pomaže. Barem si pokušala otići na kavu, ja sam daleko Jos od toga 🙈 Drzi se i ti 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Srceko23
    20. Siječanj 2024. 20:02

Cure, imam jedno pitanje. Negdje sam procitala da trombofilija moze jako utjecati na trudnocu, pa me zanima moze li se to testiranje obaviti i tijekom trudnoce? Ja sam onaj tip osobe- ko nema problema taj ga nade pa znam da necu mirno spavati ako ne rijesim i tu trombofiliju i jako me zivcira sto nije dio rutinskih pretraga kad vec toliko utjece na ishode trudnoce🤦🏻‍♀️

Mareeeee3112
    20. Siječanj 2024. 21:50

Eonaria

Puno toga sam propustila, samo sam na brzinu preletjela…
    Imam pitanje… Kad ste počele osjećati Braxton Hicksove kontrakcije?
    Već ih nekih tjedan dana osjećam, brinem da nije prerano…

Hej da li si vec rodila prije ili? Mozes li opisat te kontrakcije?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Eonaria
    20. Siječanj 2024. 22:04

Mareeeee3112

Eonaria

Puno toga sam propustila, samo sam na brzinu preletjela…
    Imam pitanje… Kad ste počele osjećati Braxton Hicksove kontrakcije?
    Već ih nekih tjedan dana osjećam, brinem da nije prerano…

Hej da li si vec rodila prije ili? Mozes li opisat te kontrakcije?

Ne, prva trudnoća, i nemam pojma jel i ovo što mislim točno. 🙈
    Pa povremeno mi se stegne trbuh na pola minute, minut, postane baš tvrd i onda se opet opusti, uglavnom dok sam na leđima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.